Cod 2 multiplayer problem!

poruka: 24
|
čitano: 7.765
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kad uđem na neki server sve je dobro negdje oko 15 sekundi onda me izbaci i pojavi se "send error"ili "dont send".Jel mozda znate u cemu je problem??
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cod 2 multiplayer problem!
Rocker kaže...
Kad uđem na neki server sve je dobro negdje oko 15 sekundi onda me izbaci i pojavi se "send error"ili "dont send".Jel mozda znate u cemu je problem??

Sliku molim.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
16 godina
neaktivan

Sta ce ti slika??

17 godina

imas neki bug u igri ... nađi od nekog drugog igru patchiraj ju i igraj

Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor!
16 godina
neaktivan

OK probat cu, al neznam kak to mislis patchirat Neodlučan??

17 godina
neaktivan
Rocker kaže...

OK probat cu, al neznam kak to mislis patchirat Neodlučan??

Nova zakrpa, da popravi greske u prijasnoj verziji ti onda vjerojatno imas 1.0 a zadnji petch je 1.3... CoD2 1.3 patch

ovo napisi na google i skini

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

problem ti je u cracku.

prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec)  stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.

edit: ako zelis pachirati sa  1,3 patchem mozes i preko x-firea

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 23:07 (Maxy).

0 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sry nešto mi net zablokiro i poslo dva posta molim moderatore da obrišu ovaj post

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 0:17 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maxy kaže...

problem ti je u cracku.

prijedlog do dobrog cracka ; ides na the pirate bay nađes call of duty 2 torrent [pogledaj komentare torrenta] igru, downloadas torrent i kad ga pokrenes[program za download torrenta (utorrent ili koji vec)  stavis [one kvačice ispred datoteka] da se downloada samo crack za igru.

edit: ako zelis pachirati sa  1,3 patchem mozes i preko x-firea

Iso sam, al skoro sve je u rar datotekama pa nemogu odabrat crack nego moram sve skinut!

17 godina
neaktivan
system kaže...

znam da je offtopic al ja imam slićan problem s cod5 multiplayer. kad uniđem u cod5 mp preko ikone koja mi se instalirala na desk za par sekundi napiše mi se "retrieving account information" izađe mi iz igre i izbaci onaj error send/don't send. zna li neko u čemu je u mapu cod2/main/player/ubaci cfg file

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina

Sto se tice cod5-ice to sto vas izbacuje je najvjerojatnije zbog zvuka u Visti/W7 koji je namjesten na vise od 44khz.Znaci vratite ga na 44khz i trebalo bi raditi.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Doskanous kaže...

E poslusajte ovo ja sam do neki dan imo 125/250 fpsa al je jedan dan drasticno pao, nisam imo iznad 50 fpsa nemogu igrat,stavio sam na dx 7,sve sam smanjio al opet nis reinstaliro sam cod2 par puta al opet nis,windows sam par puta reinstaliro al nis,pitam frenda on kaze da je problem do igre!!!! pomoc bilo tko

Može biti problem do RAM memorije,može bit do igre

16 godina
neaktivan

sigurno nije do igre,reinstaliro sam ju par puta i  opet je isto bilo!!!!!!!!!!!!!!pomoc opet

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nebi te ubilo da daš koji detalj - konfiguracija, windowsi i sl....

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

eto ti pa se nagledaj

17 godina
odjavljen

I opet nisi niš reko - pitao sam za konfiguraciju tvog kompa - cpu, ram, grafička i koje windowse koristiš. nisam vidovnjak pa po onoj sličici nemogu niš odredit.

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan

ma nis napravil sam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
imal ko molim vas server call of duty da igram
16 godina
neaktivan
imal ko server na call of duty molim vas da igram
16 godina
neaktivan
harakiri kaže...
imal ko server na call of duty molim vas da igram

Instaliraj xfire ako nemaš,lakše ćeš se snaći među svim silnim serverima!

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan

kada ja uđem u server dogodi mi se ovo.

Zasstoo??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozzz

Evo i ja imam jedan problem.Uđem na server i igram 15-20 minuta i izbaci me van.Ako je netko imao slican problem nek napise..

Hvala

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice