Po meni jako loši statsi, ne znam šta bi tu utržio.
Najjeftiniji Nat Reflection na aukciji je bio oko 33 mil kad sam gledao zadnji put. U chatu me lik napadao danas da mu prodam za 20 mil kad sam pokazao drop.
Najjeftiniji Nat Reflection s VIT je bio 50 mil. I mogu se okladit da bi otisao u roku od 15 min da ga stavim za 48 mil. Ali čekat ću patch i vidjeti hoće li cijene itema još malo porasti.
Radi ekipe kao što si ti koji stavljaju prejeftino i ne procjene dobro iteme AH flipperi i prosperiraju.
Prosperiraju jer ekipa daje hrpu para na iteme koji realno tih para nisu vrijedni.
Kad vidim za šta ekipa traži milijune odma me protjera i šta je najbolje uvijek se nađe bena koja to i kupi.
Cijene set itema su u nebesima, a iskreno većina setova mi tih para nije vrijedna ni približno.
Da mi je samo znati kakve ti imaš iteme kad su ti svi setovi precjenjeni. Aj nabaci profil baš me zanima sad. Mora da si pogodio neki opaki budget OP build kojeg držiš za sebe.
I da onaj prsten je otišao za 50 mil nedugo nakon što sam ga stavio.
Pa normalno da mu je sve skupo kad je sirotinja,............pa mu krivo što drugi imaju a on sirotan nema, još malo će tu počet prosit LOL

hehhe gold čokoladice 

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.