Meni sve super radi. Nikakvih problema. Čak mi se i mape brže učitavaju nakon zadnjeg patcha.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ću pop1zdit više... od zadnjeg updatea samo problemi. frame drop sa 130 na 30 i zvuk mi se poremetio.. kao da je dupli, kad ispalim jedan metak, čuje se kao da sam ispalio dva. riješenje?
Neznam
dobro da nisi kopira s reddita
o wait
meč na csgo lounge mi je odgođen i piše da mi se vraćaju sva oružja, i stisnem na bota koji ima 75% moji oružja i nemogu ga nikako dodati, uopće mi ne otvara ono za add
prodao novi case... 4€ lagano..
takodjer :D
meni nikako da dropa, evo vec 5-6 zaredom arms race, moram li kupiti prvo pass da mi to dropa ili? na cemu je vama dropalo?
meni nikako da dropa, evo vec 5-6 zaredom arms race, moram li kupiti prvo pass da mi to dropa ili? na cemu je vama dropalo?
dreammaker mi je rekao da na početku trebaš imati novi pass.
Moraš da, ne dropa ako nemaš pass...
dropalo i meni, ali ja sam svoju otvorio, i jedno veliko ništa, tec-9 sandstorm
evo odma sam vratio pare na caseu
evo ja vec prodao 2 casea, 8.16€ zaradjeno :)
sad se isplati prodavati jer se dobre pare mogu zaraditi, kasnije ce cijena biti drasticno niska tak da...
sad se isplati prodavati jer se dobre pare mogu zaraditi, kasnije ce cijena biti drasticno niska tak da...
sta igras da su ti vec dva?
sta igras da su ti vec dva?
imam 2 accaunta bas radi takvih stvari :)
Koje to caseove prodajte?
ove nove, phoenix
ove nove, phoenix
Tek sam počeo igrati pa se još upoznajem sa svim time. Kako ih dropaju? Treba neki uvjeti ili?
ove nove, phoenix
Tek sam počeo igrati pa se još upoznajem sa svim time. Kako ih dropaju? Treba neki uvjeti ili?
caseove i obicne skinove mozes dobiti na kraju runde (uvjet je da dok zavrsi zadnja runda u gameu da si prisutan).
za "bolje" skinove trebas kutiju (koju dobijes dok igras ili kupis na marketu) i kljuc za taj "tip" kutije koji jedino mozes kupiti, drugacije kljuc nemozes dobiti.
to ti je sve lutrija, mozes otvoriti kutiju i dobiti neki skin koji vrijedi 0.xy € ili sve do 400 € sto je jako rijetko al opet moguce...
Ma jbt, ja danas 6 partija, jedan truli drop, ali ovaj neće i neće...
NiP je upravo izgubio od Titan-a (VeryGames), uskoro igraju Fnatic i TD, stream možete gledati ovdje: http://www.twitch.tv/dreamhackcs
jucer me sje*ao h2k(ulozio 12) i danas nip(7)..
nikada vise ://
jel samo ja imam problema sa spajanjem na bilo koji server ili?
NiP je upravo izgubio od Titan-a (VeryGames), uskoro igraju Fnatic i TD, stream možete gledati ovdje: http://www.twitch.tv/dreamhackcs
Pokušavam ovo gledat, al' svako malo ispadaju. Ne samo stream, već i oni tamo na turniru. K'o da su od EA posudili servere.
Pokušavam ovo gledat, al' svako malo ispadaju. Ne samo stream, već i oni tamo na turniru. K'o da su od EA posudili servere.
Nisu krivi serveri već debili koji ga shebu DDos-om. Svaki put kad gledam neki match (pogotovo ESEA) uvijek su neke pauze.
EDIT: na twitteru možeš saznati više: https://twitter.com/DreamHack
"Due to external attacks on our network, we’ll carry on at LAN. Stream might go up/down, but matches will be played."
Kakvih cigana ima, igram sad ne nekom poljskom serveru i doda me frajer i pozove na trejd. I ponudil je nekih 5-6 caseva i jos par onih skinova sta dobis uvijek ko drop da mu dam svoj p90skin koji dode oko dva eura. Valjda je mislio da sam blesav i da ce me zajebat.
**** has game files with invalid signatures and is not allowed to join VAC secure servers.
Ovo frendu cijelo jutro baca. Ima da se još kome to javlja? Sinoć normalno igrali i sad ovo :/
Kakvih cigana ima, igram sad ne nekom poljskom serveru i doda me frajer i pozove na trejd. I ponudil je nekih 5-6 caseva i jos par onih skinova sta dobis uvijek ko drop da mu dam svoj p90skin koji dode oko dva eura. Valjda je mislio da sam blesav i da ce me zajebat.
Imaš takvih budala i kod nas, nudi mi ak47 jungle i aug contractor za m4a1 guardiana i glock candy i tvrdi kako je to fer deal.
**** has game files with invalid signatures and is not allowed to join VAC secure servers.
Ovo frendu cijelo jutro baca. Ima da se još kome to javlja? Sinoć normalno igrali i sad ovo :/
Nek proba otići na igru - desni klik pa properties - local files tab - verify integrity of game cache
Ma to je i meni kasnije došlo do mozga, tak napravljeno i sve šljaka :)
Thx :)