Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.471.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ovaj CS comunity je malo žešče sheban,85%balavurdije bez osnove kulture,pobrali malo viši rank i misle da su boga primili za ....,a po odgoju i spiki im starci vjerojatno osnovna škola ili u pubertetu još,ono mislim si kaj se opće živciram kad buju ionak na burzi završili i socijala.Fakat danas mladići,neki, zaslužuju batine al prošla su ta vremena zato i sve zgleda kak zgleda.

Btw preporuka ak igrate competitive igrajte s nekim koga znate i normalan je jer ovo random tresh teži u večini slučajeva bez obzira na rank.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
$inke kaže...

Ovaj CS comunity je malo žešče sheban,85%balavurdije bez osnove kulture,pobrali malo viši rank i misle da su boga primili za ....,a po odgoju i spiki im starci vjerojatno osnovna škola ili u pubertetu još,ono mislim si kaj se opće živciram kad buju ionak na burzi završili i socijala.Fakat danas mladići,neki, zaslužuju batine al prošla su ta vremena zato i sve zgleda kak zgleda.

Btw preporuka ak igrate competitive igrajte s nekim koga znate i normalan je jer ovo random tresh teži u večini slučajeva bez obzira na rank.

Ma ja u warm up pokusam razgovarat, cim cujem da je neki kreteen koji kreci samo ga /mute i opusteno.. .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina

E DA,kako se muta igrace?Jer i ja naletim tako da li iz protivnickog tima ili svog,na mamlaze.Pa mi samo rade nervozu.Kako da ih se muta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Endymon kaže...

E DA,kako se muta igrace?Jer i ja naletim tako da li iz protivnickog tima ili svog,na mamlaze.Pa mi samo rade nervozu.Kako da ih se muta?

Fino pritisnes TAB, desni klik na igraca i block comunication

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan

NiP pobjednik Dreamhack 2014, dobili su Na'Vi u finalu. Nezz koliko sam spusio na okladama, ali dosta...

0 0 hvala 0
15 godina
cyclone kaže...

NiP pobjednik Dreamhack 2014, dobili su Na'Vi u finalu. Nezz koliko sam spusio na okladama, ali dosta...

Svih 3$ kojih sam imo. {#}

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 3:08 (Ferritin).
15 godina
neaktivan

NiP se vratio, 2 zadnja turnira su njihova <3 , dobili su i LoL turnir. 

Šteta što su izgubili od fnatica :D

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 3:25 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam igrao na fnatic (11% po csgolounge) i dobio par lijepih skinova. zao mi je sto nisam stavio veci bet jer sam mislio da nece proci, ali eto proslo je. to me malo izvuklo.

iskreno, ocekivao sam hellraisers u finalu, ali nip ih je izbacio 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 11:25 (cyclone).
17 godina
neaktivan
cyclone kaže...

zasluženi pobjednici

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina

Kad je idući veliki turnir?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Kad je idući veliki turnir?

http://csgocalendar.com/

ESEA S16 LAN

27-29.6 2014

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 17:34 (bjong).
13 godina

Ne ovaj cs:go se ne igra vise nikad competative. Zaista ne.

Dva puta upadam u gejm sa bugarima madjarima sta vec, pitam ih da pricaju na engleskom i 2x me kickuju zaredom xD

I naravno sad popusim 7 dana ban zato sto sam bio kickovan 2 puta u jednom danu.......

Super je igrica. Super je volvo

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Ne ovaj cs:go se ne igra vise nikad competative. Zaista ne.

Dva puta upadam u gejm sa bugarima madjarima sta vec, pitam ih da pricaju na engleskom i 2x me kickuju zaredom xD

I naravno sad popusim 7 dana ban zato sto sam bio kickovan 2 puta u jednom danu.......

Super je igrica. Super je volvo

Nekuzim ovaj sarkazam i nekuzim zasto se uvijek spominje valve aka volvo u sve u čemu su ustvari ljudi krivi?

Što bi trebali napraviti?

Ljudi su uvijek i bit će takvi u Multiplayer-u.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 17:46 (null).
13 godina
null kaže...

Nekuzim ovaj sarkazam i nekuzim zasto se uvijek spominje valve aka volvo u sve u čemu su ustvari ljudi krivi?

Što bi trebali napraviti?

Ljudi su uvijek i bit će takvi u Multiplayer-u.

pusti me da kukam zeno koji ti je {#}

17 godina

Baš sinoć igram, vodimo kad ono dolazi poruka od protivnika(vidljivo i nama) da moraju uključiti "hack" da bi nas dobili... Naravno da jesu kad koriste WH :) A ono ekipa(većinom klinci-čuješ im po glasu) sa po 2-15 sati igranja CS GO skidaju killove samo tako... Dođe mi nekad da jednostavno izgasim igru, samo eto popušio bi ban zbog toga !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Master Z kaže...

Baš sinoć igram, vodimo kad ono dolazi poruka od protivnika(vidljivo i nama) da moraju uključiti "hack" da bi nas dobili... Naravno da jesu kad koriste WH :) A ono ekipa(većinom klinci-čuješ im po glasu) sa po 2-15 sati igranja CS GO skidaju killove samo tako... Dođe mi nekad da jednostavno izgasim igru, samo eto popušio bi ban zbog toga !

Dolazi za sat vremena summer sale, a time csgo na 2-3€, treba se rijesiti viška accountova :)

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina

Trenutna cijena CS-a je 7 eura. Dali će se mijenjat tokom sale-a ili će ostat ovakva cijelo vrijeme? Pod 'mijenjat' sam mislio dal će cijena bit još manja? Ako netko zna?!

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Trenutna cijena CS-a je 7 eura. Dali će se mijenjat tokom sale-a ili će ostat ovakva cijelo vrijeme? Pod 'mijenjat' sam mislio dal će cijena bit još manja? Ako netko zna?!

hoce da, oko 2.50€ ce biti...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Add a game to your Wishlist and you'll get an email when it gets a big discount. A great idea after the sale too!

15 godina

{#}

Kapa dolje ovoj velikoj igri.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se kome pojavljivo BSOD nakon gašenja CS:GO? Evo meni u danu 3 puta, odigram match ugasim igru i BSOD. cdd.dll piše, ostalo ne razumijem

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sam taman sada kupio za 7 eura.

može neki link za početnika cs-a ? s čim moram biti upoznat te vezano za klađenja i postavljanje settingsa same igre da dobijem što "bolji gameplay".

lp

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://e-frag.net/v2/blog/update-play4premium-kup/

vidim nema ni jedan hrvatski tim a besplatna je prijava. pa dali bi se moglo nas 5 skupit da odigramo to 28.6. ?

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

može neki link za početnika cs-a ? s čim moram biti upoznat te vezano za klađenja i postavljanje settingsa same igre da dobijem što "bolji gameplay".

lp

Evo ovo ti je neki početak.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

lp

Zaboravi na kladenje. Za to trebas lovu i srecu, a i to nije bit samog CSa.

1. Ako si pocetnik i nisi nikad prije igrao cs, onda kreni s osnovnim upoznavanjem mapa. Kretanje, prolazi, obavljanje objectiva. Najpopularnije su ti dust2, nuke, mirage, inferno, train.
  2. Kad to savladas ubaci botove na easy, upozaj se sa kupovanjem oruzja i equipmenta, osnovnom kontrolom oruzja i sl.
  3. Nakon toga kreni na pub servere.

Sve ostalo dolazi kasnije i totalno je nebitno za pocetnika.

16 godina
neaktivan

Jos bih dodao da malo pogledas po youtube kako i gdje i kako se baca smoke po tim mapama, koja su dobra mjesta za braniti se i pogledaj par non-pro meceva cisto da vidis taktike i to.

vjezbaj mape koje je kolega iznad naveo, nadji si frendove s kojima mozes igrati competitive jer random je lutrija.

sto se tice settinga, imas i za to tutorijale i videe na netu, ali za pocetak igraj sa standardnim postavkama dok se ne ufuras i onda vidis sto ti treba podesiti za bolje igranje. najludje je skinuti neciji config i uopce ne znati sto si ubacio

mozda bi bilo dobro odigrati npr 20 sati casuala na nekoj mapi prije nego ides competitive

csgolounge ce doci kasnije kada nakupis oruzja i ostalog, pazi na scammere, gledaj reputaciju i broj tradeova

samo igraj i stvari ce sjesti na svoje

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 2:37 (cyclone).

0 0 hvala 1
15 godina

moram reć da mi je igra predobra!

totalno sam se zaljubio. {#}

s obzirom da sam je tek jučer kupio , igrao sam jučer sa botovima da vidim kako to uopće ide i na hard sam stavio jer je na easy smiješno.

a danas cijeli dan rokam na casual i mogu reć da mi ide jako dobro, nikad nisam zadnji što je glavno te čak i berem mvp-e.{#}

najjača mapa mi je definitivno dust 2 koju već znam napamet di, šta i kako. {#}

najviše me živciraju klinci koji na microfon vrište ili puštaju muziku. kako da ih mjutam?

i vidim dobio sam jedno oružje, jedan case i neke stickere. dali te stvari vidim samo u steamu ili i u izborniku u igri pod inventory? (jer ih tamo ne vidim)

kako da ih otvorim? 

i jel moguće tu pušku imat ingame?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad gledas score,nades tog lika koji sere i desni klik,i mute...

Vidi ti se u inventory..

Mozes..IG pored play imas inventory i tu nades oruzje,i desni klik na njega i ct/t replace..

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

1. najviše me živciraju klinci koji na microfon vrište ili puštaju muziku. kako da ih mjutam?

2.  vidim dobio sam jedno oružje, jedan case i neke stickere. dali te stvari vidim samo u steamu ili i u izborniku u igri pod inventory? (jer ih tamo ne vidim)

3. kako da ih otvorim? 

4 .i jel moguće tu pušku imat ingame?

1. otvoriš scoreboard sa tabom, klikneš desni klik da ti se omogući miš, odeš na igrača, potom lijevi klik i mute conversation

2. i u steamu i u igri. Ponekad treba koja min vremena da se pojavi u inventoryju dok im je gužva

3. kljućevima koje možeš kupiti na steam marketu ili u igri direktno (u glavnom izborniku dok uđeš ćeš vidjeti "reklame" za kupit kljućeve)

4. da, moguće je. Odeš pod inventory i desni klik na pušku i onda replace (možeš je zamijeniti samo kod t-ova ili ct-ova ili kod i jednih i drugih)

15 godina

kupio sam ključ za sticker i naljepio sam ga na sniper, dali mogu sad skinut sticker i stavit ga na drugo oružje ili od zauvijek ostane na sniperu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice