Evo da postavim kako se skida ova nova cenzura sto zablokira cs kad ulazite na server:
Zbog cega postavljam???
Nepostavljam zbog citera vec zbog admina botova koji nemaju veze s' vezom uzmu admina a nikad nisu culi za slusalice vec sam jedno 60 puta dobio cenzuru kako je dosla nekad po nekoliko puta na dan a neznam igrat cs igram onako ucim se na snow npr.Igra nas 10 bude mi skor 250:39 tako nesto i nema admina likovi udju na server nisu ni uzeli puske odma pocinju pisat gasi gasi ili moji iz tima ja dodjem nekad zahedam budu npr 2 afk 3 igra ja ih sve zahedam ovi i negledjau akzu gasi posle dodje admin lik neproverava bam cenzura ovi mu kazu on odma cenzuru ili neki admin zna da nemam dodje banuje ili cenzurise da bi on bio najbolji na serveru.+danas na beograd alfa neki jbmga
neznam nik sa wh igra a admin ja mu kazem gasi on nista ja predjem u terore i stanem na sredinu cujem da je pokupio puske levo i pocnem pucat u zid kad on sa awp me kroz one kule na snow u glavu iz prve kad sledeca runda ja idem tamo kad vidim on afk stojim gledam sta ce uradit kad me ban.To isto tako i na ovim serverima gde ima po 30 igraca samo redje malo jedno mozda 15 sam na tim dobio igram nekad se nesto desi pa zahedam nekoliko njih 4-5-6 a nekad nemogu nijednog i npr idu 4 ja opalim rafal na kratko na dust2 oni dolaze ja izletim 4 heda admin neproverava odma cenzurise.Znam da sam pisao ko debil djete al jbg neznam drugacije ovo kad nerviraju admini me vise iznerviraju nego citeri pa sam zato postavio ovo.
Kako skinut cenzuru???
1.Odete u cstrike folder onda udjete u spriters i nadjete hud.txt i izbrisete ga.
2.U cstrike folderu udjete u folder models pa zatim player i nadjete teror folder i izbrisete citav folder
To je to ako slucajno nemogne tako onda jos ovo izbrisite meni je ovo gore izbrisalo cenzuru:
3.U cstrike nadjite demoheader.dmf i radial.cdb i izbrisite!