Company of Heroes:opposing fronts POMOC!

poruka: 10
|
čitano: 2.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam jedan mali problem u vezi COH OF naime instalirao sam ga ali kad ga pokrenem sve bude uredu i one rekklame prodju i pise mi da treba neki patch da se downloaduje daa bi se igralo online,ja kliknem cancel i dodje mi ono da upisem ime i lozinku da bi igrao okonline,ali ja ne zelim igrati online samo zelim igrati campaing a ne online ako iko zna rjesenje  ovog mog problema neka posta.HVALA unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 18:13 (man_x).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa zar niko nezna rjesenje???

:///

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nesto sam gledao po netu i procito da se treba iskljucit internet pa da mozes igraat.Ali ja iskljucio internet konekciju i pokreno COH i sad mi pise validating media please vait i onda opet pise media could not find,tako nesto ja stavarno nezz sta je u pitanju ja samo hocu singleplayr da igram.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moraš skinuti sve patcheve da bi mogao igrati bez diska. Ima ih podosta, zato se pripremi.

Ako isključiš konekciju stavi disk u dvd player.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes:opposing fronts POMOC!

znaci trebam skinuti sve patcheve i iskljucit konekciju? ali ja ne zelim igrati online ne znam zasto je potrebno skidati patcheve ako cu samo igraty offline?

14 godina
neaktivan

napravio sam :DDD,hvala svima sto su pomogli,a posebno: BlaBlaLaLa

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

:)

17 godina
neaktivan

nekužim, skinem sve updateove i ne želi. kak si riješil da igras singleplayer a ne online? da zaobiđem ono login na početku?

Ther's only one way to Rock!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moras crackat igru i kad ti dode ono "validating media" klikni "continue" i preskocit ce i otvorit singleplayer

14 godina
neaktivan
cohplayer kaže...

moras crackat igru i kad ti dode ono "validating media" klikni "continue" i preskocit ce i otvorit singleplayer

Pa nemora, ja sam nabavio na steamu sva tri djela CoH za 9.99€ sto dodje jeftinije od pirata takoreci, nema "cracka" i nema problema. A i kod nas se moze naci cijela kompilacija s sve tri igre za vec 119kn (pogledati Crovortex,zna biti malo pa cesto).

Inace igra ima odlican multy, i danas vrijedi tih 100 i par kuna dati za sve "tri" igre.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice