- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pratim te duze vrijeme i skuzil sam da nisi los decko, samo si malo "preubrijan" u cs ali ajde. Komentiram ovu ponudu, cuj, to nije lose, kad ti ne bi uplodao navedeni sadrzaj na youtube. Nemos i ofce i nofce. Znaci da meni radis, govorim npr., ili ti dam da uplodas pa dobis viewere i subscribere, ili ti platim, ali onda nemas pravo uplodati. Placanje obrade, i jos da ti dam uplodat ne dolaze u obzir. Bez ljutnje, neznam kako ce drugi komentirat, ali poslovno gledano koma ponuda za tvojega potencijalnoga kupca. I daj me dodaj, smurd mi je supreme bit cebti zanimljivo. Ja suckam ali ces bar vidjet kako je igrat protiv supremea.
2 puta sam te vec add na onaj profil ali nesto yebe,addaj ti mene i napisi ime da te znam prihvatiti jer dnevno dobijem po 10 zahtjeva.
Naravno,meni problem nije uploadati edit na sendspace pa da osoba stavi na svoj kanal naravno,ali uploadanjem na moj kanal osiguravam gotovo 1000 pregleda minimalno.
Prijatelj mi je dobio ban jer je cesto pravio deagle ace, a u starom csu je tp najcesce igrao i stvarno ima vrhunski aim i reflekse. Odmori malo od deagla svako malo, ljudi su retardirani i svako te moze prijaviti i ban za aim hack.
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Ovi CS GO keyevi što kruže po steam tradesu su ključevi za neke kozmetičke dodatke u igri (chestove) ili je cd-key za igru? Prejeftino mi izgleda 1,5eura za cijelu igru. Gledam gdje mogu najjeftinije nać igru da odigram koju partiju (da, propustio sam sale).
Prijatelj mi je dobio ban jer je cesto pravio deagle ace, a u starom csu je tp najcesce igrao i stvarno ima vrhunski aim i reflekse. Odmori malo od deagla svako malo, ljudi su retardirani i svako te moze prijaviti i ban za aim hack.
Ovo nije moj frag,editao sam covjeku za neke iteme,cesto pravim solidne deagle fragove,proteklih 10 meceva sam po nekoliko rundi znao igrati deagle only i silovati ih,puno njih me reportalo ali sto im to znaci kad ne mogu dobiti ban bez cheata :D
moram vas pitat jel se vama dešava da tipa pogodite i vidite kako je dobio metak i nakon sekunde padnete mrtavi i onda dok piše tko me ubio i koliki mi je damage uzeo ,a ja njemu ništa,
znači kao da moj pogodat nije registriran?
jel to ima veze sa ticket rate-om?
ja to ipak prepisujem monitoru i njegovom odazivu, btw ja igram na 60hz.
i na kojem fov-u večina vas igra ??
moram vas pitat jel se vama dešava da tipa pogodite i vidite kako je dobio metak i nakon sekunde padnete mrtavi i onda dok piše tko me ubio i koliki mi je damage uzeo ,a ja njemu ništa,
Valveovi serveri,puno ljudi je to testiralo,a i ovisi ti o fps-u,meni je isto teze jer igram na 64 fps lock,tako da likovi s 120+ fps-a imaju dosta vecu prednost.
sto se tice viewmodela ja koristim ovako:
viewmodel_offset_x 2
viewmodel_offset_y 2
viewmodel_offset_z -1
viewmodel_fov 68
Valveovi serveri,puno ljudi je to testiralo,a i ovisi ti o fps-u,meni je isto teze jer igram na 64 fps lock,tako da likovi s 120+ fps-a imaju dosta vecu prednost.
sto se tice viewmodela ja koristim ovako:
viewmodel_offset_x 2
viewmodel_offset_y 2
viewmodel_offset_z -2
viewmodel_fov 68
isprobat ću ovo kad dođem doma thx
-1 mi je z,izvini,krivo sam napisao.
Puno ljepse izgleda od defaulta,isto bi ti preporucio da sredis bob komande,da ti se ne trese puska tolko, mogu ti i to poslati ako hoces.
Mozes i skinuti moj config pa vidjeti ako ti odgovaraju postavke: http://www.sk-gaming.com/member/BCko
Da li se zbog configa moze dobiti ban? I koji preporučujete? Dosad nisam nikakav config koristio.
Da li se zbog configa moze dobiti ban? I koji preporučujete? Dosad nisam nikakav config koristio.
nemože, pa skoro svaki drugi igrač koji trenutno igra cs go ima neki "svoj" cfg.
ja sam pronašao neki na csgo cfg konfiguratoru ali je odjednom stranica "nestala" ali upiši u google nešto ćeš već pronaći.
Na 1.6-ici je bilo configa s nekim qrcima za aim,skriptice itd. nesto kao silent aim.
Samo nemoj skidati nikakve exe fajlove,to su cheatevi,od obicnog cfg-a ne mozes dobiti nista.
Na 1.6-ici je bilo configa s nekim qrcima za aim,skriptice itd. nesto kao silent aim.
Samo nemoj skidati nikakve exe fajlove,to su cheatevi,od obicnog cfg-a ne mozes dobiti nista.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=322206521
S ovog guide-a sam neke komande prepisao u svoj cfg i to je to, uglavnom ono za server ads i viewmodel. Ono za miš i ostalo mi ne treba.
to se dogada jer su 64 tick serveri, dosta cesta pojava, danas sam tri metka ispalio i sva tri su su pogodila no samo jedan je registrirao
Sad mi izbacuje ovaj error, ne mogu igru pokrenut.
Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'csgo'. Check your -game parameter or VCONFIG setting.
EDIT: Riješen problem.
to se dogada jer su 64 tick serveri, dosta cesta pojava, danas sam tri metka ispalio i sva tri su su pogodila no samo jedan je registrirao
istina, dosta puta pogodim nekog recimo sa pistoljem, iza na zidu je krv a kad umrem pogledam consolu pise da nisam nista dmga napravio. Ali tickrate nema veze sa time, jednostavno los isprogramiran netcode. Na starim igrama tipa unreal tournament se igralo sa default 25 tickrate u pocetku, a jos i danas igramo sa 60 tickrate serverima i nikad se to nedesava. Jednostavno lose isprogramiran net.
istina, dosta puta pogodim nekog recimo sa pistoljem, iza na zidu je krv a kad umrem pogledam consolu pise da nisam nista dmga napravio. Ali tickrate nema veze sa time, jednostavno los isprogramiran netcode. Na starim igrama tipa unreal tournament se igralo sa default 25 tickrate u pocetku, a jos i danas igramo sa 60 tickrate serverima i nikad se to nedesava. Jednostavno lose isprogramiran net.
i to isto, kada dodem na neki 128 tick lakse je al i dalje se zna desit
volvo fix
ljudi moze li se nastimat konfig file da tako ogranicim fps na 60 il sta ja znam na 100,da ne moram svaki put u konzolu kucat fps_max 100?
ne zelim vsync koristit jer imam input lag od njeg
Ja mislim da ti je to do interneta. Meni neki dan. Veza stabilna, ali hitreg isuuuuuuuuuse. Znaci rubber band koma, ono napucavam se s nekim i imam osijecaj da me neko vuce za majicu, pucam a nista ne mogu pogoditi, znaci kao da na monitoru jednostavno imam krivu sliku di protivnik u stvari je. Neznam jel se to kome jos dogada? Dok recim jucer super, igram protiv globala, igrao sam sa random rambom bio prvi 29 20 score. A bas prekjucer bilo ovo sa rubberom i igram protiv lemova imao sam 2 26 score na 14 14. Ne lazem, znaci imao sam 2 26, kad mec zavrsio svi me izvrijedali a ja si nemogu pomoc ;(
@Luka123
to je opće poznato u ne samo igrama nego općenito mrežama (stručnije će ti se izraziti kvalificirani ljudi)...
a i na neku stranu logično ukoliko iole znaš definiciju rate-a?
samo, velika i bitna uloga u tomu svemu je tvoj internet i trenutni protok informacija odnosno sama konekcija! ;)
nije samo pitanje koliko tebi server šalje, nego je bitno i koliko ti serveru (i ostalim igračima) šalješ paketa u jednoj milisekundi ili sekundi...
upravo zbog toga, uz ostale komande, u config se postavljaju i komande vezane za rate i slične intervale.
baci pogled na svoju brzinu i protok upload-a, koliko je kvalitetan i stabilan a ne samo "velik"!
jednostavno teško je i maltene nije moguće imati savršenstvo poput lan spajanja...
i ekipa sa 5-15 latencijom ti ne regne svaki metak, a nekom logikom njima server odgovara i trebali bi regat svaki hit? :)
ljudi moze li se nastimat konfig file da tako ogranicim fps na 60 il sta ja znam na 100,da ne moram svaki put u konzolu kucat fps_max 100?
ne zelim vsync koristit jer imam input lag od njeg
Napravi autoexec.cfg sa opcijama koje želiš imat uvijek kad upališ igru.
2 pitanja
-Zasto se igra pri samom loadingu mape crasha(pri samom kraju)?
-Zasto se mape sporo očitavaju? (do 20-30 sec) - pamtim i brže očitavanje mapa....ne znam što se dogodilo?
Na najnizim postavkama ista stvar....a prije je bilo sve kako treba i nije bilo problema....nije mi jasno što rade sa nadogradnjom od ove igre 
2 pitanja
-Zasto se igra pri samom loadingu mape crasha(pri samom kraju)?
-Zasto se mape sporo očitavaju? (do 20-30 sec) - pamtim i brže očitavanje mapa....ne znam što se dogodilo?
Na najnizim postavkama ista stvar....a prije je bilo sve kako treba i nije bilo problema....nije mi jasno što rade sa nadogradnjom od ove igre 
-verificiraj fileove
-nekim alatom defragmentiraj folder igre
trebalo bi pomoć
Danas nakon par mjeseci stanke se vratim i odigram tri kompetitivna meča (izgubim dva i dobijem jedan) i u sva tri sam imao po jednog debila u timu... Znači ne da je lik bio loš jer to toleriram još pogotovo ako se netko trudi, ali sva trojica flashali i nožem išli na nas i na protivnike, drugi je govorio u chat naše pozicije, treći je samo srao na voice chat i nije uopće igrao...
Ja ne znam što se to dogodilo, neki boom retarda? Valjda zbog popusta za blagdane...
-verificira jesam
-a probat ću defrag...bojim se da neće rj problem...
Da li netko ima problema da mu ne radi TAB na serveru? Svamo malo kada se priključim na neki server stisnem TAB i samo je mapa prikaza bez stats-a