Ovakoooo, dosada sam moga igrati igricu cod2 mp preko xfire savrseno, nisam bio neki odlican igrac al sam znao nekad sjest malo i opustit se uz tu igricu, igra mi je super.......i onda iz pitaj k*** kojeg razloga sam ja uspio da mi je sveee crno, osim nisana onog kutka s metcima i bombama chata sastrane iiiii kompasa dolje......sve samo crno, koji god server bilo sta, samo crnoooo..............aj molim vas pomazite jer cu izludit, vjerovatno sam ja nes zdrko al aj da popravim nekako...........neki prijedlozi ??? evo slika sto mi bude na COD2 MP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda si negdje u mraku ili je vani noc
izvini morao sam...
A mozd si zazmirio. moras namjestit da otvori oci :D
Lijepo sve izbriši pa instaliraj ponovo i radit će.
moguceee, onak: ko je ugasio svjetlo ?? ;)
alll, to mi nije pomoglo....
Lijepo sve izbriši pa instaliraj ponovo i radit će.
probo, dvaput ;) opet istooo
A mozd si zazmirio. moras namjestit da otvori oci :D
naravno xD
svi ste vi super i duhoviti i sve, al niste od pomoci :(
haha, a vjerojatno si nešto u postavkama smrdao. možd si promijenio rezoluciju bla bla, ako ti je cod tolko bitan onda sve što imaš u postavkama izmijeni isprobaj i proradit će :)
haha, a vjerojatno si nešto u postavkama smrdao. možd si promijenio rezoluciju bla bla, ako ti je cod tolko bitan onda sve što imaš u postavkama izmijeni isprobaj i proradit će :)
jesam i to, resertiro onak sve postavke na default iiiiiii pogodi sta ?!?!
opet isto.....................
zasto da trosi novce kad moze skinut i p**at.
Instaliraj nove drivere za graficku i ponovno instaliraj igru.
jesi pokuso s promjenom cfg-a, ne mislim da je do drivera
jesi pokuso s promjenom cfg-a, ne mislim da je do drivera
do drivera nije, jer je valjala, pa za 15 minuta nije, nemogu oni tak otic ??
s cim ? nekuzim bas :)
Probaj uc u safe modeu u igru
Probaj uc u safe modeu u igru
i nista, hvala ;)
zamjeni cfg.. mora radit.. pomogo sam tako jednom frendu... njeumu je radilo.. Sretno
zamjeni cfg.. mora radit.. pomogo sam tako jednom frendu... njeumu je radilo.. Sretno
e aj javim ti se ja u pm za sekundu, hvala puno ;)
e aj javim ti se ja u pm za sekundu, hvala puno ;)
imas gumbic hvala ;)
nitko nema neku ideju ? aj pliiiiiiiiiiz help miiiiiiii :D
imo taj problem u fifi i codu 5 rijesio ga lagano samo reci koje windowse imas?
sorry alll, mislis na to koji OS koristim ?? win7 ultimate, jel mos rjesit problem ? :)
sorry alll, mislis na to koji OS koristim ?? win7 ultimate, jel mos rjesit problem ? :)
Napravi ovak,(pomoglo vecini ljudi) odi pod start, control panel (stavi si ikone view by small icons) najdi sounds e sad kad si u soundu vidjel buš "speakers" desni klik na njih propertis i onda odi pod andvanced i stavi format na 24 bit, 48000 Hz (STUDIO QUALITI) Klikni aply pa onda ok. probaj pa javi.
Napravi ovak,(pomoglo vecini ljudi) odi pod start, control panel (stavi si ikone view by small icons) najdi sounds e sad kad si u soundu vidjel buš "speakers" desni klik na njih propertis i onda odi pod andvanced i stavi format na 24 bit, 48000 Hz (STUDIO QUALITI) Klikni aply pa onda ok. probaj pa javi.
ispricavam se nisam bas bio aktivan no, pomoglo mi je to hvala puno ;)