Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.414.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Counter Strike: Global Offensive

Idem CEVO igrat... joinam na 5-10 jer je neko leavo, i ofc u drugom teamu 2 tipa sa 90 pingom, 5 sati i samo deagle hs

Žalosno je da ih nemogu ni reportat ni ništa, samo mogu čekat da ih detectaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
8ax kaže...

Idem CEVO igrat... joinam na 5-10 jer je neko leavo, i ofc u drugom teamu 2 tipa sa 90 pingom, 5 sati i samo deagle hs

Žalosno je da ih nemogu ni reportat ni ništa, samo mogu čekat da ih detectaju...

Možda sam u krivu, ali negdje u ovoj temi sam pročitao da si i ti povremeno koristio neke cheatove?

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

A kod toga teško da ima pravila. Ne poznam previše niti jedan team jer slabo pratim, ali baš sam gledao danas stream Navi i VP, gubili su velikom razlikom i onda su preokrenuli match u zadnjoj rundi. Sad sam u dilemi na koga da se kladim Navi ili TStorm.

Ja sam neko vrijeme betao jako puno dok nisam došao do noža, sad samo rekreativno ponekad pogledam koji meč tek tako da sam u toku. Iz tog svog iskustva mogu ti reć da je VP poprilično nestabilan, a to će ti reć i svako ko prati malo više scenu

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina
neaktivan

How Best NA Counter Strike Teams 'Warmup' http://i.imgur.com/kFdnZTD.jpg

...My life, My game, My rules...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
iAvenger kaže...

A kod toga teško da ima pravila. Ne poznam previše niti jedan team jer slabo pratim, ali baš sam gledao danas stream Navi i VP, gubili su velikom razlikom i onda su preokrenuli match u zadnjoj rundi. Sad sam u dilemi na koga da se kladim Navi ili TStorm.

Ja sam neko vrijeme betao jako puno dok nisam došao do noža, sad samo rekreativno ponekad pogledam koji meč tek tako da sam u toku. Iz tog svog iskustva mogu ti reć da je VP poprilično nestabilan, a to će ti reć i svako ko prati malo više scenu

Onda me sreća poslužila u ovom betu. Ja sam trenutno dva skina osvojio, jedan od 0,47 M4 Griffin i 0,32 UMP Grand Prix. Nadam se da ću doći do većih cifri i boljih skinova 

13 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Onda me sreća poslužila u ovom betu. Ja sam trenutno dva skina osvojio, jedan od 0,47 M4 Griffin i 0,32 UMP Grand Prix. Nadam se da ću doći do većih cifri i boljih skinova 

Prelistaj koju stranicu prije, napisao sam par savjeta za betanje i stavio linkove ljudi koji prate scenu duže vrijeme i rade analize, dosta će ti pomoć

16 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
8ax kaže...

Možda sam u krivu, ali negdje u ovoj temi sam pročitao da si i ti povremeno koristio neke cheatove?

Jesam, kad mi neki 12godišnji silver Rus spinbota da abandonam i poberem ban? Ili da togglam i njemu uništim zabavu? Koja se tebi čini bolja opcija?

Najbolji mi je ovaj tip sa 32 competitive wina, svim gold medalsima i Global na CEVOu, legit 21 efficiency  http://cevo.com/member/305066/?_g=53.

Od zadnjih 20 gameova on je lose JEDAN.

12 godina
8ax kaže...

U 50 partija na CEVU maximalno sam 2 cheatera srea. Možda je tip jednostavno bia odličan igrač, tamo ima jako puno global igrača

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
16 godina
Neznalica121212 kaže...
8ax kaže...

U 50 partija na CEVU maximalno sam 2 cheatera srea. Možda je tip jednostavno bia odličan igrač, tamo ima jako puno global igrača

U mojem timu obično neka MG djeca koja su još i u partiju od 2-3 pa te trollaju ak ih flameaš jer su loši... valjda nemam sreće.

13 godina
neaktivan
8ax kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
8ax kaže...

Jesam, kad mi neki 12godišnji silver Rus spinbota da abandonam i poberem ban? Ili da togglam i njemu uništim zabavu? Koja se tebi čini bolja opcija?

Najbolji mi je ovaj tip sa 32 competitive wina, svim gold medalsima i Global na CEVOu, legit 21 efficiency  http://cevo.com/member/305066/?_g=53.

Od zadnjih 20 gameova on je lose JEDAN.

možda je bolja treća "opcija", jednostavno ostati ingame do kraja i lupiti koji report u toku igre?

obzirom da se nisi libio jednom koristiti cheat, nije u redu dati sebi za pravo da pljuješ ostale sebi sličnima (i indirektno i cevo community)...

Do it for the people who want to see you fail!
16 godina

Jel ima još netko problem?

WithSkill
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Cheater je cheater, svi su isto smeće...potpuno isto ljigavo smrdljivo smeće...svi odreda...

Taj spinbotter barem to ne skriva, vjerojatno neko djete koje to radi za 2 eura po partiji, i to u skinovima. Što je najgore što se može desiti protiv spinbottera? Izgubit ćeš rank? Ako si ga jednom zaslužio, možeš ga i opet dobiti.

Spinbotteri su jedno, ali zaista mi je dosta likova koji "ZNAJU" da netko cheata kod protivnika, pa sami počnu kad im partija izmakne kontroli...iako je sve čisto naravno.

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Jel ima još netko problem?

Da, i meni sinoć isto bilo, ali sada radi

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
neaktivan
Professeur kaže...

Tvoji argumenti su za qrac ako cemo realno.

Ti ne mozes znati jesam li ja "toksicno govno" na temelju matchmakinga i toga sto me ljudi kickaju na istom.

Nikad nisi odigrao mix sa mnom ili protiv mene i ne mozes mi davati nikakve savjete za poboljsanje.

Imao sam par timova na CS:GO, neke sam vodio a za ovaj Electronic Owls sam samo igrao i sa 100% sigurnoscu ti mogu reci da sam se ja najvise trudio oko istog, usred CW-a sam uglavnom sutio i davao samo najpotrebniji info te sam dao par svojih savjeta odnosno misli na pocetku runde ukoliko sam vidio da nesto nije islo kako treba.

Yebiga, nakon par dana sam shvatio da od tima nema nista kad sam skuzio da nas dvoje-troje dolazi na pracc dok ostali odigraju 2 matchmakinga dnevno i to im je dosta, bez ikakvog vrijedjanja sam leavao tim i napisao tocno zasto.

Eh da, ovo za giantse na streamu, dosao sam normalno i prijateljski, neko je pokrenuo tu temu i ja sam se nadovezao, oni nemaju stalan tim jer mjenjaju taj line up, nemaju prave razradjene taktike, to je i dalje moje misljenje.

Na kraju je rezultiralo bananjem mene i onom klinca s chata iako ja nisam ni jednu losu rijec uputio njemu ili ikom drugom vec je on meni uletio s: "bcko hebem ti mater", iz cega se odma moglo zakljuciti tko je "seljacina".

BCko
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 15:05 (bancic123).
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Yebiga, nakon par dana sam shvatio da od tima nema nista kad sam skuzio da nas dvoje-troje dolazi na pracc dok ostali odigraju 2 matchmakinga dnevno i to im je dosta, bez ikakvog vrijedjanja sam leavao tim i napisao tocno zasto.

Koliko ti igraš dnevno? Čime se baviš u životu?

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
bancic123 kaže...

Koliko ti igraš dnevno? Čime se baviš u životu?

2,3 mm-a max. 

Proteklih par tjedana uglavnom po 1.

BCko
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

2,3 mm-a max. 

Pa zašto je onda problem što oni igraju 2 mm-a dnevno? Ne znam tko ima preko tjedna vremena vježbat taktike više sati, malo mi je smiješno da to zahtijevaš od tima

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
bancic123 kaže...

2,3 mm-a max. 

