Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.413.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Te pare (tj obecanje) koje ti hoces mozes dobiti samo ako ce te scam neko 

Realno 60-65% market price je $$$ otkupna cijena pa ti sad kako hoces

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 16:05 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Na OPSkins dobijem 65-70% nakon svih troskova, ne znam zasto bi tradeo s nekim tko ce me vrlo vjerovatno scammat a dobio bi isto ili manje novca...

13 godina

Pa prodaj tamo i cao zdravo.
Ja isto kupujem skinove 60-65% cijene, imam par drugara koji to rade samo skrill/western union a moras da shvatis da je dosta market pao i da cijene slabo rastu. Uzima se prosjek zadnjih 15-20 dana minimum plus sto je ljeto a to je skoro pa -10% isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa neće te scamat ako paziš kome prodaješ. 
Postoji steam groupa koja se zove nešto kao CS:GO CashRep, i tamo su otvorene teme od likova koji kupo/prodaju ključeve.

Samo što izgubiš dosta i dok zamjeniš te iteme za ključeve ( većina ljudi koja raspolaže hrpom ključeva kupuje za 80-85% market pricea ), i onda još malo jer oni svi plaćaju 1.9$ po ključu, ali bar si miran da te nitko neće prevarit. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
8ax kaže...
chaselol kaže...

Na OPSkins dobijem 65-70% nakon svih troskova, ne znam zasto bi tradeo s nekim tko ce me vrlo vjerovatno scammat a dobio bi isto ili manje novca...

chaselol ti je dobio Trade ban na accountu, možeš naći negdje u topicu daleko unazad. i on će te privarit.

Nisam znao za OPskins, i da budem iskren, mislim da ću ga i sam koristiti. Zvuči predobor. preporučam ti op skins. među 300 ponuda koje dobiješ za taj nož 1 će ti biti iskren, 299 će te tit scammat.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
12 godina
Neznalica121212 kaže...
8ax kaže...
chaselol kaže...

chaselol ti je dobio Trade ban na accountu, možeš naći negdje u topicu daleko unazad. i on će te privarit.

Nisam znao za OPskins, i da budem iskren, mislim da ću ga i sam koristiti. Zvuči predobor. preporučam ti op skins. među 300 ponuda koje dobiješ za taj nož 1 će ti biti iskren, 299 će te tit scammat.

sto je s tobom?!

svi smo mi lopovi,lažovi i varalice. samo da nam je slagati i prevariti -.-

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
10 godina

ja sam kupovao keyeve preko skrilla vise puta od toga prodavaca,i sve je proslo u redu. Decko je stvarno pristojan i sve se brzo obavi.

http://steamcommunity.com/id/hasoon02

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 21:16 (MedO1337).
13 godina

Istina je da sam dobio trade ban i to permanent, ali sam zato i jedina osoba kojoj je taj isti trade ban skinut.

Mozes provjeriti na mom accountu

steam id

Tako da neznalice sakaj kok ljubomorno deriste

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ukoliko ima tko da zeli samnom prekinuti ovaj niz uspjesnih timova i loseva, nek me adda:
http://steamcommunity.com/id/matijal

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Tip sa private profile i gamesensom bolji od svih proova boosta idiote... srecom nije uspio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gold Nova 3 sam, tražim četvericu da igramo competitive sada, Dust 2 ili Overpass

steam://joinlobby/730/109775242176317137/76561198063534403

Dolaze i MG-ovi u obzir, solidno se snalazim sa MG-ovima

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 14:16 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
8ax kaže...

Tip sa private profile i gamesensom bolji od svih proova boosta idiote... srecom nije uspio.

Haha, sa ovim chikenom ja znam igrati kad igram se ekipom iz GB, on vam je bio 5 random?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
10 godina
neaktivan

Sumnjam da je to baš isti chiken :(

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 18:34 (Professeur).
13 godina
neaktivan
VandaL.pr! kaže...

Haha, sa ovim chikenom ja znam igrati kad igram se ekipom iz GB, on vam je bio 5 random?

Možda će ti bit jasnije kad pogledaš video

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
16 godina
VandaL.pr! kaže...
8ax kaže...

5 stack smo bili... to je ovaj chiken: http://steamcommunity.com/profiles/76561197991994364/

Evo jos jedan match... stack cheatera lol, svi 100h ili private profile I prefiraju svaki jebeni put, inventory prazan i ofc flameaju cijeli match

Znam da ima losih dana al nije bas ni da bi bio skor 16-2 da mi i ide lose... jos jedan 24h cooldown

le-lem mm je doslovno neigriv zadnjih par dana...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 23:41 (8ax).
14 godina

Ja sam sad igrao game protiv jednog smurfa sa 100 sati koji je doslovno carryao ostalu četvoricu nesposobnjakovića.

