Ja igram vise manje stalno bez prevelikih problema, ali ovi konstantni ispadi servera su smijesni i iskreno nisam ih ocekivao od Blizzarda.
Ocekujem puno pljuvanja nakon slijedece izjave, ali Guild Wars 2, igra koja nema velike veze sa ovim, ali ipak je online igra i u beta fazi je imala beta event vikend prije mjesec i sitno. Bilo je ogromnih problema sa ulogiravanjem odmah po pocetku, rijesili su to kroz 5-6 sati, Blizzard je sa Diablom ima vecih problema, dulje su trajali i jos ponekad imam osjecaj da nisu dokraja rijeseni. Napomenimo ovdje da je GW2 jos u beti, nisu pustili igru takvu u pogon jer drze do sebe... od Diabla sa druge strane nisam ovo ocekivao, pogotovo da traje toliko dugo. Moram li napomenut da se ovo sve desava u single playeru?
Tamo je postojao problem sa laggom, rijesen je drugoga dana u nekoliko sati, meni su na Diablu latencije jos uvijek ponekad neprihvatljive, da ne kazem koliko su me puta ubile dok sam jos bio na nightmareu, hellu, pa i ispocetka na infernu, tek unazad koji dan/tjedan dana ne umirem radi njih - cine se sredjenima.
Serveri im padaju... pa rado bih rekao na tjednoj bazi, ali cini se i cesce. Ili auction house ne radi, ili bnet serveri ne rade, ili se nemre ulogirat ili stovec.
Danny je reko "pa nece valjda kupovat opremu radi incijalne navale, pa kasnije, kad padne interes, imat opremu koja se ne koristi" - da, hoce, prvo treba im backup oprema, ona je sad mogla biti upogonjena. Drugo serveri se za ovakve stvari mogu unajmit od trece strane, sto nije najzahvalnije, ali za neku banana firmu moze biti ok ako fakat nemaju novaca, trece i najbitnije, ovo je Blizzard, pokoji server visak koji kasnije moze biti koristen kao "malo jaci backup" ili vracen WoW-u iil stogod kad padne potraznja se mogao pribavit, zajedno sa vecim bandwithom (ako je potreban), mreznom opremom i slicno. Imaju srama nastancat 10 miliona primjeraka za release, ali onda ih ne moc vrtit na svojim strojevima. Koji milion simo tamo mislim da njima ne predstavlja neki problem, pogotovo kad jednom krene RMAH i krenu sa svojim 15% porezom na debile -> "Diablo 3 nece imati mjesecne pretplate, ali cemo vas zato musti ko krave muzare sto i jeste"
Tako i ja. Sinoć imao tijekom igre PRVU diskonekciju otkad igram Diabla, a to je već prek 90 sati. Btw sinoć sam na infernu do Skeleton Kinga dobio uniqe set item - cock, balls and anus, sve legendary sa intelligence 1 milijun

).
.