Crysis 2 MP Demo , vaši prvi utisci?

poruka: 12
|
čitano: 3.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Htio bih znat Vaše prve utiske oko Crysis 2 MP demoa, serveri i sl.

Kolko sam ja primjetio , 95% servera same se vrti "skuplja" igrače a uopće ne vrte igru. Na hrpi servera sam sa ljudima čekao da se skupi 12 ljudi ali igra ni tada nije startala. Neki hint, ili  je i vama tako?

Drugo. Hit box računanje primljenog DMG mi baš i nije jasno za sada. 1 hitac u glavu sa automatskom puškom sa druge strane mape je instant kill, a cijeli clip u prsa vrat je u 65% slučajeva kill, i to na lvl 1 ljudima koji nemaju ništa ugrade ni armor, ni stealth ni niša (ako ste zaigrali skužit ćete).

Ništa, odoh probat naće neki server koji radi pa da probam još malo.

Pozdrav,

Crot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2 MP Demo , vaši prvi utisci?
Crotiger kaže...

Htio bih znat Vaše prve utiske oko Crysis 2 MP demoa, serveri i sl.

Kolko sam ja primjetio , 95% servera same se vrti "skuplja" igrače a uopće ne vrte igru. Na hrpi servera sam sa ljudima čekao da se skupi 12 ljudi ali igra ni tada nije startala. Neki hint, ili  je i vama tako?

Drugo. Hit box računanje primljenog DMG mi baš i nije jasno za sada. 1 hitac u glavu sa automatskom puškom sa druge strane mape je instant kill, a cijeli clip u prsa vrat je u 65% slučajeva kill, i to na lvl 1 ljudima koji nemaju ništa ugrade ni armor, ni stealth ni niša (ako ste zaigrali skužit ćete).

Ništa, odoh probat naće neki server koji radi pa da probam još malo.

Pozdrav,

Crot

A onako, nije mi baš nesto pree.. Jos mi je drazi cod 2.. :D

Zeppe :D
16 godina

Mene isto to sa serverima muči, nešto ih prca...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ocekivali smo evoluciju, veliki napredak, a to nismo dobili ( bar ja tako mislim )

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je odlican...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2 MP Demo , vaši prvi utisci?
Joe Cooker kaže...

Ocekivali smo evoluciju, veliki napredak, a to nismo dobili ( bar ja tako mislim )

Nisam htio od prvog posta plakat, da to ne ispadne razlog posta ali da, nije ni blizu nekom "normalnom" shooteru , ne vidim prednosti nano odijela, pretpostavljam da sa igranjem i upgradeovima će biti bolje jer ionako te svatko vidi stelthanog (onako kao u Predatoru kada se mičeš kao da se kamuflaža prilagođava) a armor mod ne pomaže kod head shota makar sa pola mape.

Nemojte me krivo shvatiti ne odustajem , dapaće igru sam već preorderao , zbog singleplayera, ali volio bih i MP derat ali nije onakav kakvim sam si ga ja zamislio. Možda sam previše mu davao poena, tj . nano suit mogučnostima, a opet , logičnije objašnjenje po meni, nežele u MP demou ni pokazati sve.

Nisam u 1:15 minuta isprobavanja našao server koji radi a da ima mjesta na njemu, sada pauza je bila 15 minuta idem opet probat .

16 godina

stealth je dobro izveden, ovo što ti govoriš to se odnosi na igraće iz tvog team-a. Svi koji iz tvog team su u cloaku su puno jasnije vidljivi(taj odraz i deformacija terena) dok protivnik je puno teže za vidjeti, ja obično bi im samo sjenu vidio, a inače ih jedino sa nanovision-om uspijem detektirati. Po meni stealth je samo da lako promijeniš poziciju bez da drugi imaju pojma. Recimo netko puca po tebi a ti se skrivaš iza nekog zaklona. Umjesto da izletiš kao rambo sa armorom i da te on satra, uzmeš stealth, preskočoš prepreku i dođeš frajeru sa strane, iz cloaka u armor i deri po njemu. Ako ne koristi nanovision neće te skužiti{#}

Slažem se da je u dosta pogleda igra i korak nazad naspram starog crysis wars-a, ali to je trend nažalost sa većinom pucačina danas. Prone je praktički potpuno nestao danas, svi multiplayeri se svode na rankove/klase i sl. Nema više onog UT stila, da trčiš po mapi i tražiš oružje štitove, bonuse i slično, nego samo satnicom otključavaš i onda odmah po spawnu imaš sve.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da kako igra odmiče tako vidim svi su naučili koristiti nano vision i stealth , ja prvi :)

Jako mi se dopada, sve više i više. Nadam se da neće pokvariti nekaj do konačnog izlaska, samo se bojim kolko će utjecat upgradeovi na igrivost u startu protiv no lifera koji će imati 50 lvl a upgradea dok će ostali sa školom / poslom dgnut 5 lvl a. Ali ono što sam do sada vidio, tjera me da sa smješkom čekam release date.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Od 10 pokušaja odigra sam 1 partiju. I to kratku. Smeće od MP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ni meni ne valja mp...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije onako EPIC kako su ga najavljivali. Sve matcheve što sam odigrao bili su svako za sebe (kao COD). Razočaran sam i time što nisu dodane dodatne opcije za grafiku. Nemam nikakve motivacije da igram dalje, da dođem do zadnjeg levela. Smiješno mi je što kada nekog ubiješ moraš mu prvo pokupit dog tag da se nadoda u tvoj killstreak. To dovodi do toga da se u matchu samo jednom dvaput pozove radar (3 dog taga), a kada te netko ubije resertiraju se dog tagovi.

+ IMA PUNO STEALTH CAMP!

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:51 (Frentt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo kako me se dojmilo kod bratica:

Im sorry, I cant be perfect
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: