Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.670.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

ja bi da sam blizz napvraio dlc sa opremom koju možeš kupiti za nekih 30-50 eura,setove i onda sa tim setovima si jači malkoc od svih sa game opremom i onda imaš siguran pvp win.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
fila2208 kaže...

ja bi da sam blizz napvraio dlc sa opremom koju možeš kupiti za nekih 30-50 eura,setove i onda sa tim setovima si jači malkoc od svih sa game opremom i onda imaš siguran pvp win.

Nije ni to tak loša ideja. Sigurno će biti neki takav DLC s kupnjom opreme direktno od njih. Npr "Monk PVP gear pack only 49,99€" ili "PVE WD Inferno ACT 3 gear pack only 44,99€" {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
hrvoje_zg91 kaže...
fila2208 kaže...

Nije ni to tak loša ideja. Sigurno će biti neki takav DLC s kupnjom opreme direktno od njih. Npr "Monk PVP gear pack only 49,99€" ili "PVE WD Inferno ACT 3 gear pack only 44,99€" {#}

Pa e,uz jingl, clean out those pesky elites in act3 and 4 without trouble. 

I normalno gear pack for farming: having trouble with farming? We came up with gear pack that has more mf that you can gather in game itself. We promise 3 rare drops on ever monster you kill, yes you heard right every monster you kill, you get rares and chance for ultimate items

Buy those pack and we will give you filter for white items with no charge.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja sam ghoma srušio sa 700 resa, 60k hp, 20k dps. Svakako uzmi svemagije sa refletctom i kad baci onaj oblak baci mu reflect i bježi prema van.Dok se vratim reflect tuci ga i onda za kraj reflect, najlakša taktika.

Ima lakša - 2k LoH i kupanje u maglici {#}

Svojedobno sam također zapeo na Ghomu (monk) i bilo je glavom kroz zid što solo što s kolegom DH. I onda sam malo izguglao i nasao na jubito-u filimic barbariana sa 2k LoH i cca 250dps-a weaponima kako samo stoji i trpa.

Skoknio na AH, našao 2 weapona sa cca 450dpsa i 800LoH po 40-50k svaki + 400LoH sa amuleta kojeg sam imao od prije i 1 shot sa standardnim buildom i standardnim ostatkom geara (u tom trenutku je to bilo cca 850-900 all res, 30k hp i kojih 65% dmg reduction kroz armor - bez štita sam bio, jel).

Kolegi wizardu ova taktika baš i ne pomaže al mislim da bi ga sa sadašnjim gearom mogao "boostat" tamo pa nek se javi na PM ako hoće kill achi.

Poz

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa e,uz jingl, clean out those pesky elites in act3 and 4 without trouble. 

I normalno gear pack for farming: having trouble with farming? We came up with gear pack that has more mf that you can gather in game itself. We promise 3 rare drops on ever monster you kill, yes you heard right every monster you kill, you get rares and chance for ultimate items

Buy those pack and we will give you filter for white items with no charge.

Przo patentiraj đingl jer bu ti ga stvarno uzeli {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
15 godina
Toome kaže...

Ima lakša - 2k LoH i kupanje u maglici {#}

Svojedobno sam također zapeo na Ghomu (monk) i bilo je glavom kroz zid što solo što s kolegom DH. I onda sam malo izguglao i nasao na jubito-u filimic barbariana sa 2k LoH i cca 250dps-a weaponima kako samo stoji i trpa.

Skoknio na AH, našao 2 weapona sa cca 450dpsa i 800LoH po 40-50k svaki + 400LoH sa amuleta kojeg sam imao od prije i 1 shot sa standardnim buildom i standardnim ostatkom geara (u tom trenutku je to bilo cca 850-900 all res, 30k hp i kojih 65% dmg reduction kroz armor - bez štita sam bio, jel).

Kolegi wizardu ova taktika baš i ne pomaže al mislim da bi ga sa sadašnjim gearom mogao "boostat" tamo pa nek se javi na PM ako hoće kill achi.

Poz

Ma može i tako, ali ovako je meni bilo ok. Po 2ok udaram i kad baciš reflect lječi te, a i bacam ignore pain koji mi daje 20% healana udarac kao. I stojiš u maglici i oduzima ti hp pomalo. Kad padne pri dnu taman je revenge pun, pukneš ga, kad on završi, ideš ignore, dotad se ovaj pripuni pomalo....ugl nemoš umrijet.Čak sam igrao tad sa  wizom koji je umro i sam sam mlatio :)

ide ide, barbar je izdržljiv, ali ta fora sa lohom je dobra, budem isprobao, hvala.

16 godina
Diablo 3

Evo, proletio sa Barbom Act1 Inferno.

Ovo je za sada zaista prebrutalna klasa. Sa opremom koja je tuzna srednja zalost strgao sam Act1 i prelazak je laksi sa njim nego sto je sad farmanje sa Deamon Hunterom koji ima puno bolju opremu i koji je zavrsio i kompletan Inferno (Diablo kill). Da ne spominjem da je 10 puta lakse nego sto mi je bilo prelaziti sa Wizzardom.

