CoD2 bizaran problem

poruka: 5
|
čitano: 1.151
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD2 bizaran problem

Pozdrav. Naime cod2 sam instalirao nakon 9mjeseci pauze. Odmah po instalaciji imao sam brdo problema, primjerice malen FPS, laggovi, izbacivanja, errori i dr. Zahvaljujuči BUG forumu večinu sam tih problema riješio. Ovim putem želio bih zahvaliti svima onima koji su mi pomogli, te svima onima koji su imali slićne probleme te to podjelili s ostalima. Uglavnom još mi je ostao jedan pomalo čudan problem. Naime igra radi sve O.K međutim kada stisnem   alt+tab, odnosno minimiziram igru tu nastaju problemi. Naime kada se ponovo vratim u igru laggometer podivlja, počmu laggovi, ping poludi..jedino je riješenje da izađem iz igre u uđem, što je u waru jako nezgodno. Inaće za vrijeme wara uvijek izlazim jer uvijen neš iskrsne..neko piše po MSN-u, netko na skype...itd

xxx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD2 bizaran problem
bmw m5 kaže...

. Inaće za vrijeme wara uvijek izlazim jer uvijen neš iskrsne..neko piše po MSN-u, netko na skype...itd

pa u tome i je problem ... pogasi sve te programe dok igras online -.-'

dobro da nisi napisao da ti je torent upaljen dok igras xD

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
17 godina
jedno rijesenje nemoj radit alt tab?
15 godina
neaktivan

99% ti ovo uzrokuje problem......odi u cod2/main/player/name(tvoj profil)....... i nadi stavku r_autopriority.

Ako je na 0 promjeni na 1 a ako je na 1stavi na 0. inace r_autopriority ti znaci kad se cod minimizira da izgubi od procesora vaznost,tj cod vise nije jedan od glavnih procesa.

16 godina
neaktivan

Zaboravio sam napsati..I kad su SVI programi isključeni događa se, znaći nije do toga 100%. Inaće r_autopriority ne pomaže :(.

xxx
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice