Call of Duty:Modern Warfare 2 problem

poruka: 10
|
čitano: 3.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znam da ima ovakvih tema ali nema veze....Naime imam problema sa Modern Warfare 2 , igra mi sve odlicno radi al recimo na singleplayeru nakon jedne ili dviju misija , a na multiplayeru nakon 2-3 ili vise mapa me izbaci iz igre na desktop i kaze mi DirectX encountered an unrecorevable error check the readme for possible solutions. Ako je to potrebno u rjesavanju problema imam Sapphireovu Ati Radeon HD3650 graficku.Ako moze sto prije cesto igram ovu igru i cesto mi se taj error izbaci.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi probao update directX-a? Ili najnovijih drivera za grafičku? Iako mislim da je prije do directX-a kada ti javlja takvu grešku.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisam probo update al sumnjam da ce uspjeti , naime vec sam umao problema sa directX-om i na prijasnjim Call of Dutyima te ni updateovi nisu uspjevali , ako je do graficke kao sto sam vec reko imam Ati Sapphire Radeon HD3650 (agp)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i meni se počeo pojavljivati isti problem, zna li tko riješenje?

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Problem je i dalje isti samo se sada jos vise brinem , update sam napravio , a kad sam imo pirata mw2 mi je dx izbacivo od gulaga svaku 2. ili 3. mapu a zbog dx errora mi nije htio ucitati zadnju misiju al nakon pada kod slapa , a sada vec nakon 2 misije nakon Favele (mislim ofc na singleplayer) mi ne želi dalje nego ofc izbacuje dx error , to mi se dogada i u multiplayeru al ne tako cesto i ne tako da ne mogu igrat vise multi player (sva sreca) a na spec ops mi kolko ja znam ne izlazi al nisam siguran jer vec duze vrijeme nisam odigro spec ops.Sad imam i sliku pa bih vas molio da mi pomognete oko rjesenja jer to onda znaci da sam platio 350kn org zbog cb-a i multia koji sad mogu igrat i pirati (al kolko ja znam ne zadugo) kuzite???Molio bih vas sto brzi odgovor.evo slike:

0 0 hvala 0
16 godina

nezz zas ne zeli mi sliku uploadati nego me izbaci iz firefoxa i sere ono dont send no to je manje bitno no uglavnom ranije sam vam objasnio sta pise te bi vas jako zamolio da mi pomognete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty:Modern Warfare 2 problem
Apocalypse kaže...

nezz zas ne zeli mi sliku uploadati nego me izbaci iz firefoxa i sere ono dont send no to je manje bitno no uglavnom ranije sam vam objasnio sta pise te bi vas jako zamolio da mi pomognete

To sto kazes da pirati nemogu igrati mw2 je cista laz preko zero gear(ja osobno isto) igraju promjene u sistemu jedan folder i ubace iz program filesa mw2 i radi ko pravi multy... necu u detalje da jos dobijem karton... a sto se tice tvoe grafe... ta igrica je napravljena za grafe dx10 il vise... to je moguci probl jer kad je moj frend zamjenio grafu i stavio dx11 grafu sve mu je normalno radilo... tak da moze bit probl u grafi a ne u driverima il dx-u...

16 godina
neaktivan

ja sam igru cak i prisa bez problema al poslije kad sam tio opet igrat pojavi mi se ERROR iwnet-invalidversion...jel ko zna u cem je problem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako za pirat igrajte preko iwneta to ej private server i jako su dobri aj osobno igram ja koliko znam ne ajvlja nikakve erore a imam grafičku intel GMA x4500 i imam od 8 do 15fps na low jbg...

tebi sta izbacuje eror u singleplayeru update od iwneta napravi... meni ej to izbacivo i odjednom se rijesilo a neznam ni sam kako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty:Modern Warfare 2 problem
Lacko kaže...

ovako za pirat igrajte preko iwneta to ej private server i jako su dobri aj osobno igram ja koliko znam ne ajvlja nikakve erore a imam grafičku intel GMA x4500 i imam od 8 do 15fps na low jbg...

tebi sta izbacuje eror u singleplayeru update od iwneta napravi... meni ej to izbacivo i odjednom se rijesilo a neznam ni sam kako...

a jel znas mozda kako se to radi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice