COD i snimanje

poruka: 8
|
čitano: 2.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD i snimanje

Naime, kada igran cod2 i oću snimit video npr. jedne runde u S&D modu i stavin da mi snima xfire(stisnem Scroll lock+V) i počme mi strašno laggat skoro neigrivo. I sad je pitanje kako da snimam video u COD-u i bilo kojoj igri a da ne lagga?? p.s kasnije na snimki videa sve normalno radi

Neznam šta da napišem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD i snimanje

upises u consolu /record za pocetak snimanja i /stoprecord za kraj snimanja,datoteka ti se spremi u main mapu pod nazivom demo001.dm1 tak nes, ak ga oces pogledat otvoris cod i napises /demo demo001 i ruknes enter Cool

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD i snimanje

To je komplicirano pusta upisivanja i gluposti. Vako samo stisnen Scroll lock+V i tako za kraj snimanja i čim izađen iz igre pokaže se na xfire-u

Neznam šta da napišem?
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
COD i snimanje

A jesi probao sa Frapsom?

Ja sam sa Frapsom snimao trke u SHIFTu.

Sve je ok i ne steka.

E sad, ne znam kako ce biti u CoDu, ali isto mislim da ne bi stekalo.

Samo u Frapsu namjestis Half-size, umjesto Full-size, da ti video zauzima manje prostora na hardu.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: COD i snimanje
Cerina15 kaže...

To je komplicirano pusta upisivanja i gluposti. Vako samo stisnen Scroll lock+V i tako za kraj snimanja i čim izađen iz igre pokaže se na xfire-u

Pa bindaj si te komande na neke tipke, ljenčino. Belji se

17 godina
neaktivan
COD i snimanje

Ja imam isto pitanje vezano za snimanje ali u cod4 pa se nadam da je ok da tu postavim da ne otvaram novu temu. Igrao sam par warova i snimao sam sa /record. Sada sam skinuo cod4 player program i ocu pokrenut neki video da snimim sa frapsom i nema ga. Probam preko console in-game i upisao /demo"ime videa" i ne ocitava ga. Odem ja u cod4 folder i tražim te video-e i nema ih nigdje. Gdje se to sprema? Kako da otvorim te video-e?

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Ja imam isto pitanje vezano za snimanje ali u cod4 pa se nadam da je ok da tu postavim da ne otvaram novu temu. Igrao sam par warova i snimao sam sa /record. Sada sam skinuo cod4 player program i ocu pokrenut neki video da snimim sa frapsom i nema ga. Probam preko console in-game i upisao /demo"ime videa" i ne ocitava ga. Odem ja u cod4 folder i tražim te video-e i nema ih nigdje. Gdje se to sprema? Kako da otvorim te video-e?

ako si igrao te warove na serveru koji je imao mod onda odi u mapu od cod 4 pronađi mapu mods i u toj mapi pronađi mapu na kojoj piše ime moda na kojem si igrao i tamo bi trebalo biti spremljeno u mapi demos...

a demo otvoriš pomoču tog cod4 playera samo pokreneš taj player klikneš open demo izabereš ga i klikneš open...

nadam se da si to tražio i da te nisam krivo shvatio... :))

17 godina
neaktivan
system kaže...
kaiserus kaže...

ako si igrao te warove na serveru koji je imao mod onda odi u mapu od cod 4 pronađi mapu mods i u toj mapi pronađi mapu na kojoj piše ime moda na kojem si igrao i tamo bi trebalo biti spremljeno u mapi demos...

a demo otvoriš pomoču tog cod4 playera samo pokreneš taj player klikneš open demo izabereš ga i klikneš open...

nadam se da si to tražio i da te nisam krivo shvatio... :))

Ne, nisi me krivo shvatio. Našao sam te video-e i kada se nakupio još radim frag movie :). Hvala!

Drain the pressure from the swelling, this sensation's overwhelming. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright. Tell me that I won't feel a thing so give me Novacaine
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice