Crysis 2 multiplayer

poruka: 6
|
čitano: 2.270
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 2 multiplayer

pozdrav svima, htio bih pocet igrati crysis 2 online, pa sam skinuo multiplayer demo da vidim kako to izgleda prije nego sto kupim igru, da budem ziher da je to to, da je ne kupim bezveze. I tako sam skinum MP demo i sve instalirao, registrirao se. Ali nemogu se spojit na nitijedan srever, svaki put kad se spojim i taman igra počne diskonekta me, i nikako neznam razlog, prvo sam mislio da je do firewalla, pa sam iskljucio sve firewallove koje imam, osim onog u windowsima, i opet nece, pa me znanima di je problem, i dali je taj MP demo uopce igriv, ili se više nemože igrat. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Crysis 2 multiplayer
dr.dre kaže...

pozdrav svima, htio bih pocet igrati crysis 2 online, pa sam skinuo multiplayer demo da vidim kako to izgleda prije nego sto kupim igru, da budem ziher da je to to, da je ne kupim bezveze. I tako sam skinum MP demo i sve instalirao, registrirao se. Ali nemogu se spojit na nitijedan srever, svaki put kad se spojim i taman igra počne diskonekta me, i nikako neznam razlog, prvo sam mislio da je do firewalla, pa sam iskljucio sve firewallove koje imam, osim onog u windowsima, i opet nece, pa me znanima di je problem, i dali je taj MP demo uopce igriv, ili se više nemože igrat. Hvala

Demo MP više nije podržan ;)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan

Hvala na informaciji, znaci tu je problem. Nista, onda cu ga kupit, dobro izgledaju gameplayevi na youtubu.

17 godina
protjeran
dr.dre kaže...

Hvala na informaciji, znaci tu je problem. Nista, onda cu ga kupit, dobro izgledaju gameplayevi na youtubu.

Vjeruj mi isplati se ;) Ja sam ga isto kupio jer mi je super.

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
Crysis 2 multiplayer
Zanima me kakvi su serveri dali su dobro optimizirani i dali nije visok ping ? jer sam igru narucio pa me zanima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 multiplayer

ja imam crysis 2 limited edition i iskoristio sam onaj bonus pa me zanima je li on account-bound ili ako npr. installiram na novom kompu gubim bonuse?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice