Za sada su stručnjaci uspjeli napraviti Zombie surv. igru bez Zombija. U većim gradovima ih je 4-5,a po manjim mjestima 1 ili nijedan. Mislio sam da je to samo na ovih par servera na kojima ja igram,a po vašim komentarima vidim da je situacija s Zombijima svuda ista. Igra je još uvijek neoptimizirana, ždere procesor, lagga, FPS koma. Fan sam DayZ-a koji je igru kupio netom nakon što je izašla,a od tadašnjeg početnog oduševljenja kako mene, tako i mnogih kolega s ovog foruma kada su još stranice s komentarimabile dvocifrene pa do danas malo je toga ostalo. Bojim se da će ogroman potencijal ove igre (zbog njezine neoptimiziranosti po svim parametrima i spooooorosti tima koji ju radi) ostati zauvijek neiskorišten.
Pa ko te tjera da igraš? Naravno da će dosadit igra ako je dugo igraš... Pauziraj malo i vrati se kad ti se bude opet igralo. Jednostavno, bez žaljenja po forumima i bez nepotrebne drame

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------

. Obozavam Chernarus i to je po mom misljenju najbolja mapa za igre opcenito koja je ikada napravljena. Ono sto mi je fascinanto da sve ono sto je dodano na sjeveru, nova naselja, bas sam ih nedavno sve obisao i pregledao, se tako dorbo uklapaju i nicim ne odskacu, isto tako svi novi modeli za zgrade. Svaka cast ekipi sto je nas Chernarus obukao novi kaput, a opet ostao tako nedodirljiv u prezentaciji virtualne realnosti, ovo je magija...