Izgubili smo T half Miragea 5-10, na CT izgubili pistol za 5-11, i onda napravili comeback na 14-12, ovi se posvadjali i svi se medjusobno pokickali tako da je ostao samo jedan igrač u njihovom timu. :D

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
Tomek.Klc kaže...

Ja sam sad igrao game protiv jednog smurfa sa 100 sati koji je doslovno carryao ostalu četvoricu nesposobnjakovića.

Izgubili smo T half Miragea 5-10, na CT izgubili pistol za 5-11, i onda napravili comeback na 14-12, ovi se posvadjali i svi se medjusobno pokickali tako da je ostao samo jedan igrač u njihovom timu. :D

E, da ima smurfova na LEM... onda bi možda i naučio nekaj kad loseam a ne samo rageo.

Svaki put kad su nas izdominirali, možda je 1 ili 2 puta bio legit global smurf a ostatak tipovi sa private profile i 50h...

16 godina
8ax kaže...
VandaL.pr! kaže...
8ax kaže...

5 stack smo bili... to je ovaj chiken: http://steamcommunity.com/profiles/76561197991994364/

Evo jos jedan match... stack cheatera lol, svi 100h ili private profile I prefiraju svaki jebeni put, inventory prazan i ofc flameaju cijeli match

Znam da ima losih dana al nije bas ni da bi bio skor 16-2 da mi i ide lose... jos jedan 24h cooldown

le-lem mm je doslovno neigriv zadnjih par dana...

meni dobro ide :D 3wina-1draw-3wina i sad jos nisam igrao 

WithSkill
12 godina

pa ja sam na smurfu sada le i carry-am svoj tim vecinom :P
a iamm 70h,a kada im dam link maina likovi polude hahahha.. tamo imma 55h xd

ma ugl,zanima me jel igrao tko faceit lige i kakve su ekipe?!

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
res03pem kaže...

pa ja sam na smurfu sada le i carry-am svoj tim vecinom :P
a iamm 70h,a kada im dam link maina likovi polude hahahha.. tamo imma 55h xd

ma ugl,zanima me jel igrao tko faceit lige i kakve su ekipe?!

Faceit je odlican, daleko bolji izbor od competative gejminga u csgo. Realno prestao sam csgo competative da igram vec 6 mjeseci, jer mi se svidjaju previse turnamentz pravila u gejmu, krace runde, kraci c4 timer, produzeci na 15-15 itd itd...

13 godina
Roko567 kaže...
VandaL.pr! kaže...

Možda će ti bit jasnije kad pogledaš video

Eto jbga, prvi put cujem za tog 

Jednom sam ga sreo i na casual dok sam misiju igrao, ja mu se javljam a on nista hahaha pa gledam wtf....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
13 godina
neaktivan

Trebam ljude koji ne rejđaju, kojima životni cilj nije rankup i žele se zabavit, i koji su oko LE ranka za matchmaking. Steam

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 13:30 (Roko567).

0 0 hvala 0
16 godina
Roko567 kaže...

Trebam ljude koji ne rejđaju, kojima životni cilj nije rankup i žele se zabavit, i koji su oko LE ranka za matchmaking. Steam

Da ne pricas toliko mozda bi netko i igrao s tobom 

WithSkill
12 godina

Nakon 1300h. supreme master first class.

http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Da ne pricas toliko mozda bi netko i igrao s tobom 

Imam ja ekipu za igranje al nisu svi stalno online

11 godina
neaktivan

RIP 

Hmm ili možda ipak 2:1 za Dignitas vidjeti čemo 

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 23:09 (SoynTech).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Danas sam dobio rank up, ali nisam drop dobio, nisam bas izvrsavao bloodhound misije, jeli to povezano nekako?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Luka123 kaže...

Danas sam dobio rank up, ali nisam drop dobio, nisam bas izvrsavao bloodhound misije, jeli to povezano nekako?

ima limit sine jedan drop u 7 dana 

btw cobblestone case se poceo prodavati po 50 evrica, kao sto sam rekao sigurna investicija 

14 godina
chaselol kaže...
Luka123 kaže...

ima limit sine jedan drop u 7 dana 

btw cobblestone case se poceo prodavati po 50 evrica, kao sto sam rekao sigurna investicija 

Moje ESL Katowice kapsule odjednom skočile sa 3€ na 9€. 

Nisam pratio par dana, baš sam se iznenadio kad sam danas vidio. 50 komada imam. :)

11 godina
neaktivan
<p>Evo kupio igru danas, sutra pocinjem igrat, nekakvi savjeti za pocetnika?</p>
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2015 23:28 (Raykip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice