Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.671.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
Diablo 3

A meni tek u ponedjeljak stize a u srijedu matura. Koja ce to borba u glavi bit :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
goranbm kaže...

Evo još 2 sata do kraja downloada i ja krećem u svoj starter edition... S kime mi preporučate da počnem, hehe.

ja i buraz igramo naizmjence, ja punim barba i monka, on wiza i doca. Huntera ćemo skupa, sve do 13lvl, pucamo blacksmitha i nabavljamo opremu za kasnije levele koju ćemo uzet kad upgrejdamo igru. Uživancija je, jedino mi je žao leroica koji je pao već 5o puta :)

Kreni sa barbom za početak, najlakši je, wiza, hunta i doca ostavi za kasnije, malkoc su teži, ali sve i jedan heroj je odličan i dobro balansiran tako da što god uzmeš uživat ćeš.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moja kratka recenzija Diabla III

-Završio sam igru nakon ugodnih i laganih 25 sati.

Igrao sam s Witch Doctorom, prelazio sam relativno temeljito

sve mape te sam sa zanimanjem odslušao 70% izrečenog dijaloga.

Preskačem objašnjavati uvodnu priču te njezino vezivanje

na prethodne nastavke franšize jer računam da svi

manje-više sve znaju, novi igrači će lako pohvatati konce.

Idemo redom:

-Lore je na razini, priča nije pretjerano kompleksna,

stvari sjedaju na svoje mjesto lako mada mi nema u popunosti

onu mračnu draž Diabla I&II te LoD-a. Ima nekoliko velikih preokreta.

Gotovo pa ništa ne ostaje nedorečeno na kraju.

Cinematicsi su u najmanju ruku spektakularni.Kratke cut-scene

su ubačene za svaku klasu dodatno sužavajući priču u krojeći je pojedinom playthrough-u.

Nisam 'osjetio' neku veliku zadovoljštinu pri završetku same igre,

vjerojatno je (pre)lagana težina oduzela zadovoljstvo pobjede kod mene.

-Igrivost je klasično Blizzardovski ispolirana te je mehanika

igre fluidna. Nema bugova, zapinjanja, game breakera nikakve vrste itd..

Osim konekcije i povremenog (pretpostavljam) sever-side laga.

Followeri su ipak na kraju dobro implementirani, AI je

izvrstan. Ne guraju se, ne rushaju bez glave te se odvajaju od borbe kada se odvojite i vi.

Minioni su također izvrsni, čak i u najvećim clusterfuckovima rade svoj posao kako treba.

Pathfinding im je izvrstan, gotovo pravocrtan.

Koristi se 'catchup' sistem u koliko ih ipak ostavite predaleko iza sebe,

naprosto se stvaraju pokraj vas što je u jednu ruku dobra stvar.

Težina je adekvatno nazvana normal, komotno su je mogli nazvati i easy.

Neupitno je 'training' težina koja je primjerena uigravanju kako za nove,

tako i za veterane igrače te je upravo dovoljno teška da na trenutke

bude zahtjevna ali overall, gdje igra na Normal težini završava,

tu igra zapravo za mnoge igrače tek počinje.

Zvuk je izvrstan, voice acting je na visokoj razini. Ambijentalni zvukovi

su jezivo dobro dočarani te lako prepoznatljivi.

Čak i kakofonija zvuči dobro.

Glazba je uvjetno rečeno nešto lošija, njezin tajming je na trenutke upitan.

Osobno mi se čini da su story markeri za crescendo ponekad krivo postavljeni,

glazba kreće prema klimaksu epski najavljujući spektakularnu borbu 2 minuta prije

nego se navedena dogodi.

Preklapanje zvukova i teksta izgovorenih od strane likova unutar igre jest

u najmanju ruku iritantno i uistinu loše izvedeno.

Usred bitnih storry razgovora, followeri sa trivijalnostima prekidaju kontinuitet,

u određenim djelovima igre je to neizbježno zgbog same priče i nužnosti

vođenja nekoliko likova sa sobom.

Upravo ovo 'oduzimanje riječi' me koštalo živaca i tjeralo da ponavljam

određene linije teksta ili lore-a.

Grafika je stvar za sebe. Nažalost ne mogu biti u potpunosti objektivan

jer je utjecaj (meni mrskog) istočnjačkog šarenila vidljiv te pretjerano prožima igru na mjestima

potpuno anulirajući pritom gritty štih koji su developeri morali zadržati jer je 'duša' same igre.

Atmosfera je imerzivna i 3D modeli likova se pretežito izvrsno uklapaju u nacrtane 2D pozadine

koje su na mjestima spektakularno napravljene. Interakcija s okolinom je svedena na minimum,

od lomljenja vaza i pretraživanja polica & trupala do aktiviranja raznih skriptiranih poluga.

Nisam pretjerano tehnički pismen da se korektno izrazim ispravnim žargonom

pa ću naprosto reći da su efekti i osvjetljenje izvrsni, pozadine i art dizajn vrhunski odrađeni,

3D modeli su srednje niskih tekstura (512 max ako se ne varam).

Izometrija je praktički neprekidna osim u par slučajeva (jedan boss fight naročito).

Zoom opcija je u najmanju ruku beskorisna i s tehničke strane loše izvedena.

Igrivost je...znate sve i sami.

Zaključak:

-Najnoviji nastavak Diablo franšize neminovno povlači usporedbe s prethodnim nastavkom

no sama igra gledana u globalu jest više nego dobra u cjelini.

Jako sam zadovoljan no ne i oduševljen.

Kao nekome tko je odigrao DI,DII,LoD i 15ak godina raznih igara uključujući

praktički sve RPG-ove koji su u potonjem vremenu izašli,

ovo je sasvim dobra ocjena.

Za:

-Igrivost

-Praktički beskrajna mogućnost kombiniranja klasa

-Art dizajn

-Zvuk

-Randomizacija levela

-Replay value

Protiv:

-Povremeni bugovi sa zvukom

-Na trenutke usiljeno loš humor

-Server-side lag i sve što potencijalno ide uz to

Grafika : 8/10

Zvuk: 9/10

Igrivost : 9.5/10

Replay value : 11/10

Moja subjektivna overall ocjena jest

8.5 / 10

WD40 WD40
End End
kratki stats kratki stats
For shits and giggles.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 21:13 (forzzuk).
Moj PC  
18 0 hvala 10
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Igra prekratka?

Na normal - za temeljito oko 24h x 5 likova = 120 sati x 4 težine = 500 sati + pvp kad izadje itd.... igra je taman, nego smo mi prezaluđeni i htjeli bi da nema kraja...

taman kad se iscrpi ovo gore, izachi che 1,2 expanzije i imaš par godina sigurnog peglanja diabla 3....... 10/10 !!!!! BLIZZARD!!! 

Igram s monkom (ne znam ostale) - prešo act I - level 17 ... za sad mi nije bio jači lik u cijelom diablo serijalu.....kung FU madafaka

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 21:22 (Thog).

3 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Dali netko zna mogu li ikako prebaciti charactera kojeg sam stvorio na američkom serveru na europski?

Someday we'll find it...the website connection...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mp93 kaže...
1samek kaže...

2 expansiona su u planu za D3....

http://www.gamespot.com/news/blizzards-release-schedule-leaked-6284773

to je sve nagađanje, ali nema Blizzardove igre da nije imala minimalno 1 nadogradnju tak da.....

kao i WoW, D3 im je zlatna koka :)

Rano je o tome pričat al bolje expanzije nego dlc-ovi. Btw volio bih da expanzija bude na razini lod-a ili nešto bolje...

Postoji dosta teorija sta bi se moglo uraditi s prvom expanzijom. Posto neznamo sta se desilo s Malthaelom i black soulstone nije unisten  moguce je da ce to biti tematika  expanzije.

Shazbot !
15 godina
EraserHead kaže...

Dali netko zna mogu li ikako prebaciti charactera kojeg sam stvorio na američkom serveru na europski?

Platiš mu avionsku kartu u jednom smjeru iz amerike u  europu . Ne vidi drugog načina .

17 godina

nemogu se likovi prebacivati...

17 godina
neaktivan
Thog kaže...

Igra prekratka?

Na normal - za temeljito oko 24h x 5 likova = 120 sati x 4 težine = 500 sati + pvp kad izadje itd.... igra je taman, nego smo mi prezaluđeni i htjeli bi da nema kraja...

taman kad se iscrpi ovo gore, izachi che 1,2 expanzije i imaš par godina sigurnog peglanja diabla 3....... 10/10 !!!!! BLIZZARD!!! 

Neverwinter Nights 2

15 rasa x 17 osnovnih klasa x 26 prestige (elite) specijalizacija x različite odluke u igri koje granaju priču x 5 težina = beskonačno i još toliko

+ nova priča, rase itd. u 2 ekspanzije

Ako ćemo tom logikom mjeriti duljine igri...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 21:31 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
DukeOs kaže...
EraserHead kaže...

Platiš mu avionsku kartu u jednom smjeru iz amerike u  europu . Ne vidi drugog načina .

{#}{#}

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
XVII Mini kaže...
XVII Mini kaže...

Imam jedan problem, mislio sam malo co-op sa svojim barbarianom 37 lvl ACT || 1 quest ali kada idem public game samo mi predloži ACT | 8 quest i dalje nema, tj nema uopce ACT || na kojem sam ja stao a neželim ponavljati opet prvi ACT pošto sam ga presao pa ako netko zna u cemu je problem.

Bilo tko? 

Kako mogu poslati ticket blizzardu za taj problem? 

Valjda nitko nije online u to vrijeme sa otvorenom igrom za javnost a da je act II.Ako ti se igra  na mjestu gdje si stao otvori svoju igru za javnost pa zovi ekipu.

15 godina
Paolo2612 kaže...

Neverwinter Nights 2

15 rasa x 17 osnovnih klasa x 26 prestige (elite) specijalizacija x različite odluke u igri koje granaju priču x 5 težina = beskonačno i još toliko

Ok shvatili smo da ti se igra ne sviđa, u redu je.

15 godina

Odlična recenzija od forzzuk-a.

Sad mi humor ne smeta, naprotiv jako često pratnja ima takve spike da se odvalim od smijeha.

Smeta me preblještavost efekata .valjda  se bojim da ne dobijem epilepsiju.

I fali ona mračna atmosfera, ugođaj iz D2.

Igra je zaraznija od sexa .

Žena me nakon tri dana igranja moli da pustim igru i da se igram s njom, teška odluka..

17 godina
Diablo 3

dafq {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

dafq {#}

Ahahahah koja budalaština...

16 godina
Diablo 3

Neda mi se sada sve ovo čitati pa molim da mi odgovorite gdje je najpovoljnije kupit cd key i koliko dođe box verzija kod nas (ZG).

Bio sam u Italiji tjedan dana bez neta pa neznam ništa. (osim da je tamo cd box verzija 60€što mi je fakat puno).

Pomagajte drugovi igrači.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.g2play.net/store/Diablo-3-Digital-Download.html

teško ćeš igdje proć jeftinije od 60 eura, zato se rade prednarudžbe kad su "hitovi" u pitanju, jer im cijena ovisno o interesu može skočit.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Thog kaže...

Igra prekratka?

Neverwinter Nights 2

lol

kakve veze nn2 ima s diablom?

ja pričam o replayabilityiu... igrao sam NN2, bilo mi je toliko zabavna da sam je uninstalirao nakon 10 dana....

Diablo se igra godinama bez dosade! 

17 godina
neaktivan
Thog kaže...
lol

ja pričam o replayabilityiu... igrao sam NN2, bilo mi je toliko zabavna da sam je uninstalirao nakon 10 dana....

A nekome je Diablo toliko zabavan da ga uninstala nakon 10 minuta. Sve ovisi o ukusima.

Princip je u tome da se replay value ne mjeri u broju klasa i težina kako si ti naveo, nego po nečem sasvim drugom i u većini slučajema ovisi od korisnika do korisnika.

Onaj tko obožava neku igru igrat će je s guštom 100 puta bez obzira na linearnost/duljinu/opcije.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 23:31 (Paolo2612).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz svima

evo registrirah se samo da Vam postavim pitanje....

naime, igram igru kao i vi, ali mi nije jasno nesto...i ocito neznam naci odgovore na to

dakle. sto je s onim cudima koje su najavljivali u inventoriju, da cemo moci izravno iz inventoria prodavati iteme, bez da se vracamo u grad? i jos je bilo nekih cudesa ako se ne varam...evo, maloprije sam zavrsio normal...tome nicemu ni traga...su to izbacili iz finalne verzije ili sto? hvala svima na odgovoru

pozdrav, Ivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Scumbag friends.

Trebali smo igrat Diablo nakon što on završi League of Legends.

LoL je League of Legends LoL je League of Legends
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 23:39 (Unix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ima li tko guest pass, i voljan je poslati mi ga na PM? :3

{| qu!ck_s!1\/3r |}

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Diablo 3
Evo da se i ja pridruzim D3 gamerima, naime igram starter paket ( poklonio mi frend kljuc ) sada sam level 9 i polako otkrivam igru, posto sam nekada "davno" igrao Diablo 1 ugodno sam iznenadjen ovom trecom igrom iz serijala. Odlicna igra, vrhunski game story . Sve u svem pocinjem ozbiljno razmisljat da kada mi isrekne free period da kupim full verziju. Ocijena 10/10 Edit: Naravno igram s Barbarianom :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 0:33 (woodgamesfx).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo dojmova nakon 15 h ingame. Trenutno sam na 2. questu 2. acta. Zasada me u igri nije ništa ni najmanje razočaralo, neke stvari mi se i poprilično sviđaju. Jedna od tih stvari je fizika u igri. Nije revolucionarna ali je osvježnje naprema ostalim hack and slash rpg-ovima. Igra je odlično optimizirana te ju ja na svojem računalu vrtim bez problema. Co-op je izvrsno izveden i to je još jedan veliki plus igri. Netko je ranije u temi spomenuo da suputnici imaju dosadne komentare te da nisu dobro uklopljeni u igru. Nebih se složio s tim, komentari su rijetki ali su i često pogođeni. Odnose se na situacije u kojima se nalaziš, tu pronalazim sličnost sa DA2, no često se ponavljaju. Nisam zadovoljan 2h oružjima te auction houseom.. 2h oružja su po meni preslaba te ih 2 x 1h oružje šišaju naveliko. Auction house je prepun istih određenih predmeta sa nerealnim cijenama. Sve u svemu Blizzard je ovu igru napravio majstorski i tu skidam kapu. Ovo je jedna od rijetkih igara čijim se nastavcima radujem te sam siguran da ću ih kupiti.

Ocjena 10/10

Zeppe :D
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Diablo 3

Diablo je pao na normal, Nightmare here Conan comes {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Iz onoga sto sam do sada vidio moram napisati da je barbarian doslovno prelagan. Nema gusta tu igranja.

Dok solo wizard (koji je u pocetku dosadan, ali kako igrica napreduje postaje sve zanimljiviji) protiv recimo Beliala je vec izazov i na normal tezini, a da ne spominje nightmare i ostale. Iz cistog razloga sto je polje na kojem se odvija borba poprilicno ograniceno. Ostale likove nisam probao. Ima vremena {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Morao sam prijatelju vratit account, sad nema Diabla 3 do 15.6. {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Thog kaže...
lol

A nekome je Diablo toliko zabavan da ga uninstala nakon 10 minuta. Sve ovisi o ukusima.

Princip je u tome da se replay value ne mjeri u broju klasa i težina kako si ti naveo, nego po nečem sasvim drugom i u većini slučajema ovisi od korisnika do korisnika.

Onaj tko obožava neku igru igrat će je s guštom 100 puta bez obzira na linearnost/duljinu/opcije.

Druga su stvar Blizzardove igre, sve imaju OGROMAN replay value , kroz multiplayer ili ovako ko Diablo znači moš peglat "jedne te iste questove" mjesecima.

I drukčije je peglat na nightmare, hell i inferno, drugi monsteri, drugi itemi + šta svaki lik ima 100tinjak unique skillova i praktički dok ne ispeglaš svih 5 do inferna nisi "prešao" igricu. Questovi kod Diabla nisu toliko bitna stavka, oni su samo "vodilja".. ja pricham za Diablo, a nn2 je neko drugi dodao u prichu... a još je baza što postoji auction house i praktički s dovoljno peglanje po igrici možeš isplatit igricu i nakon što sve živo sa svim likovima pređeš još imat jedan razlog za igrat... a multiplayer da ne govorim...

15 godina
DukeOs kaže...

Odlična recenzija od forzzuk-a.

Sad mi humor ne smeta, naprotiv jako često pratnja ima takve spike da se odvalim od smijeha.

Smeta me preblještavost efekata .valjda  se bojim da ne dobijem epilepsiju.

I fali ona mračna atmosfera, ugođaj iz D2.

Igra je zaraznija od sexa .

Žena me nakon tri dana igranja moli da pustim igru i da se igram s njom, teška odluka..

A lol sereš. Koliko god igra bila dobra, ali žena je žena...

16 godina
Diablo 3
D3...relation tester.
BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice