blue democracy ne democration :DDD
Zove se "Blue Democration", šta tu nije jasno?
Ne piše se Democration, nego Democracy...
blue democracy ne democration :DDD
Zove se "Blue Democration", šta tu nije jasno?
Ne piše se Democration, nego Democracy...
Sad je to jako bitno. Baš me briga, nisam mu ja stavljao to ime. Sad je baš bitno što si ti Mr. Grammar Nazi.
Sad je to jako bitno. Baš me briga, nisam mu ja stavljao to ime. Sad je baš bitno što si ti Mr. Grammar Nazi.
Bitno je.
K'o kad bih ja napisao sad ne pis men si :)
Bitno je.
K'o kad bih ja napisao sad ne pis men si :)
Možda je on baš htio da se zove Democration.
Volio bi provjeriti jeli dozvoljeno koristiti macro-keys u CSGO? Mislim samo za bhopping. Imam Logitch G103 (tipkovnica) i G402(miš), pa nisam ni siguran ima li uopće ta opcija. U Logitch Gaming Software ima nešto što se zove Keystroke, je li to macro?
Volio bi provjeriti jeli dozvoljeno koristiti macro-keys u CSGO? Mislim samo za bhopping. Imam Logitch G103 (tipkovnica) i G402(miš), pa nisam ni siguran ima li uopće ta opcija. U Logitch Gaming Software ima nešto što se zove Keystroke, je li to macro?
Dozvoljeno je, ali je vrlo teško čak i s macrom, osim na serverima na kojim je bhop uključen, a to su većinom jump i surf serveri.
Preko opcije Keystroke se može to napravit, ali postoji jednostavnija opcija, a to je da bindaš scroll whell prema dolje i gore za jump.
skužio sam da u svakom cfg koji koriste "pro" igrači svi koriste jump na scroll up,
ja se na to nikako naviknut
space-jump majka 
skužio sam da u svakom cfg koji koriste "pro" igrači svi koriste jump na scroll up,
space-jump majka 
Baš tako...ma nema šanse, na spammam taj kotačić, ma skoći jedanput i to je to 
space-jump majka 
scroll down majka :D
space-jump majka 
scroll down majka :D
Ja sam u CSS-u bindao scrool-down i jump i duck tako da je i to funkcioniralo 
E sad kad svi pokazuju svoj inv bacit cu ja i svoj, cisto onako, highlife 
Jao, ja bi tvoj AWP, P90, AK47 i nožić... Si kupovao misije ili si i to nekako osvojio ?
ovaj butterfly je presexy 
puno love ulozeno za kratko vrijeme :)
Ja kako sam sad već treći puta dobio "cooldown" na 7 dana
(
1. put - neki klinjo u teamu mi je svaku rudnu uzeo 50-80 hp, i nakon cca 4-5 runde meni prekipilo i odma na početku runde pogodio sam ga u bulju i BAM, 7 dana hlađenje
2. put - usred igre, zove žena da dođem po nju, ispričavam se ko budala, ostavim igru, vratim se i vidim zbog "idle-a" BAM, 7 dana hlađenja
3. put - yebga, slučajno moj mi skoči pred AWP dok sam ja taman naciljo neprijatelja, i bum u glavu, i kasnije pucam na neprijatelja i moj mi pređe preko metka i kao "2 TK", BAM, 7 dana hlađenja
)
i kako mi se neda hladiti zbog ove debilane, kupih onaj ključ i igram misije da mi prođe vrijeme. Kupio sam si i onaj tag za 1.70 €. Moram priznati, debilo! Pa to samo na jedno odružje mogu stavit...
Baš lopovluk, puno para za ništa sve skupa... Mrak su osmislili taj "market" da nam pare pomuzu!
Jel ima neke misije ili neki igre gdje tipa najbolji osvajaju neka skuplja oružja ?
Ili mi ostaje samo ono klađenje, pa kud puklo puklo ?
Ja bi baš volio igrat tako nešto pa da dobijem, a ne dobijem neš pa to vrijedi ovo, max 0,50 € (najčešće dobiješ nešto između 0,05 i 0,10€), a npr AWP onaji asimov dođe 25-35€.
Znači ako nekom redovnom igrom oću doći do tog AWPa, pa moram 700 artikala pokupiti i prodati da bi došao do 35 €.
Yebački im je market osmišljen :D
Ajde, sinoć sam skužio da od svi steam igara dobijem neke kartice, badgeve i ključeve (a imam 65 igara u steamu) da i to mogu prodati, pa ajde de, dobijem i neku siću tamo. Al slabo igram te igre, tak da mi ni to baš ne znači.
Ja sam jednom dobio cooldown što sam pogodio svog sa flashbangom i skinuo mu 1hp-a i cooldown, a prije toga se nabralo u tom matchu, nekad nalete na moj HE, nekad na vatru i taj flash i 1hp je bilo dovoljno da dobijem 7 dana "hlađenja"
prodaj te sve kartice na marketu pa si uzmi neki skin ,ali prati cijene i njihove krivulje, i kupi kad je jeftino ,
radije pričekaj neko vrijeme da padnu cijene, nemoj kupovat na blef.
što se tiče dropova sa misija može ti past nekaj "skuplje" ali to je lutrija.
taj name tag si bezveze kupio ,bacio si pare u vjetar ,a ako ih već želiš trošit onda sljedeći put kupi neki skin, pa ga ili trejdaj ili prodaj na steamu za kuplje,
i tako u krug i nakon nekog vremena bi trebao skupit nekaj skinova ,a i para :)
ali napominjem još jednom ,prati krivulje pojedinih skinova
prodaj te sve kartice na marketu pa si uzmi neki skin ,ali prati cijene i njihove krivulje, i kupi kad je jeftino ,
radije pričekaj neko vrijeme da padnu cijene, nemoj kupovat na blef.
što se tiče dropova sa misija može ti past nekaj "skuplje" ali to je lutrija.
taj name tag si bezveze kupio ,bacio si pare u vjetar ,a ako ih već želiš trošit onda sljedeći put kupi neki skin, pa ga ili trejdaj ili prodaj na steamu za kuplje,
i tako u krug i nakon nekog vremena bi trebao skupit nekaj skinova ,a i para :)
ali napominjem još jednom ,prati krivulje pojedinih skinova
Al kad vidim da ekipa napravi 700 trade requesta i prođu im 3-4, pa šta cijeli dan se igraju lovice ? Pa nemam ja vremena radit 700 upita za trade...
Al kad vidim da ekipa napravi 700 trade requesta i prođu im 3-4, pa šta cijeli dan se igraju lovice ? Pa nemam ja vremena radit 700 upita za trade...
gle jbiga problem ti je najveći u klincima koji imaju svakakve nebulozne trejd offere tipa za nož od 50 eura ,ti nudi dva skina od ukupne vrijednosti 20 eura, a isto tako
ekipa je toliko tupasta ,da nedo bog da mu ponudiš 0.01 vrijednost manju od njegove ,odmah low offer spike,
mislim teško je ali svako malo kad se sjetiš bumpaš svoje trejdove , staviš link za trejd offer i netko će ti kad tad nešto ponudit šta će te "zadovoljit".
A vidit ću, malo pomalo... To sam skužio.
Čitao sam negdje da cooldown ima stoje rangove. Tipa:
1. cooldown je 30 min
2. cooldown je 2h
3. cooldown je 1 dan
4. cooldown je 7 dana
Tako nešto.
Ako imaš recimo 4. i ako 7 ili 14 dana ne dobiješ opomenu, da ti se smanji na sljedeći put na 3.
I tako dalje...
Jel može tko to potvrditi ?
EDIT:
Našao sam službeno (ali piše za napuštanje matcha):
Updated: If you abandon a match then Classic Competitive will be unavailable for a period of time. The first abandon has a 30-minute cool down, the second is 2 hours, then 24 hours, and one week. If you haven’t abandoned for a week you would cool down by one level (for example, from 24 hours back to 2 hours).
Jao, ja bi tvoj AWP, P90, AK47 i nožić... Si kupovao misije ili si i to nekako osvojio ?
Nije skoro ništa uloženo, kad je izasao bravo case sam prvi put ulozio 25eura na steam wallet jer sam se zaljubio u AK Fire Serpenta, naravno kupio nekih 15ak ključeva ali sam skoro sve plave skinove dobio i jedan ljubičasti, poslije toga sam skužio da nema kruha u otvaranju caseva i idući mjesec sam opet uplatio 20eura na račun i kupio si par dobrih skinova... i tada sam načuo za klađenje preko csgo lounga, budući da tada još nisam baš poznavao timove niti ništa skoro, jako brzo sam skoro sve spušio, spao sam na par skinova od nekih 5-7eura te sam pauzirao klađenje i počeo pratiti profesionalnu scenu, nakon mjesec dana sam krenuo, i polako i sigurno sam počeo dizati vrijednost (naravno nisam uvijek dobivao, bilo je tu i gubitaka na zicerima, živciranja i svega), ali eto kroz 2-3 mjeseca sam dogurao do vrijednosti inventorya na nekih 100eura, i tu sam rekao dosta, trejdao sam sve za svoj prvi nož i od tuda dalje krenulo... trejdanjem se već nekih 8 mjeseci bavim, nije to za svakoga iskreno, treba jako puno poznavanja (patterni, webs, fade %...) skinova, trejdanje je nešto za šta treba imat jako puno strpljenja i vremena i volje pogotovo, nalaziš na svakave ljude, 95% ljudi će te odbiti instantno, idućih 3% će te dodati pa će te porazgovarati ali ništa od toga, idućih 1.8% će biti zainteresirano, trejdat ćete i ostvariti možda par eura profita (što je veća vrijednost trejda, veći je prostor za profit, pogotovo ako znate dobro šta pričate, ako ste uvjerljivi i ne popuštate i pokenad znate malo 'srat') i tu dolazimo do zadnjih 0.2% ljudi s kojima ćete se susresti, jako su rijetki, veoma su zainteresirani za nož/skin i platit će masni overpay samo da ga dobiju, ili će nekad bit totalne budale koje nemaju poojma i što im više ispunite mozak glupostima to vam profit više raste (čisto primjera radi, kada sam dobio(nisam ga doslovno dobio, trejdao sam se) Karambit Dopplera FN, dok je još bilo samo par primjeraka na tržištu i cijena relativno visoka, ja sam ga imao malo kod sebe, igrao s njime dok mi nije dojadio i prije nekoliko dana stavio na Lounge da ga trejdam i čekao dobre ponude, što sam više čekao to je više Karambit Dopplera na tržištu se pojavljivalo i vrijednost im je padala, jučer kada mi se jedan lik javio vrijednost Dopplera je bila nekih 350-400ključeva... I tako sad dodao mene lik pričamo ovo-ono i pitam ga kaj nudi (vidim da je dobro zagrizao) i kaže on StatTrak Butterfly Fade (Full Fade), koji vrijedi nekih 430-470ključeva, i sad ja vidim da je zagrizao počnem 'srati' kako je dobar moj Kara Doppler ovo ono i zatražim ga da još doda nešto, lik kaže da će dodat 20ključeva, ja reko može, trejdali i svako svojim putem, profit nekih 50-60ključeva.... i eto, polako ali sigurno sam dogurao do te neke razine gdje sam praktički 98% noževa i skinova držao u rukama i isprobao i kako vrijeme prolazi tako me i već lagano volja za time prolazi, još neko vrijeme ću trejdati i onda lagano pretvorit sve u ključeve pa na prodaju... Zarada? Zasad nekih 5000kn... Pozdrav
i jos samo lagano i cekajte dobru ponudu, ja sam jucer nudio sve i svasta za Glock Water Elemental MW, napokon ga dobio za cca. 4.8€, odmah ga stavio na CSL i od ulozenih 4,8€ dobio ponudu od cca. 8€, koju sam naravno prihvatio, s tim da sam dobio 7 skinova, sad od svakog od tih 7 mogu zaradit na svakom jos barem 0,5-1€ i tako u krug, nisu to neke velike pare, ali je meni zabavno...
i eto, polako ali sigurno sam dogurao do te neke razine gdje sam praktički 98% noževa i skinova držao u rukama i isprobao i kako vrijeme prolazi tako me i već lagano volja za time prolazi, još neko vrijeme ću trejdati i onda lagano pretvorit sve u ključeve pa na prodaju... Zarada? Zasad nekih 5000kn... Pozdrav
Svaka čast na trudu i svemu tome. Nemam šta biti ljubomoran, jer iza svega što si naveo stoji puno truda i rada i to naravno ima svoje rezultate.
E, a jel oružje gubi neku vrijednost ako je puno korišteno ili... vidio sam na marketu da ako je korišteno da lošije izgleda... ?
E, a jel oružje gubi neku vrijednost ako je puno korišteno ili... vidio sam na marketu da ako je korišteno da lošije izgleda... ?
preformuliraj pitanje.
ako misliš da se oružje troši prelazeći sa jednog vlasnika na drugi -to je netočno.
inaće battlescared je najlošije (mada u nekim slučajevima je čak i skuplje nego primjer minimal wear) i kao takvo je oružje pohabano ,makar ima primjera dok je skin battlescarred
zna izgledat nepohabano kao minimal wear.
najbolji skin u najboljem stanju po izgledu je factory new-logika.
Nije skoro ništa uloženo, kad je izasao bravo case sam prvi put ulozio 25eura na steam wallet jer sam se zaljubio u AK Fire Serpenta, naravno kupio nekih 15ak ključeva ali sam skoro sve plave skinove dobio i jedan ljubičasti, poslije toga sam skužio da nema kruha u otvaranju caseva i idući mjesec sam opet uplatio 20eura na račun i kupio si par dobrih skinova...
To je cca 75 evra :D
Ja sam isto tako poceo se kladiti, trejdati od 5 ulozenih koliko je min dogurao sam do 600 kljuceva, koje sam poceo prodavati , prodam cca 500 komada i dobijem steam trade ban jer me prijavilo 2389472384723 ljudi za scam jer sam prodavao po cijeni 0.15 jeftinije od svih ostalih. Ja sam se vecinom kladio na underdog timove, nacionalne meceve srbije/bosne, tu sam odlicno prosao.
Sad sam uzeo novi account, prodao neke igre imam cca 30 kljuceva i iskreno, ne znam isplati li se kad popijes trade ban zbog retarda na acc lvl 30, da idem iz pocetka a kad ljudi vide lvl 1 steam, samo ti pukne block i ignore -.-
ako misliš da se oružje troši prelazeći sa jednog vlasnika na drugi -to je netočno.
inaće battlescared je najlošije (mada u nekim slučajevima je čak i skuplje nego primjer minimal wear) i kao takvo je oružje pohabano ,makar ima primjera dok je skin battlescarred
zna izgledat nepohabano kao minimal wear.
najbolji skin u najboljem stanju po izgledu je factory new-logika.
Odgovorio si mi na pitanje. A kad kažete dobio sam SKIN, kaj to znači ?
Ako dobro kužim to je oružje koje već imaš, samo šta, druge boje ?
A kada kažeš dobio sam leptira, to spada pod "novo" oružje ?