- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a tea, kako je reagirala? ;P
Tea nesto u fazonu SUPICKUMATERINU PUSTI ME DA SPAVAM
U potrazi sam za 2 igraca s balkana za ozbiljnu ONLINE ekipu,za sad nas je 3,svi imamo iskustva,ako je neko zainteresiran moze ispuniti prijavu na stranici: https://www.facebook.com/fantasycsgo
Ko oce bacit competitive, da je oko mog ranka i da ima mikrofon, ID: FakJea
Trenutno rank gold 1
Trenutno rank gold 1
Joj, ne volim taj mikrofon. Ljudi ga ne znaju koristiti...
Trenutno rank gold 1
Joj, ne volim taj mikrofon. Ljudi ga ne znaju koristiti...
Ko da znaš tak dobro igrat :P
Evo odigrao sam 10 competitive, dobio sam rank: Master Guardian 1
Jel to dobro ili? :D
LINK sredina-prosjek
Link ti nešto ne radi, ali mislim da si na ovo mislio:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=312582297
Koji ste vi rank? :)
DMG - ne igram toliko CS, nije mi više zabavan
LINK sredina-prosjek
Link ti nešto ne radi, ali mislim da si na ovo mislio:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=312582297
Koji ste vi rank? :)
s2 zesca katastrofa dns dobio rank neko neki savjeti? ja ocekivo barem gold a ono s2 pre losa sam lol
OVaj dio je najvažniji:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k-FBd3GIB3c#t=135
s2 zesca katastrofa dns dobio rank neko neki savjeti? ja ocekivo barem gold a ono s2 pre losa sam lol
Ma hajde, nisi jedini, i ja sam S4, išao sam najviše do GN3 dok sam imao grafičku i preko 100 fps-a(početni mi rank bio S1 sa integrisanom grafičkom) , a sada furam sa 30-40 fps-a na dust2 a na ostalim mapama 25-35, ma samo nek se igra, bitno se zabaviti igrom, rank manje-više
Lieber tot als rot
Ovo.
Joj, večeras mi ističe 7 dnevni cooldown, jedva čekam... :D
Veselim se ko dete, a 30 mi je, hahaha
Daj zabriji bruke, npr da mi zaposlenici vide ovakve posteve :p
DMG - ne igram toliko CS, nije mi više zabavan
Igram CS 6,7 godina,prije GO-a sam igrao 1.6-icu i nikad mi nije dosadio.
Nije to maloumna igra poput cod-a da se trci i puca po mapi,to je takticki i timski shooter i bas zbog toga mi je uvijek zanimljivo igrati.
Ima li ko misiju da mora pobijediti nekoliko rundi na Season mapi ?
Ako ima ko da zajedno odigramo i da riješimo misiju :)
Ima li ko misiju da mora pobijediti nekoliko rundi na Season mapi ?
Ako ima ko da zajedno odigramo i da riješimo misiju :)
Nemam misiju, ali mi nie problem, igrao sam puno tu mapu ;) Rank sam trenutno Nova Master(oko kalaša se vrtim)...ako ti odgovara imaš na mom profilu Steam link.
Pozdrav, kliknuo sam na neki link misleći da je slika a skinulo mi je .scr file na računalo, nisam otvarao nego odmah obrisao, postoji mogućnost da mi ipak pokrade sve iz inventorya? 
Pozdrav, kliknuo sam na neki link misleći da je slika a skinulo mi je .scr file na računalo, nisam otvarao nego odmah obrisao, postoji mogućnost da mi ipak pokrade sve iz inventorya? 
Ako nisi otvara, vjerojatno nece bit nista, ali skeniraj PC antivirusom, antimalware-om; obriši tu datoteku obavezno, promijeni šifru, te po mogućnosti i security question. Puno toga, ali se valja zaštiti. Također obriši lika koji te dodao na Steamu, ako oces i reportaj ga. U buduće oprezno gledaj linkove. Primjerice, uz te "screenshotove", imaš i ovo: www.csgo-lounge.com(zapravo je csgolounge.com) ili steamcommuniuty.com (pravo je: steamcommunity.com).
ja ne otvaram apsolutno niti jedan link.
striktno prihvaćam samo steam offer.
Meni je malo prije ostavljen komentar na profilu... Naravno profil level 1
Vidi se da je to neki "naš", odnosno Balkanac, iz Hrvatske, što znači da je on kliknuo na virus i pokrenuo ga i sad oni koriste njegov account da šire dalje viruse
crosshair settings?
Zarađujem od manjih skinova do možda noža to mi je u planu,ima dosta osoba kojima cijena nije bitna i koji su spremni prihvatiti trade ako im se sviđa skin bez obzira na cijenu ja pokušavam naći te ljude i odraditi trade,i opet ponavljam kao što sam dosad već jedno 25 puta na svakom forumu radim ovo čisto zbog sebe jer je zabavno.