Ok, daljni Actovi su dosta tezi, ali ovako prelako proletiti kroz Act1 sa tuznom opremom zaista nisam ocekivao. Jutros je bio lv58 na Act3 Hell (Diablo Hell ubijen na Lv59), a sad vec u Act2 usao.

Btw, ukupni trosak opreme za ovo je bio nekih 1,5mil gold (500k weapon, 800k stit i 150-200k ostalo + oprema koja mi je pala/nafarmana nabrzaka sa DH). I to jos nisam pazio sta je dobra kupnja, a sta ne nego nabrzinu pokupovo weapon/stit da mogu u Inferno krenuti).

Budemo vidjeli dalje...

Statsi su i sa War Cry i sa Enchantress (3% attack speed + 15% armor) aktivnima.

barb skills barb skills
barb stats barb stats
If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2012 16:29 (Mauro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nebi trebao imati previše problema na Actu II, osim što će ti se paukići zgadit. A za Belila moraš dić dps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Izgleda da sam nasao end game

mamiću odlazi
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Meni nikako da se pojavi taj Tomb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toshak kaže...

lol care tek sad: Ja sam ga našao već par puta da nisam ni skužio.

Koma je tomb...trebali su stavit, pretrpat ga elitama i dropovima a ne ovako, debilski.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Gdje se pojavi taj tomb?

0 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Gdje se pojavi taj tomb?

bude ti jedan od 3 od tri kripte kad tražiš leroicovu krunu, moraš ić stalno resrat dok ne nađeš developers hell

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Krenul sam jučer farmat Act II jer mi se više gadi prethodni, a i ni niš dobrog nije dropnulo u zadnjih tjedan dana. Koja vam je zona najbolja za farmanje u Actu II?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Mines waypoint probaj. Budu 2-4 elite odmah u blizini i više kad kreneš uokolo.

15 godina
Igor_Kreč kaže...

Krenul sam jučer farmat Act II jer mi se više gadi prethodni, a i ni niš dobrog nije dropnulo u zadnjih tjedan dana. Koja vam je zona najbolja za farmanje u Actu II?

idi redom

sewers, pa mines, pa samo nastaviš skroz do alcarnus, tamo te zna dočekat neki goblić, pa u alcarnusu pogledaš. Onda idi ancient path, moguć goblić, pa odradi obe tamnice od zultuna dosadanog i odi onda u zultanovu onu zadnju tamnicu, pa tamo imaš još 3 zultanove tamnice onaj kvest kad mu skupljaš djelove tijela. definitvno najdosadnije stavr u igri, dropovi su ok kao i gold.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 10:33 (fila2208).
14 godina
neaktivan
toshak kaže...

jučer počeo igrat d3 

igram s dh, završil sam act1 

bil sam u toj grobnici.. i kaj je u njoj tak čudno?

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
armenx3m kaže...
toshak kaže...

jučer počeo igrat d3 

igram s dh, završil sam act1 

bil sam u toj grobnici.. i kaj je u njoj tak čudno?

pa svi zombiji imaju imena kao razvojni tim diabla i veliki boss je jay wilson.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Fora im je taj tomb, ali stvarno su mogli stavit bolje dropove tamo...bila bi još veća fora {#} Od Wilsona sam očekivao da će bacit nešto dobro kad ono kifla

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hanter kaže...

Fora im je taj tomb, ali stvarno su mogli stavit bolje dropove tamo...bila bi još veća fora {#} Od Wilsona sam očekivao da će bacit nešto dobro kad ono kifla

+1

to i ja velim, trebali su ga natrpat elitama

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakva iskustva imate sa craftanjem ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hrco34 kaže...

zavisi kaj craftas ..... armor bilo koji kaj ima 6 propertisa ti se jedino isplati craftat .....zna se zarolat pre hebeni item ...ono možeš scraftat 30 komada itema i da ti nijedan nebude nekaj i onda 31 ti može biti ono da vrijedi po 20 milja i više sve zavisi koliko imaš sreče s craftanjem ... .....

15 godina
protjeran
Sepultribe kaže...
hrco34 kaže...

zavisi kaj craftas ..... armor bilo koji kaj ima 6 propertisa ti se jedino isplati craftat .....zna se zarolat pre hebeni item ...ono možeš scraftat 30 komada itema i da ti nijedan nebude nekaj i onda 31 ti može biti ono da vrijedi po 20 milja i više sve zavisi koliko imaš sreče s craftanjem ... .....

Po meni se ne isplati kupiti plan i ići kraftati. Bolje si naći nekakvog pouzdanog pro-craftera koji će ti redovito kraftati ili još bolje ako ti je frend u RL. Meni ovaj jedan lik krafta Seven Sinse i ja ih preprodajem potom, znači neigrami nefarmam već dilam hehe. Npr platim mu da mi skrafta 10 Seven Sinsa i dam mu 5 milijuna (svi njegovi materijali) i od tih 10  slučajeva   99 % je sigurno da ćeš BAREM vratiti svoj uloženi novac. Npr prvi put kad mi je kraftao naručio sam 4 SSa i platio oko 1,4 M (donio sam dio materijala) i jedan je otišao od ta 4 za 3 milijuna, za druge se ne sjećam. Sinoć  mi je skraftao lik 10 komada ali nešto zajebava AH stalno error izbacuje kad hoću stavit aukciju.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
protjeran
Diablo 3

pa niko nije govorio o kupovini planova za craftanje ... da više farmaš vjerovatno bi ti dropao neki plan i nebi trebao nekom plačat da ti crafta ...bez igranja nema dropova dobrih... treba puno sati igranja  i imat dobar MF gear da ti dropa sve i svašta .... več mi stvarno na rc  idu svi ti koji se samo plačeju da nikaj ne dropa da igra ne valja itd... jeate pa to je diablo i ko nezna kaj je ta igra netreba je niti igrat i tu trolat svakave nebuloze i jadikovanje ... jambreši sami !!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sepultribe kaže...

pa niko nije govorio o kupovini planova za craftanje ... da više farmaš vjerovatno bi ti dropao neki plan i nebi trebao nekom plačat da ti crafta ...bez igranja nema dropova dobrih... treba puno sati igranja  i imat dobar MF gear da ti dropa sve i svašta .... več mi stvarno na rc  idu svi ti koji se samo plačeju da nikaj ne dropa da igra ne valja itd... jeate pa to je diablo i ko nezna kaj je ta igra netreba je niti igrat i tu trolat svakave nebuloze i jadikovanje ... jambreši sami !!!

Ma samo kažem, a zašto bih gubio vrijeme na farmanje kad već mjesec dana APSOLUTNO NIŠTA nije dropalo? Sprdačina, igrao sam i s MF gearom od preko 300 % i svašta sam pokušao ali su dropovi i dalje totalno sranje, ča i oni koji su bili lvl 63 i koji ne zaslužuju takvu kategorizaciju. Farmanje se NE ISPLATI, to je svakome jasno, bolje utrošiti vrijemen na nešto drugo. I ne, to nije Diablo (što se tiče dropova), nije niti blizu prijašnjem Diablu, ovi lootovi koji padaju ovdje je Blizzovo sprdanje sa igračima. 

13 godina
neaktivan
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

Ma samo kažem, a zašto bih gubio vrijeme na farmanje kad već mjesec dana APSOLUTNO NIŠTA nije dropalo? Sprdačina, igrao sam i s MF gearom od preko 300 % i svašta sam pokušao ali su dropovi i dalje totalno sranje, ča i oni koji su bili lvl 63 i koji ne zaslužuju takvu kategorizaciju. Farmanje se NE ISPLATI, to je svakome jasno, bolje utrošiti vrijemen na nešto drugo. I ne, to nije Diablo (što se tiče dropova), nije niti blizu prijašnjem Diablu, ovi lootovi koji padaju ovdje je Blizzovo sprdanje sa igračima. 

Strpite se jos malo. Nakon novog patcha dolazi dosta veliki popravak igre. Govori se da ce se staviti neki mob u svaki act kojeg ces trebat nac i kad ga ubijes garantira dobre iteme. I sam Blizzard je svatio problem igre i da niko ne farma i puno ljudi odlazi. Ali ja garantiram da ce oni s ovim novim patchom napraviti veliki fix igre. I puno ce se ljudi vratiti natrag na dibalo. Tak da jos malo se strpite

14 godina
protjeran
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

eto ja farmam svaki dan jer mi se trenutno nikaj drugo ne igra i svaki dan mi bar 1 item dropa koji vrijedi min 10 milja i više .. treba samo igrat nikad neznaš kaj bude ti dropalo ....

15 godina
protjeran
Okica4Ever kaže...
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

Strpite se jos malo. Nakon novog patcha dolazi dosta veliki popravak igre. Govori se da ce se staviti neki mob u svaki act kojeg ces trebat nac i kad ga ubijes garantira dobre iteme. I sam Blizzard je svatio problem igre i da niko ne farma i puno ljudi odlazi. Ali ja garantiram da ce oni s ovim novim patchom napraviti veliki fix igre. I puno ce se ljudi vratiti natrag na dibalo. Tak da jos malo se strpite

Zašto garantiraš? Podastri nekim argumentom, dokazom........bilošto

15 godina
Okica4Ever kaže...

Ma naravno da hoće, kao i sa svakim. Pusta obećanja....ali ajde, prođem act 3 na publicu malo. Sinoć pala dobra sjekira ali sam je dao bratu. Napokon da je palo nešto korisno.

ALi ne vjerujem u popravak igre jer će opet napvraiti neku glupost a da ne pričam o nerfu NV.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ring : 69 str,164 int,63 vit,49 phys res,62 all res ,reduce cc 14%.Zanima me vase misljenje da ga probam sad prodat ili da ga cuvam dok ne izade pvp ? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice