Botovi na lounge-u su napokon online...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovdje se samo o skinovima priča u zadnje vrijeme :(
Čisto da razbijem monotoniju: CSHR je postao CSadria, tu je novi web s novim funkcionalnostima, public server, kalendar događanja etc. -> www.csadria.org
Još neke stvari nisu gotove, a i stari web je još online (www.counterstrike-hr.com), no ako imate neke prijedloge što dodati ili ste uočili neku grešku slobodno pišite.
I da, uvijek tražimo kojeg kvalitetnog newswritera i ljude koji imaju volje proizvoditi YT content. Ako tko ima volje nek me slobodno kontaktira.
evo professeur da pohvalim server i trud :)
Stvarno sam poludio više igrajući taj mutavi MM i reko ajd da probam server i moram priznati da se jako jako dugo nisam tako zabavio igrajići...sigurno se vraćam :)
Hvala, dosta se oko servera još radi, optimiziraju se neke stvari, al drago nam je vidjeti da je dosta pun. Ako se nastavi toliko igrati vjerojatno ćemo podignuti i server s nekim drugim modom, vjerojatno 1on1 arena.
Inače, mala velika vijest: logitech je odlučio sponzorirati 1on1 kup koji se održava ovu subotu, glavna nagrada logitech g700s. Skoknite na web, prijavite se i pokažite da nas ima više nego LoLovaca i HSovaca :D
https://www.facebook.com/csadriaorg/posts/486347218211993 | http://www.csadria.org/logitech-1on1-kup-csgo/
Ako sve prođe kako treba i bude dosta ljudi/viewera nadamo se dugotrajnijem partnerstvu na klasičnim CS:GO 5v5 adria kupovima, što je naravno svima na sceni u interesu.
Misliš da se sa na ovoj stranici: http://www.csadria.org/server/
Nalazi ime/ip servera i da se s jednim klikom ulazi na server?
Ako je to - dobra ideja, mislili smo nešto slično no nismo na kraju proveli. thx
upravo to, jer trenutno je taj bootstraper sa ovom slikom kaj sam stavio na vijesti i pod člankom o nagradi za igrača sa najviše bodova
Pozdrav ljudi, zanima me jel vrijedi šta ova puška sa stickerima tj. jel bih mogao trejdat za nešto skuplje i koliko?
Sticker: Clan-Mystik | Katowice 2014, LGB eSports | Katowice 2014, Team Dignitas | Katowice 2014
ja redovno prodajem skinove sa boljim/skupljim stikerima za vise love ali to traje, nekad i mjesec/dva a sads to je battle scarred redline ak............good luck brah :)
Vrijedi više, samo treba naći kolekcionare, sakupljače, koji su spremni da plate više. Kažu da se računa oko 5-10% vrijednosti katowice 2014 stickera.
Ja danas proda AK-47 Redline Field Tested sa extra minimal wear lookom, float bio oko 0.1508, imao 4 stickera koji nisu bili nesto, sva 4 zajedno vrijede 5€ nezalijepljeni, prodat za preko 7€, oko 13 dana čekao da se proda.
Vrijede katowice 2014 i howling dawn stickeri, kao i bolji look na oružju, ja lično ne gledam stickere, ali gledam look.
Vrijedi više, samo treba naći kolekcionare, sakupljače, koji su spremni da plate više. Kažu da se računa oko 5-10% vrijednosti katowice 2014 stickera.
Ja danas proda AK-47 Redline Field Tested sa extra minimal wear lookom, float bio oko 0.1508, imao 4 stickera koji nisu bili nesto, sva 4 zajedno vrijede 5€ nezalijepljeni, prodat za preko 7€, oko 13 dana čekao da se proda.
Vrijede katowice 2014 i howling dawn stickeri, kao i bolji look na oružju, ja lično ne gledam stickere, ali gledam look.
Jesi prodava na marketu ili negdje drugdje? ja sam probao na lounge mjenjat ali bezuspješno. Inače imam ova 2 skina
recimo ja skupljam battle scarred skinove, bez i sa naljepnicama, sad polušavam sva najdraža oružja nabavit u star trak verziji naravno battle scarred imam kalju nije neki skupi skin (elite) al naletio sam sasvim slučajno na njega 1,17% skina je ostalo, nebi ga prodao za niš, sad da mi takav isti nabavit star trak, sve najdraže ganove več imam su star trak verziji sad skupljam za kalju, m4a4, famas i p90 star trek isto battle scarred, guba mi je taj brojač.
danas sam kupil StatTrak™ MAC-10 | Rangeen i StatTrak™ Galil AR | Kami oboje Field-Tested, vidim da im cijene variraraju, pa možda skupim, a možda jednostavno odem u banku piknem 200kn visa poklon bon i kupim točno kaj oču, a to bo bilo ak 47 red line startrek i M4A4 | Evil Daimyo startrek i naravno da su pohabani čim više :)
neznam, meni iskreno bolje neki skinovi iskgledaju battle scarred neg skroz novi.
evo da dodam slike kalje
edit: koja je najdoljnja granica unuištenosti skina?
dal uporabom mogu još više uništit skin jer to vidim na csgo lounge kad se stavi miš onda prikaže i u postocima kolko je ostalo skina, jer kalju stalno koristim i nikak preč tih 1,17%
edit2
ispravljeno star trak, ne star trek hehe
Zasto bas bs oruzja?
Zasto bas bs oruzja?
a gle, meni bolje neki skinovi izgledaju uništeni neg novi, a o ukusima se ne raspravlja, jednostavno mi bolje izgleda neg novo.
edit:
ne skupljam sve bs skinove, sam one koji mi izgledaju super uništeno.
Jesi prodava na marketu ili negdje drugdje? ja sam probao na lounge mjenjat ali bezuspješno. Inače imam ova 2 skina
Prodao za pravi cash. Na marketu možeš prodati eventualno nekoliko centi od najniže cijene što se tiče looka, a ti tvoji skinovi kako vidim nisu ništa specijalno, ne znam za taj drugi da li je minimal wear look, ne piše, mada je opet P90, nije AK, M4 ili AWP koja su oružja koja se najviše koriste u igri.
BTW. Ne izgledaju svi skinovi dobro kada su uništeni, ali ovaj Elite build meni izgleda lijepo, za razliku od awpa safari mesh-a koji mi se ne sviđa nikako, čak ni onaj sa najvećim floatom, koji je najviše uništen.
ljudi jel bio neki update sto je sj.ebao framerate u smoku,nisam igrao jedno mjesec dana i ev konacno dobio dobar internet i igram na laptopu sa GTX 760M
odjednom kad neko baci smoke meni fps padne sa 160 na 40 fpsa a ako zoomam awpom u taj smoke padne cak i na 20 fpsa
a znam za ono da je poslije nekog updatea bilo u postavkama nastimano samo sve na max settings
al to sam regulisao i opet imam ove probleme u smoku
Evo i ja imam isti problem...dakle imao sam 280FPS-sa normala...malo čitao i vidio da je od winter (revolver) updatea sve video postavke stavljene na automatski.
Vratio ih sve na low i dalje 80FPS-a, kad se igra public server neigrivo je, padne FPS do 40 baš kak osi rekao...apsolutno bullshit, kaj god sam probao ne mogu dobit frame rate kao prije, ni približno, a nije da imam baš slabo računalo!!!
Upravo sam reinstalirao igru da vidim dal će funkcionirat možda...javim.
ljudi jel bio neki update sto je sj.ebao framerate u smoku,nisam igrao jedno mjesec dana i ev konacno dobio dobar internet i igram na laptopu sa GTX 760M
odjednom kad neko baci smoke meni fps padne sa 160 na 40 fpsa a ako zoomam awpom u taj smoke padne cak i na 20 fpsa
a znam za ono da je poslije nekog updatea bilo u postavkama nastimano samo sve na max settings
al to sam regulisao i opet imam ove probleme u smoku
evo našao sma do sad najbolji cfg...uopće ga se bojim mijenjati da opet nebude neigrivo...nije ko stari FPS ali ajd 200 nije tak loše kao 80FPS-sa, samo moram provijeriti dal je tako na serverima isto, a za sad mi sve govori da je....:/
EDIT:
i dalje promijeni u video postavkama na low sve, dobit ćeš 20+ FPS-a
evo našao sma do sad najbolji cfg...uopće ga se bojim mijenjati da opet nebude neigrivo...nije ko stari FPS ali ajd 200 nije tak loše kao 80FPS-sa, samo moram provijeriti dal je tako na serverima isto, a za sad mi sve govori da je....:/
EDIT:
ma kakvo je to rijesenje da igram pisljivi csgo na low,ako ce mi ic ovako necu ga ni igrat i to je to,skinove sam svejedno prodao i ne profitiram vise od igre,neki dan usao cisto da malo poigram kad ugleda taj fps u smoku ko da imam celeron i 8500GS
hvala svakako ako bude kakvo normalno rijesenje javi
EDIT:
ma kakvo je to rijesenje da igram pisljivi csgo na low,ako ce mi ic ovako necu ga ni igrat i to je to,skinove sam svejedno prodao i ne profitiram vise od igre,neki dan usao cisto da malo poigram kad ugleda taj fps u smoku ko da imam celeron i 8500GS
hvala svakako ako bude kakvo normalno rijesenje javi
sva sreča pa još uvijel sam nabrijan na DM pa nemam tih problema, al vjerujem da valv upoznat sa tim problemom i da radi da to ispravi, al kud baš u tom božičnom updateu, i sad kad su ljudi free i svi žele igrat, a oni imaju bug, nadam se da če uskoro to pokrpat,je ko primjetio ko ima nvidiu i koristi nvidia expiriance da opče expiriance nije povezan sa igrom, moš namjestit na najnižu rezoluciju i najniže postavke i kad upališ igru sve je onak kak si zadnji put narihtal?
Evo video sa Shadowplaya, prvi koji sam napravia. Preporod otkad sam preša sa C2D E8600 na i7-6700K. E8600 je dropa na 60 fps, nije dava preko 120-130, tu i tamo malo i veći jumpovi, ali uglavnom oko 80-90 fpsa. I to sve na low. I to je stvarno katastrofa na 144Hz monitoru. Baš se osjeti.
Ovi video je sve na maks, isključen Blur jer me živcira. FPS se vidi na net_graphu :)
Još namištam config i ostalo, ovo sam tek instalira da vidim fps.
Ima li nekolicina dobrih igrača da je zainteresovana da igra Faceit turnire samnom ?
Kupio bi ja unlimited ili premium pa da igramo, da probamo osvojiti šta, trebalo bi mi nekoliko dobrih igrača.
Free user može da učestvuje na 4 turnira mjesečno ako ga unlimited ili premium user pozove kao člana svog premade tima.
Ne znam tačno kako ovo sve ide, ali skontat ću.
Ako je ko zainteresovan nek se javi na pp.
Kako da prebacim CS:GO sa jednog laptopa na drugi? Imam folder od igre na USB, i kad stavim na drugi laptop u folder steamov počne skidati svejedno
gornji lijevi kut Steam-a. Steam -> Backup and restore games...
I jel netko skuzio kako rijesit problem resetiranja video postavki? Retardirano mi je svaki put kad uđem u igru mjenjat...
I jel netko skuzio kako rijesit problem resetiranja video postavki? Retardirano mi je svaki put kad uđem u igru mjenjat...
Da nemas nekakav config u csgo folderu? Mozda ti on overwritea sve sto uradis.
kao što ti je kolega rkao to ti je radi config.cfg koji su premijestili i više se ne nalazi u ...\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg
nego se sad nalazi u ...\Steam\userdata\142273860\730\local\cfg
tko d svaki put kad pokreneš igru čita ti se cfg...evo sad si me podsjetio da to napravim (zaboravim svaki put) da nemoram mijenjati kad pokrenem igru
Inferno B-site retake molotovs from construction http://m.imgur.com/a/kYSOE