Pozdrav, stvar je ovakva:
Prije dok sam kupio kompjuter mogao sam u cod2 imati 333 fps bez imalo dropanja, znaci konstantno stojao fps, mogao sam i 500 lockati ali uz poneki drop, ali kako god uvijek sam igrao sa 250 fps-a. Stvar je u tome sto mi se nakon nekih 6-7 mjeseci kompjuter jako poceo zagrijavati, tj procesor, temperatura je isla do 100°C i ponekada mi se ugasio, tako sam igrao nekih 2 tjedna dok ga nisam ocistio i sada sve radi, temperature ne idu preko 42°C, na jacim igricama ponekada idu do 50-60°C dok graficka takodjer maximum do 60-65°C. E sada, problem je sto nakon toga pregrijavanja niti jedna igrica vise ne radi normalno, u cod2 ne mogu lockati niti 125 fps, mislim mogu, ali svakih 5-10 sekundi mi fps dropa na 114, na 120 i slicno, stavim 250 fps a fps dropa na 240-ak ili 230-ak isti slucaj sa 333 i 500.. Ponekada mi na otvorenom pada do 180 a na istom tom mjestu sam mogao imati 500 fps.
Ovo se dogadja na svakoj rezoluciji: od 800x600 pa sve do 1920x1080.
E sada, uz sve ostalo moje pitanje glasi: da li je moguce da se procesor nekako ostetio za vrijeme zagrijavanja + da li se to moze popraviti nekako ili se mora kupovati novi procesor?
Trenutno skupljam za novi kompjuter ali je neka stiska u zadnje vrijeme pa sam morao potrositi velik dio novaca, pa sam zapeo na ovom starom kompjuteru do daljnjeg. Hvala unaprijed na odgovoru.

Ljubomorne duše mogu da mi puše