Pa zašto je onda problem što oni igraju 2 mm-a dnevno? Ne znam tko ima preko tjedna vremena vježbat taktike više sati, malo mi je smiješno da to zahtijevaš od tima

Ja sam zahtjevao da ne igraju MM, da se skupimo popodne ili navecer i malo vjezbamo taktike i odigramo koji PCW, 2,3 sata timske igre.

BCko
14 godina
neaktivan

Neeegooo

VP vs Cloud9

i

E-Frag vs Evolution.

8 min do početka. 

Vaše pretpostavke za pobjednike? Probao sam stavit bet ali kaze da su offline botovi.

0 0 hvala 0
15 godina
iAvenger kaže...

Neeegooo

VP vs Cloud9

i

E-Frag vs Evolution.

8 min do početka. 

Vaše pretpostavke za pobjednike? Probao sam stavit bet ali kaze da su offline botovi.

C9 ce vjerovatno dobit Virtus.Throw, golden rule...

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
13 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Professeur kaže...

Ti ne mozes znati jesam li ja "toksicno govno" na temelju matchmakinga i toga sto me ljudi kickaju na istom.

Nikad nisi odigrao mix sa mnom ili protiv mene i ne mozes mi davati nikakve savjete za poboljsanje.

Imao sam par timova na CS:GO, neke sam vodio a za ovaj Electronic Owls sam samo igrao i sa 100% sigurnoscu ti mogu reci da sam se ja najvise trudio oko istog, usred CW-a sam uglavnom sutio i davao samo najpotrebniji info te sam dao par svojih savjeta odnosno misli na pocetku runde ukoliko sam vidio da nesto nije islo kako treba.

Eh da, ovo za giantse na streamu, dosao sam normalno i prijateljski, neko je pokrenuo tu temu i ja sam se nadovezao, oni nemaju stalan tim jer mjenjaju taj line up, nemaju prave razradjene taktike, to je i dalje moje misljenje.

Na kraju je rezultiralo bananjem mene i onom klinca s chata iako ja nisam ni jednu losu rijec uputio njemu ili ikom drugom vec je on meni uletio s: "bcko hebem ti mater", iz cega se odma moglo zakljuciti tko je "seljacina".

Kako ignoriraš RACIO to je nevjerojatno. 

Doslovno kako to da baš tebe svi mrze? Nije li ti čudna ta magična slučajnost?

Pa ne mogu baš i retard na MM-u i ekipa s buga i ekipa na twitchu i ekipa na gotvu svi imat nešto protiv tebe.

Nije li to dosta da skužiš da je tvoje ponašanje problem?

Ne znam, odustajem doslovno. 

Btw još tražim neki demo za review, pa ako oćeš bcko baš me zanima kako izgledaju ti mečevi di napraviš 25 killova, a tvoji suborci 5.

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...
Professeur kaže...

Po ovome što ti pišeš i kak flammeaš po nekome svako malo se može zaključiti da ti imaš neki problem, točnije kompleks više vrijednosti ---- LINK

Nego

Za današnji bet ću stavit i na Evolution i na Infused, u slučaju pogotka dosta se dobije. Wish me luck!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 12:00 (iAvenger).
14 godina

Nemam nista protiv BCka kao igraca, sve je ok, ali brate otisao si nakon 2 tjedna i nije ti prvi put da bjezis, a da nisi ni vidia tim. Da ne govorim da je to bilo za vrijeme školske godine, kada su neki trebali odvojit vrijeme za ucit. Nestrpljiv si i to ti je mana, ja sam bio samo trener i iako sam znao da uopce necu igrat, nego samo spectate, opet sam svaki dan bio tocno na vrijeme na TS. Ako mislis uspjeti na nasem dijelu Europe, morat ces malo promjeniti svoj nacin prilazenja timu.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Professeur moze, uploadat cu ti demo.

@Komunist znas i sam kakvo je bilo stanje u timu, chowa nije bilo nikad, Teo je bio realno govoreci neozbiljan, dolazio je samo kad smo ga zvali, kad sam to reko nbq-u, reko je da ce se popraviti ali qrac. Nakon sto sam ja leavao, tim se raspao.

@Neznalica nauci igrati, mozda ti nekad mogu dati neke lekcije ako trebas pomoc do Globala.

@iAvenger zasto mislis da sam umisljen ako sam svijestan da sam bolji od igraca koji imaju po 1000 sati manje od mene? Pa ja znam da ja nisam na pro levelu lol, igrao sam protiv apexa i uziia i znam kako pro igraci igraju. 

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 14:49 (bancic123).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Po cemu sam ja lazov ajde mi reci?

Molim modove da ne brisu ove postove kao prijasnje, ja nikoga nisam uvrijedio svojim, a ova rasprava je na neki nacin u vezi igre.

BCko
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

A daj pogledaj malome glupu facu na youtubeu. Ako je ovaj završia srednju školu skidam mu kapu. Glupson neki brate, di će on bit svjetski rank u nekoj igrici jesi ti glupast..

Kakve veze faca ima sa tim kako igra?

Ovaj mali ima 11 godina i na videu sabija global elite, i to one stare global elite prije ban wavea

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo dema za professeura, igrao sam s jednim likom premade, obojica Global Elite, u nasem timu na pocetku nitko nista ne prica, kasnije se javlja jedan od njih, 12-godisnje dijete koje nam "fucka mother".

Nakon 7,8 rundi odlucili smo winati ovo ipak, na kraju sam imao 30+ fragova iako i dalje nitko nije komunicirao osim mene i ovog lika s kojim sam igrao.

Inace demo je sniman preko "record" komande tako da mozete cuti voice.

http://speedy.sh/m8nYn/New-WinRAR-archive.rar

BCko
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja uzeo malo ESEA da isprobam, ima li još tko u ovoj temi da igra ESEA?

EDIT: Prva iskustva sa 2 meča:

Želja za timskim radom još manja nego na MM-u, u oba meča po jedan lik sere ko i na MM-u
Krepao mi je internet na minutu i kad sam se pokušao vratiti slot je bio zauzet. Sad moram čekat da taj meč završi da bih mogao igrati opet, a taj "leave" mi smanjuje karmu što na kraju može dovest do nemogućnostis korištenja flashova i molotova, a ako puno leavam i do bana na mjesec dana

Za 128 tick mogu reć da je perverzija, mislim da će me razmazit ovako glatko igranje i pucanje pa više neću moć igrat 64 tick MM 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 23:58 (Roko567).

2 0 hvala 0
16 godina
Roko567 kaže...

Ja uzeo malo ESEA da isprobam, ima li još tko u ovoj temi da igra ESEA?

EDIT: Prva iskustva sa 2 meča:

Želja za timskim radom još manja nego na MM-u, u oba meča po jedan lik sere ko i na MM-u
Krepao mi je internet na minutu i kad sam se pokušao vratiti slot je bio zauzet. Sad moram čekat da taj meč završi da bih mogao igrati opet, a taj "leave" mi smanjuje karmu što na kraju može dovest do nemogućnostis korištenja flashova i molotova, a ako puno leavam i do bana na mjesec dana

Za 128 tick mogu reć da je perverzija, mislim da će me razmazit ovako glatko igranje i pucanje pa više neću moć igrat 64 tick MM 

Joj daj molim te, esea je u pogledu komunikacije bog i batina naspram jadnog MM. Nikad problema nisam imao ne esea-i...
I da, nemoj me dodavat jer se za tebe ocito ljepe rusi koji ne komuniciraju i poljaci koji ne znaju igrat timski.

Btw. da ne radim dupli post...
Otvorio sam novi twitch account :) pa nabacite koji follow da mozete pratiti matcheve MM, ESEA, Adria Cup, Ladder, Tournament, itd.
Streamat ću par puta tjedno matcheve, u slobodno vrijeme i kad neće štekat net (valjda neće pošto sad imam novi 25/5)

Pozdrav

PPS. Dobio sam deagle midnight storm FN, 5€ drop :D ajde napokon nešto vrijednije

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:47 (WithSkill).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice