Pozdrav. Naime cod2 sam instalirao nakon 9mjeseci pauze. Odmah po instalaciji imao sam brdo problema, primjerice malen FPS, laggovi, izbacivanja, errori i dr. Zahvaljujuči BUG forumu večinu sam tih problema riješio. Ovim putem želio bih zahvaliti svima onima koji su mi pomogli, te svima onima koji su imali slićne probleme te to podjelili s ostalima. Uglavnom još mi je ostao jedan pomalo čudan problem. Naime igra radi sve O.K međutim kada stisnem alt+tab, odnosno minimiziram igru tu nastaju problemi. Naime kada se ponovo vratim u igru laggometer podivlja, počmu laggovi, ping poludi..jedino je riješenje da izađem iz igre u uđem, što je u waru jako nezgodno. Inaće za vrijeme wara uvijek izlazim jer uvijen neš iskrsne..neko piše po MSN-u, netko na skype...itd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
. Inaće za vrijeme wara uvijek izlazim jer uvijen neš iskrsne..neko piše po MSN-u, netko na skype...itd
pa u tome i je problem ... pogasi sve te programe dok igras online -.-'
dobro da nisi napisao da ti je torent upaljen dok igras xD
99% ti ovo uzrokuje problem......odi u cod2/main/player/name(tvoj profil)....... i nadi stavku r_autopriority.
Ako je na 0 promjeni na 1 a ako je na 1stavi na 0. inace r_autopriority ti znaci kad se cod minimizira da izgubi od procesora vaznost,tj cod vise nije jedan od glavnih procesa.
Zaboravio sam napsati..I kad su SVI programi isključeni događa se, znaći nije do toga 100%. Inaće r_autopriority ne pomaže :(.