Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.409.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
berto kaže...

Pa uopce mi ne smeta server, samo mi je glupo da jedan ili 2 lika mogu upropastiti igru svima ostalima i nitko im nista nemoze...

Naravno da admini nemogu biti 24h dnevno aktivni, ali nekuzim zasto je u takvim slucajevima votekick onemogucen!?

Ne kužim kako je votekick onemogućen? Neki dan sam testirao i izašao je vote za tipa kojeg sam probao votekickati.. Nešto krivo radiš?

šumski put je bio ravan.
16 godina
chaselol kaže...

zato sto je server penis i to je to

Da se kulturno izrazim

Imaš ostale servere za igrati. Nitko tebe, a ni ostale na tjera da igrate na našem serveru. Tolerancije za ovakve kretenske postove nemam ni najmanje. 

šumski put je bio ravan.
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

Kao djeca se ponašaju ovi šta pljuju po serveru. Budimo iskreni, igrate privatne servere jer ste loši na MM aka. noobare. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobro pretjerao sam ja jucer malo, nije server los, ima svaki server i svojih mana i dobrih strana...ali nazivciram se kad dodu neki stranci i cjelo vrijeme nesta pricaju, nista ne cujem i onda jos ako neko ima wh gotovo...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

dobro pretjerao sam ja jucer malo, nije server los, ima svaki server i svojih mana i dobrih strana...ali nazivciram se kad dodu neki stranci i cjelo vrijeme nesta pricaju, nista ne cujem i onda jos ako neko ima wh gotovo...

Imaš opciju za mute pojedinih osoba. Ne vidim problem u tome. Wh je problem svugdje...

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Jel se kom od vas desilo, da tradate skinove, da lik primi vas skin, a vi od njega ne dobijete nist?

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

{#}

EUW: Ferritin
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 15:02 (Ferritin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
dobijem item u kladjenju pise vrijedi 2.30$ prije 7 dana ili manje, danas hocu da se bet s njim, vrijedi 1.45$.
Super je volvo T_T
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
chaselol kaže...
dobijem item u kladjenju pise vrijedi 2.30$ prije 7 dana ili manje, danas hocu da se bet s njim, vrijedi 1.45$.
Super je volvo T_T

Tržište brate

Pingu ;)
13 godina
Vapor kaže...
chaselol kaže...
Super je volvo T_T

Tržište brate

Cijena je IDENTICNA na marketu vec mjesec dana takvih skinova (stat trak), manje vise sve je palo za nekih 40% u zadnjih par dana...

15 godina

Znalo se dogadjat da ljudi pocnu stavljat vece cijene samo da bude veci bet na loungeu i sad lounge kontrolira vrijednosti skinova na svom siteu.

Pingu ;)
12 godina
neaktivan

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140504005454/cs_/images/7/76/Ump-45_carbon_fiber.png

prvi drop koji sam dobio iz ove nove "bank" kolekcije,factory new još..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šteta što mu je ovako mala vrijednost

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
berto kaže...

Pa uopce mi ne smeta server, samo mi je glupo da jedan ili 2 lika mogu upropastiti igru svima ostalima i nitko im nista nemoze...

Naravno da admini nemogu biti 24h dnevno aktivni, ali nekuzim zasto je u takvim slucajevima votekick onemogucen!?

Ne kužim kako je votekick onemogućen? Neki dan sam testirao i izašao je vote za tipa kojeg sam probao votekickati.. Nešto krivo radiš?

postoji i ta mogucnost, probao 2 puta i kaze nesto tipa votekick not enabeled :/

Steam: just_mau5
13 godina
neaktivan

Intel pentium dual core e5500 2.8 - AMD neznam model single core 2.8 clockan i to jako
GT 630 - GT 610
6gb ram ddr3 - 6gb ram ddr2

Moj komp (lijevi) je jači nego desni, a imamo isto FPS-a na globalu. 60 MAX, al najviše bude na 30-40 

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
strbi kaže...

pa predite na zgubidane ko svi normalni ljudi :)

Nikako nebih preporučio CSGO server zgubidani.

Na tom serveru igram više od godinu dana. Sljedeće što ću napisati, pišem iz iskustva.

-klan zgubidani imaju dvostruka pravila za članove klana i ostale.

Članu klana je dozvoljeno usmeno vrijeđanje i spamanje ostalih igrača koji nisu u klanu.

Članu klana je dozvoljeno team killat iz jednostavnog razloga jer on to može.

Same mape postaju vrlo monotone nakon nekog vremena jer se zna dogoditi da admin voli piramidu,pa češ igrati taj dan piramidu barem četiri puta.

Probaj se žaliti! Kick sa servera! Odmah!

Na zgubidani forumu osvane post da si vrijeđao admina.

Admini na zgubidani serveru su stalno prisutni, nema cheat-era to je jedna od prednosti.

Ali malo tko od tih admina radi svoj posao.Ako te admin proglasi da si mu sumnjiv tj. da si po njegovom vjerovanju cheater.

Da spomenem i upozorim na neke članove klana koji su ujedno i admini:

Nickovi:

brat mili -čuvajte se ovog starijeg ¨gospodina¨. Vrlo isfrustrana spodoba koji je ujedno i admini.

obožava spamat i podj.bavati ostale igrače sa ciljem da vas isprovocira da mu odgovorite.

Sljedi naravno perma ban sa servera ili u rijetkim slučajevima samo kick.

Spodoba jest admin i to među najstarijim članovima klana ali još danas se muči kako biti admin.

Već je bilo nekoliko žaljenja na ovoga admina na zgubidani forumu,ali naravno ti ljudi koji su se žalili više ne igraju na serveru.Perma ban.

bgd-gnus - stalni kamper i samo snajperista.Probaj se usuditi uzeti mu snajper. Dok on kampa i spama preko mikrofona da nitko ništa ne radi, da samo on radi. hahaha smiješno. Nakon nekog vremena moraš ga mutirati.

Neverni toma -

Za kraj sam ostavio ovog specijalca!

Također među starijom populacijom i to vrlo nervozan.NIkada nisam čuo normalan razgovor kod ovog čovjeka.

Konstatno je u nekom zapovjedajućem-nadrkanom tonu.

Kod ovog se dobiva perma ban ili kick za bilo što se njemu ne sviđa u tome trenutku.

Čuvajte se ove .udale!

Zaključak

Ako želite igrati na zgubidani serveru nakon određenog vremena ćete morati upisati u konzolu voice_enable 0.

Morat ćete igrati samo za sebe.

U zadnje vrijeme admini u nekoj samo njima znanoj perverziji uživaju u rezultatima poput 15:0 ,13:2 .

Neće napraviti svojevoljno team balance.

Zgubidani server nije više što je nekada bio, veseo server pun dobre zezancije.SAda je poput ozloglašenog rebeliona.

Nažalost sve što je ljepo kratko traje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 12:24 (MacolaToni).
11 godina
odjavljen

cut

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 12:08 (MacolaToni).
13 godina

Hm sedmicni limit je:
2 weapon skina

2 weapon crate

+ 2 weapon feenix ako imas pass

jel tako? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko znam ne mora ti dropat Phoenix case samo imaš veću šansu? Ja redovno dobijem 1 + neki drugi :D

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

sticker capsule jel se to racuna kao weapon skin?

Ovaj week sam dobio, 2 chesta, weapon skin i capuse sad wtf!? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako imaš Phoenix pass možeš dobiti 6 dropova. Koliko ja znam to je 2 cratea, 2 capsule i 2 skina. Ne možeš dobiti 2 weapon cratea i 2 phoenix, samo 2 sveukupno tjedno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ako imaš Phoenix pass možeš dobiti 6 dropova. Koliko ja znam to je 2 cratea, 2 capsule i 2 skina. Ne možeš dobiti 2 weapon cratea i 2 phoenix, samo 2 sveukupno tjedno

Ako imas pass, phoenix dobivas 100% jednom tjedno, siguran je jedan weapon drop i jedan case drop a ostalo je random, možeš i dobiti i 2 kapsule a i nemoras ni jednu.

npr. brat je dobio 2 huntsmana, pheonixa  i 2 wepona ovaj tjedan, a ja sam dobio 2 kapsule, 2 wintera, phoenix-a i jedan weapon.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 20:21 (null).
15 godina
neaktivan

Onda je pravo sretan jer meni nikad ni približno ništa nije bilo a svaki tjedan pokupim sve dropove :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li slučajno ne'ko izrađuje svoje vlastite skinove?

ja sam ranije odradio jedan awp no nisam slao valveu za odobrenje...

imam i neke sse:

http://steamcommunity.com/id/WeeYee/screenshots/?appid=730

mogao bi se pridružiti nekome u izradi, kada ulovim vremena.

SR3CKO
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 15:05 (SR3CKO).
Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina

Koja je fora s tim svojim skinovima, dal ih mozes normalno koristit u igri ili ne?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

meni je to sve random i to mi je sve jako cudno i nepredvidivo...

npr. pretproslo tjedan sam otkad se ''restartaju'' dropovi dobio 9 dropova, 5 caseva, 3 skina i 1 capsule

proslo tjedan normalno nekih 6 radnom dropova sa 1 huntsmanom

i ovaj tjedan neka mizarna 3 dropa {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
PLASMAorLCD kaže...

meni je to sve random i to mi je sve jako cudno i nepredvidivo...

npr. pretproslo tjedan sam otkad se ''restartaju'' dropovi dobio 9 dropova, 5 caseva, 3 skina i 1 capsule

proslo tjedan normalno nekih 6 radnom dropova sa 1 huntsmanom

i ovaj tjedan neka mizarna 3 dropa {#}

takodjer, ja dobio winter case, 1 kapsulu i srot skin za sacmu... a inace sam znao dobiti oko 6 dropova u tjednu

na drugom accu imam samo 2 dropa ovaj tjedan -.-

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Koja je fora s tim svojim skinovima, dal ih mozes normalno koristit u igri ili ne?

možeš izvan competitive modea...

a ukoliko želiš, možeš slati valveu svoje radove i možda ubace ingame (tada koristiš u bilo kojem modeu i ostali mogu dobiti tvoj skin putem dropa ingame ili otvaranjem casea)

naravno to zahtijeva dosta truda i kreativnosti, s obzirom da moraš izložiti svaki mogući model (battle scarred, factoy new i ostalo)

weedafuqyee
17 godina

Znaci na publicu bi mogo igrat sa svojim skinom?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Ko mi pomogne, pamticu ga dugo {#}

Listam ovu vasu temu i nisam uspeo da nadjem odgovor. Zanima me kako da pravim i prodajem svoje skinove u cs GO, ili da ih bar pravim samo za sebe? Pitam jer jako dobro radim u photo-shopu (dizajn profesija) tako da sam pun ideja, ali ne znam kako da to realizujem? Na steamu imam account i dve igre: cs source i cs go – i obe su gift! Da li mogu da kupim bilo koju igru da bih mogao da trgujem, ili je potrebno da kupim bas cs go preko steama?

Ko mi pomogne, ako uspem da razradim ovo, pravim mu pusku/pistolj po zelji, za dzabe {#}

Hvala vam unapred!

1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice