Morate se prijavit za betu inače.
di se moram prijaviti?
Morate se prijavit za betu inače.
di se moram prijaviti?
Vi koji imate instalirani CSGO dajte mi samo napišite gdje vam se točno u kojem folderu steamu nalazi instalirana igra. Jučer mi se desio BSOD pa nisam uspio napraviti backup nego samo samo tako kopirao folder pa me zanima di se točno nalazi.
EDIT:netreba sve je ok
Vi koji imate instalirani CSGO dajte mi samo napišite gdje vam se točno u kojem folderu steamu nalazi instalirana igra. Jučer mi se desio BSOD pa nisam uspio napraviti backup nego samo samo tako kopirao folder pa me zanima di se točno nalazi.
...Program Files/Steam/steamapp/common/Counter-Strike Global Offensive
Našao sam ali hvala svejedno
imam problem...instalirao sam betu upravo sada, usao u igru i kada odem na quick match ili find a game igra se crasha..ima li jos tko takav problem?
Napokon dobio betu. Čim se skine i odigram par partija javim prve dojmove :)
Hardware Surwey :) Nešto me krenulo i Dotu 2 sam dobio al se tog moram riješiti.Ne zanima me Dota
PRvi dojam je odličan . Puno bolje odrađeno od CS:S -a . Živcira me kad nekog gubijem onaj gore kurčić u desnom čošku kasni sekundu i onda nastavim pucati po truplu. Za sada sam to primjetio. Recoil je odličan,nema da se samo bezglavo puca okolo.
Detaljno napišem kasnije kad još odigram koju
Ja nikako da dobijem :S
Hardware Surwey :) Nešto me krenulo i Dotu 2 sam dobio al se tog moram riješiti.Ne zanima me Dota
PRvi dojam je odličan . Puno bolje odrađeno od CS:S -a . Živcira me kad nekog gubijem onaj gore kurčić u desnom čošku kasni sekundu i onda nastavim pucati po truplu. Za sada sam to primjetio. Recoil je odličan,nema da se samo bezglavo puca okolo.
E o tom kurčiću sam i ja otvorio temu na steam forumu jer sam iznerviran samo tako njime.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2699604
E o tom kurčiću sam i ja otvorio temu na steam forumu jer sam iznerviran samo tako njime.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2699604
Odlično. Vidim da se dosta ekipe žali na to. Nadam se da će biti sređeno u jednom od sljedećih updatova :)
EDIT:
bilo bi zanimljivo vidjet da je klanove moguće raditi kroz igru. Tj nešto tipa CrossFire.. Da se tako igraju i warovi i cijela statistika da se broji kroz steam i igru
Otvorili smo prvi Counter-Strike:Global Offensive Beta server :)
Za sretnike koji imaju beta key neka nam se pridruže na 85.25.248.34:27430
Posjetite nas na www.crohq.org. I dalje tražimo ljude za rad u communityu.
bio danas ali nažalost prazan je...
bio danas ali nažalost prazan je...
Botovi su tamo stalno u 22h smo nas 3-5 gore tako da onda dođi
Ima tko key viska? Jer nikako da dobijem invite, imam ukupno preko 1000 sati source/source bete ali jednostavno nemam srece.
CS igram od pocetka pa ako netko ima beta key bio bi zahvalan.
Tu su i par slika mojih rezultata.
odlična igra danas na cro serveru, čak su nam se i britanci neki spojili :D
ugl. server je super, ping 30!
novi stari bugovi otkriveni -> sticky flash ili ovak, bacim flash a on se spoji na mojeg igrača :D i onda je bilo pas *ater :D
Koja sreca igramo mix u css-u i pitam ono slucajno jel dobio tko cs go betu kad se lik javi koji je iz istoga grada kao ja da ima... i na kraju jos ima i gift i eto tako mi dao ja Happy ;)
Neznam kaj da ti velim na to, kolko si igrao GO? Dali si odigrao sad na zadnjem update-u? Iskreno ni meni se nije u početku sviđal, neke stvari mi se još uvijek ne sviđaju, ali se nadam da će popraviti... A kaj se tiče mainstreama, mislim da je malo preteško da bi baš ovi klinci iz COD-a došli igrat GO jer je puno puno teže kontrolirati oružje nego na 1.6 tak da je jedno 250 put teže nego na cod-u :D
Ja dok igram GO kao da nemam potpunu kontrolu nad burstanjem i uopće nemam osjećaj. Kad uletim u 1.6 sve je striktno onako kako mičem mišem, pokreti su oštri i jasni. Točno znam jesam li pogodio ili promašio.
dajem csgo za css, i nemojte me napadat na pp, trazim samo css i nista vise me nezanima
EDIT: otislo na steamtrades :)