Cod 2 CB Server

poruka: 5
|
čitano: 3.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cod 2 CB Server

Ovako...

U studentskom domu znamo zaigrat call of duty 2, i to cesto smo prije znali igrat TDM, a sad se ufuravamo u S&D. Naime, ako pokrenem s&d server onda su mi postavke po defaultu, tj. mozes imat gun koji hoces, 3 bombe, magla i takva shema... Tu i tam znam igrati i online, ali tamo serveri imaju svoj pam config, pa uklanja sve kaj netreba, cistija igra, i bolja. Na netu sam nasao razne confige kak sredit dedicated internet server, ali to mi ne pomaze. Zbog toga jer mi igramo u LANU.

E sad, dal netko ima neki postupak kako da sredim LAN prema tzv. cb pravilima, tako da mogu config servera podesiti kako spada, te dici server koji svi vide u lanu??

btw. pristup ruteru nemam, ali mislim da to i nema veze jer je to lan, ne internet server.

hvala

MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Cod 2 CB Server
Allen kaže...

Ovako...

U studentskom domu znamo zaigrat call of duty 2, i to cesto smo prije znali igrat TDM, a sad se ufuravamo u S&D. Naime, ako pokrenem s&d server onda su mi postavke po defaultu, tj. mozes imat gun koji hoces, 3 bombe, magla i takva shema... Tu i tam znam igrati i online, ali tamo serveri imaju svoj pam config, pa uklanja sve kaj netreba, cistija igra, i bolja. Na netu sam nasao razne confige kak sredit dedicated internet server, ali to mi ne pomaze. Zbog toga jer mi igramo u LANU.

E sad, dal netko ima neki postupak kako da sredim LAN prema tzv. cb pravilima, tako da mogu config servera podesiti kako spada, te dici server koji svi vide u lanu??

btw. pristup ruteru nemam, ali mislim da to i nema veze jer je to lan, ne internet server.

hvala

neznam odgovor ali imam pitanje... da li igras u studenskom domu Varaždin ??

17 godina
Cod 2 CB Server

Ili staviš promode na taj vaš server tko hosta, a to probaj naći malo po netu... ili preko rcona se spojiš i tamo imaš milijun opcija pa odabereš šta bi igrao i tako. Ili probaj ovako.. uđi u cod, pod Mods odaberi neki mod gdje si igrao prije, recimo promode422lw nek se zove, idi napravi server i bit će ti kada uđeš u igru taj mod...

Edit: vidim da je to cod2, ja sam za cod4 mislio, ali vjerujem da je to isto tako. Nemam cod2 pa ne znam točno...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 10:10 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cod 2 CB Server
@gamer

Da SD Varazdin :D...

@Pero Dinamit

Nema toga u cod2...
MBO Asus P5KC, P35 // Intel Core 2 Duo E8200, 2,66 GHz, 6MB Cache // Kingmax 4x1 GB DDR 2-800 // Gigabyte Radeon HD 3870, 512 MB, 256 bit, GDDR3 // Seagate Barracuda SATA 320 GB // Chieftec 550W // LG
15 godina
neaktivan
Cod 2 CB Server

Zna li itko kako stremati server da mogu igrati cb na njemu..pls pomagajte!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice