Diablo 3 Povoljna Kupnja ?!?

poruka: 8
|
čitano: 6.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo ovako

Digital Copy Diabla 3 je cca 450 kn  , boxed je zasigurno skuplji za 100kn.

Zanima me dali postoji neki vlasnik neke trgovine s igrama koji ce kupiti VECU kolicinu , pa da se kod njega moze predbiljeziti da se dobije diablo 3 za manje novaca.

Cuo sam neke priće da se negdije moze uzeti diablo 3 za 300kn, navodno neko uzima jako veliku kolicinu uz koju sljedi i znatan popust.

Kome se mogu javiti ako su te priće istinite?

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Di si našo digital copy diabla za 450 kn lol. U svim shopovima za cd keyeve je oko 300-350 kn.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na battle netu je 450 kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kužim kako itko može dati jeftinije nego blizzard

Znaci kupuješ digital copy DIREKTNO od njih ,bez posrednika, bez kutije , to bi logički trebalo biti najeftinije....

ja sam totalni skeptik prema tim nekim šuč muč online game shopovima, za koje nikad nisam čuo.  nije mi jasno kako oni mogu dati za 300kn  , bojim se da me ne zavaljaju.... i cisto sumnjam da od nji dobiješ key na 15.may   vjerojatno ti ga daju kasnije kad sve to pojeftini...mjesec - dva od narudžbe----- neka me neko ispravi ako griješim..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3 Povoljna Kupnja ?!?
Komesar kaže...

Ne kužim kako itko može dati jeftinije nego blizzard

Znaci kupuješ digital copy DIREKTNO od njih ,bez posrednika, bez kutije , to bi logički trebalo biti najeftinije....

ja sam totalni skeptik prema tim nekim šuč muč online game shopovima, za koje nikad nisam čuo.  nije mi jasno kako oni mogu dati za 300kn  , bojim se da me ne zavaljaju.... i cisto sumnjam da od nji dobiješ key na 15.may   vjerojatno ti ga daju kasnije kad sve to pojeftini...mjesec - dva od narudžbe----- neka me neko ispravi ako griješim..

Ovo prvo ni ja neznam kako, ali ne brini neće te zeznut. Pogledaj na cjs keys. Oni su pouzdani, dobit ćeš key isti dan.

Evo kako ti to ide. Nači box verzije su npr. u Uzbekistanu jeftinije(em su jeftinije jer su jeftinije em jer oni imaju manji pdv od nas) i onda ovaj sa stranice tamo kupi 300 diabla 3, dobije dodatni popust od barem 10% i tebi samo daje key koji ti upisujes negdje i tako aktiviraš svoju igru, a kutije i dvd-e baca u smeće:) Mislim da tako ide, ne vidim drugog načina.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3 Povoljna Kupnja ?!?
Komesar kaže...

Evo ovako

Digital Copy Diabla 3 je cca 450 kn  , boxed je zasigurno skuplji za 100kn.

(...)

Igre se nikad ne kupuju direktno od Blizzarda jer je od njih najskuplje. Neznam zakaj točno, al takva su pravila, nemogu oni imat niže cijene od dućana. Box izdanje je u našim dućanima 400 kuna (Infomark, Svijet medija). Ako hoćeš proći jeftinije imaš box za 33 funte na www.game.co.uk, ili imaš keyeve na www.cdkey.biz, www.g2play.net itd.

17 godina

Evo ti link na post iz teme o Diablu 3  gdje smo bili pričali o cijenama box verzija i digital downloada pa baci pogled.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kolko se placa dostava za taj sto dode 33 funte?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice