Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.416.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Daj ba pricas ko da je svaki drugi gejm citer a fino imas pristup zadnjim 10tak meceva kad god da si ih odigrao tako da, nemoj molim te x)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mi smo imali cheatera na casualu, ono wall/aim čisti, tako da me više ništa ne čudi

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
15 godina

Ovo nisam znal, pa da podjelim sa ostalima:

Možete vidjeti svoje smrti iz perspektive neprijatelja.

Kako treba izgledati komanda u konzoli:

playdemo <demofilename> <steamid64> lowlights

Some things which are important:

• It has to be your steamid64 which you can find at http://steamidconverter.com
  • Your replays downloaded from valve are found in your counter-strike replay folder, for me this is C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\replays. You will need to know this to find the name of the demo file.
  • The command runs against your 'csgo' folder, so if you are using a relative path you need to prefix it with 'replays/' (i.e. replays/your_demo.dem)

The full command looks like this:

playdemo replays/your_demo.dem 76561198025064713 lowlights

The command also works for other people with highlights. If you ever thought someone was suspicious in a game, this is a great way to quickly check for anything obvious!

=> click "show scoreboard" of the downloaded match, and there you can mouse2 click the player who's highlights you want to see

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina

Dobro kako je moguće da u DMG/LE ranku dobijem unranked teammatea ?

Sad odigrao game, bacio 28 killova ( većina entry fragovi, jer tako igram ), i izgubimo 13-16 jer je on doslovno bio useless. Imao je 10 killova u 29 rundi.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive

Ako dobro mislim prvi compettitve match te baci negdje oko gold nove ako winaš ideš igrat protiv viših rankova a ako ne ideš protiv lošijih.

14 godina
leoncropro kaže...

Ako dobro mislim prvi compettitve match te baci negdje oko gold nove ako winaš ideš igrat protiv viših rankova a ako ne ideš protiv lošijih.

Evo 2 gamea zaredom, oba u timu dobijem novog igrača sa <10 gameova.. 

Ovaj drugi je čak toliko nov da ni profil nije bio postavio. Igra kao Gold 1-2 medju LEovima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
10 godina
neaktivan

koja suvenir kutija ima najbolje skinove?

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
morbida kaže...

koja suvenir kutija ima najbolje skinove?

Cobblestone kutija ima Dragon Lore tako da je najvrijednija.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2015 3:59 (bancic123).
11 godina

što radite sa ovim stickerima koje dobijete na glasovanju? Prodat? Ne prodat? Čekat?

15 godina
MasterG kaže...

što radite sa ovim stickerima koje dobijete na glasovanju? Prodat? Ne prodat? Čekat?

Kakvo glasovanje?

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
14 godina

Misli na Pick'Em Challange...pa past ce cijene ingame za 50% 2. ili 3. dan turnira. Ja bi ti cekao nesto vremena da se vrate cijene na marketu da barem vratis ulozeno. Jedinu veliku vrijednost ce postic holo/foil stickeri (never forget iBP Katowice 2014). Mozda uspijes nesto kasnihe tradeat al sumnjam.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 1
14 godina
Komunist Izet kaže...

Misli na Pick'Em Challange...pa past ce cijene ingame za 50% 2. ili 3. dan turnira. Ja bi ti cekao nesto vremena da se vrate cijene na marketu da barem vratis ulozeno. Jedinu veliku vrijednost ce postic holo/foil stickeri (never forget iBP Katowice 2014). Mozda uspijes nesto kasnihe tradeat al sumnjam.

Mislim da padaju za više od 50%. Do sad su stickeri sa 0.92 išli na 0.29 ili tako nešto, a kapsule sa 5,29 na 1,29 otprilike.

12 godina

csgolounge pravo sranje staviš bet od 5$,potential reward:1.50$ dobiješ skinove u vrijednosti 0.30$...

0 5 hvala 0
14 godina
ArminBHF44 kaže...

csgolounge pravo sranje staviš bet od 5$,potential reward:1.50$ dobiješ skinove u vrijednosti 0.30$...

Dogadja se kad ti je reward nizak na 70-95% mečevima. 

Al zato ako bettaš 300 na 90% možeš dobit dosta velik overpay ako je netko stavio neki skup item na ove s manje posto.

Nego, jel vam se ikada dogodilo da ste odjednom počeli užasno dobro igrat ?

Zadnjih 10 gameova, svaki sam imao preko 20 killova. Uključujući 4 gamea sa 38, 33, 30 i 28. Jednostavno pogadjam svaki metak, svaki spray, sve mi ide.

14 godina
neaktivan

Trejdam Global Elite acc za CS:GO iteme u vrijednosti 50€ ako je neko zainteresiran.

Aktiviran wallet, 100+ winova, 200 sati u CS:GO, 90% mecva odigrano solo.

