Kad uđem u multiplayer igrica se ucitaje i odjednom izbaci i pise ovo:A problem caused the program to stop working correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.
molim vas pomozite nemogu bez coda.:)
Kad uđem u multiplayer igrica se ucitaje i odjednom izbaci i pise ovo:A problem caused the program to stop working correctly.Windows will close the program and notify you if a solution is available.
molim vas pomozite nemogu bez coda.:)
reinstaliraj igru, ako vec nisi
reinstaliraj igru, ako vec nisi
a jesan 4 puta uvijek isto
jeli windows 7? ako jest pokreni kao administrator, i ako to ne pali ukljuci nesto(ili mikrofon il zvucnike, nije vazno) u priključak za mikrofon(rozi).
meni se dešavalo par puta i ta fora je upalila.
jeli windows 7? ako jest pokreni kao administrator, i ako to ne pali ukljuci nesto(ili mikrofon il zvucnike, nije vazno) u priključak za mikrofon(rozi).
imam windows 7 i nece opet isto.probao sam pokreni kao administator i upalio mikrofon opet nece.
.
imam windows 7 i nece opet isto.probao sam pokreni kao administator i upalio mikrofon opet nece.
.
Desni klik na iconu igre, i odaberi otklono poteškoče s kompaktabilnošću.
-Start, control panel
-Hardware and Sound
-Sound
-Recording Tab
-Right Click in window, chose "Show Disabled Devices"
-"Setero MIX"appeared, Right Click and choose enable
-OK
-Start, control panel
-Hardware and Sound
-Sound
-Recording Tab
-Right Click in window, chose "Show Disabled Devices"
-"Setero MIX"appeared, Right Click and choose enable
-OK
Hvala ti majstore evo proradilo je
jos jedan problemcic,ima slusalice i kad ih ukljucim nista necujem,ali nisu pokvarene imam jos 2 para i na nijednim neradi i probao sam na laptopu i rade.moze pomoc
Enableaj Microphone ili Line in i isključi Mute na njima.
ako ti nije problem napise mi sve gdje treba ici jer ja sam bot za komp
ako ti nije problem napise mi sve gdje treba ici jer ja sam bot za komp,to su sluske bez mikrofona
Nisam trenutno na winsima al ajmo napamet probat.
Dolje desno u tray, desni klik na Sound Mix ili kako se već zove onaj zvučnik, pa onda preferences, settings ili kako već. Kad se otvori mixer, nađi recording options i tamo to promijeni. Ili čekaj da dođe netko sa windowsima :D i nek ti objasni korak po korak jer sam ja na linuxu.
Nisam trenutno na winsima al ajmo napamet probat.
Dolje desno u tray, desni klik na Sound Mix ili kako se već zove onaj zvučnik, pa onda preferences, settings ili kako već. Kad se otvori mixer, nađi recording options i tamo to promijeni. Ili čekaj da dođe netko sa windowsima :D i nek ti objasni korak po korak jer sam ja na linuxu.
pise mi not plugged in,a ukljucio sam