Acc je napravio moj frend na svojem mailu tako da nema nikakvog straha od lockanja acca ili nesto slicno.

BCko
Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
Tomek.Klc kaže...
ArminBHF44 kaže...

Al zato ako bettaš 300 na 90% možeš dobit dosta velik overpay ako je netko stavio neki skup item na ove s manje posto.

Zadnjih 10 gameova, svaki sam imao preko 20 killova. Uključujući 4 gamea sa 38, 33, 30 i 28. Jednostavno pogadjam svaki metak, svaki spray, sve mi ide.

dogadalo mi se suprotno,par gameova manje od 15 killova,jednostavno prepasivno igram i kada pocnem agresivnije odmah padnem :/

&amp;quot;Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.&amp;quot;
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
ArminBHF44 kaže...

Meni se cesto puto desavalo da razbijam, ali isto tako mi se desavalo da pre lose igram. Sveo sam to na minimum igrajuci malo dm prije neg kaj idemo igrat.

Slicno tomu, danas sam razbijao sam kalasem, a dosta lose igro s pistoljima i m4. Mislim da sam inace jako dobar igrac na pistol rundi, ali dns ak sam uspio jednog skinut bilo je super.

10 godina
neaktivan

Meni osobno aim najviše ovisi otome da sam najeden i naspavan, koliko god to glupo zvučalo. Kad imam to dvoje i igram nekih 40 h bar kroz 2 tjedna mogu dosta dobro pogađati.

Sad npr imam 15h u 2 tjedna, spavam max 6 sati i kad igram osjećam se ko govno, jednostavno ne mogu kontrolirati miša kako treba. Al unatoč tome pametnom igrom (fleš/smoke/crossfire/tradekill) uspijem solidno odigrati i pomoći timu sa 15ak fragova prosječno, na globalu jel.

Mislim meni je aim uvijek bio jadan tako da sam uvijek više bio fokusiran na pametniju igru. Baš je dobar twit nekidan steel imao na tu temu:

Pro tip: in competitive team based games (CS) try starting off as a support player until you get the hang of things.Doesn't apply to silver

That includes running in first as bait if a better player tells you to so that he can trade (large skill gap) Cannonfodder != entry fragging

https://twitter.com/JoshNissan

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nikad veći hype za turnir. Još samo pola sata!!!

Očekivanja su ogromna i mislim da će ovo bit najbolji turnir do sad

btw. evo za chaselola: http://prntscr.com/86sssf

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 13:46 (Roko567).

0 0 hvala 0
13 godina

Naravno, Valve se upisuje kao sponzor 7 dana pred pocetka turnira. Mnjeh tek sam sutra uz komp kako cu pratiti za kutije :(

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Naravno, Valve se upisuje kao sponzor 7 dana pred pocetka turnira. Mnjeh tek sam sutra uz komp kako cu pratiti za kutije :(

Ja sam smislio već, kad sam na poslu uzet ću internet dan opciju (beskonačni internet na jedan dan) i tako pratit na mobitelu :D

13 godina

Sto treba samo gledati na twitch-u (linkan sa steamom) za drop?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Svi se nabrijali na dropove,nadam se da ste svjesni da neki ljudi su znali gledat cijeli turnir i ne dobit nijedan drop. Šansa za drop po meču vam je negdje oko 1% ;)

Prošli ESL ja sam dobio 2 dropa i to na zadnjim danima turnira. Nisam gledao sve mečeve nego samo one na koje sam betao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 14:44 (naPerk777).

0 0 hvala 0
12 godina
naPerk777 kaže...

Svi se nabrijali na dropove,nadam se da ste svjesni da neki ljudi su znali gledat cijeli turnir i ne dobit nijedan drop. Šansa za drop po meču vam je negdje oko 1% ;)

Prošli ESL ja sam dobio 2 dropa i to na zadnjim danima turnira. Nisam gledao sve mečeve nego samo one na koje sam betao.

ja dobio dorp na mecu izmedu nipa i lg...

od 700k ljudi ja dobio drop,a gledao samo zadnjih 5 rundi xd

steta sto vrijedi smao par € :/

&amp;quot;Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.&amp;quot;
11 godina
neaktivan

evo ja sam dobio dust 2 suvenir, ez moni

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vigor_hr kaže...

twitch ili ingame?

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
11 godina
neaktivan
WithSkill kaže...
vigor_hr kaže...

twitch ili ingame?

twitch

16 godina
vigor_hr kaže...
WithSkill kaže...
vigor_hr kaže...

twitch ili ingame?

twitch

jel imaš oba streama upaljena ili samo jedan? :D

11 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

jel imaš oba streama upaljena ili samo jedan? :D

gledam 2 streama sa 2 drugačija accounta i na oba sam dobio drop dust i train

16 godina

frend je dobio overpass drop, otvorio ga odmah i dobio awp souvenir vrijedan 100€ :D

gledao je ingame

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice