Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 710.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Cek stvarno ce se igra moc igrat sutra 24. U 9 navecer?!

Na Twitteru stoji -PC Worldwide :6PM PT/9PM ET

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
lazicki88 kaže...

Cek stvarno ce se igra moc igrat sutra 24. U 9 navecer?!

Na Twitteru stoji -PC Worldwide :6PM PT/9PM ET

To je za USA regiju imaš stranicu prije gdje sam stavio release time po regijama. Mi smo u petak rano ujutro mislim oko 3.

sake08
17 godina
odjavljen
intel97 kaže...

Evo kupio karticu, ADM uredno poslo kod, aktivirano, skida se...svaka im čast 

Uz koju karticu?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Uz koju karticu?

Uza svaku RTX karticu dobivaš igru.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
7 godina
Valentin17 kaže...
Friday kaže...

Uz koju karticu?

Ovo nije tocno.

Dobijes samo u onome ducanu u kojemu je naznaceno da daju kodove za igru. 

Ne daju svi ducani u hrvatskoj kodove pri kupnji RTX kartice, jer svi ne ucestvuju u promociji.

17 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Friday kaže...

Uz koju karticu?

Ma ja sam umjesto ADM procitao AMD a ne pamtim da sam igdje vidio ista procitano da se dijele kodovi (a bas sam se nagledao AMD kartica zadnjih dana). Nema veze, svejedno sam vec bio napravio preorder

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

koliko ce vas sutra biti budno u 3:00? 

0 0 hvala 0
15 godina
juve4ever kaže...

Ja tek u petak iza 17 h počinjem.Dobar dan za izlazak igre vikend je pred nama. Baš se veselim.

sake08
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Ja tek u petak iza 17 h počinjem.Dobar dan za izlazak igre vikend je pred nama. Baš se veselim.

U Irskoj produzeni vikend

Freak Show Inc.
13 godina

Ja za vikend odoh na more. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja za vikend odoh na more. 

Sok i nevjerica

Freak Show Inc.
15 godina
juve4ever kaže...

bit ću jer radim noćnu. A vas boli kiflica lagano odmah peglaona :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 15:20 (fila2208).
17 godina

Moze se preko VPN-a otkljucati i igrati vec danas navecer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene više francuz nego kiflica:)

Nebrem trpit.  Ipak odo u Rusiju

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
red_bull kaže...

Mene više francuz nego kiflica:)

Nebrem trpit.  Ipak odo u Rusiju

A šta će reći pubg zajednica?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina

ćiki briki blyats

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

ćiki briki blyats

Iskreno nisam ocekival da si budu dali toliko truda oko mapa bas su mi oku ugodne.

twice the pride double the fall
15 godina

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

spolier alert, početak kampanje

getting old cod 4 vibes kad sam kao balavac instalirao to i skočio s priceom na onaj tanker...znači brutalica

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 16:08 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

ajmo dečki, vjerujem da netko sa foruma može uletit u tih 300 i pokupit te patike

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

Gledam malo po Twitchu, neki se već igraju i naletio sam jednu ogromnu glupost. Ne može se kroz filtere izbaciti "night mode" iz željenih modova, pa WTF?!? Svaki 3 meč je u totalnoj 'kmici' i blesavim night visionom. Već se žale ljudi. Čemu to forsiranje???

A i mape nisu bog zna kaj, jedna se uopće ne paše, sve puno kričavih boja ko da je cirkus eksplodirao na ekranu, mislim da je smještena u Londonu.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Promster kaže...

Gledam malo po Twitchu, neki se već igraju i naletio sam jednu ogromnu glupost. Ne može se kroz filtere izbaciti "night mode" iz željenih modova, pa WTF?!? Svaki 3 meč je u totalnoj 'kmici' i blesavim night visionom. Već se žale ljudi. Čemu to forsiranje???

A i mape nisu bog zna kaj, jedna se uopće ne paše, sve puno kričavih boja ko da je cirkus eksplodirao na ekranu, mislim da je smještena u Londonu.

i to si sve zaključio vidjevši nekog kako igra?

super.

17 godina

Evo kupio sam i ja koristeci Avira Phanotm VPN PRO preko Rusije (pri instalaciji nudi besplatan trial mjesec dodati karticu i nakon kupovine onesposobiti pretplatu) koštalo me 1999 rublji ili 299 kuna koristio sam na savjet forumaša odmah karticu a ne PayPal.

Hvala fila2208 za turtorial! 

Sad jedino nadam se da nas nece zakljucati na ruske servere 

Tko je zainteresiran za povremeno baciti partiju nek me doda D3ViL#21264 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 18:27 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

... bila open beta, pojedine mape sasvim ok ovisno o modu... grafika nije bila kricava, a i u postavkama grafulje mozes podesit boje kako ti volja... next...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
Promster kaže...

i to si sve zaključio vidjevši nekog kako igra?

super.

Koje sve? Velim da mi se 'par' mapa činilo kao one klasične iz prošlih CoD-ova (gdje možeš ići lijevo, desno ili sredinu i to je to), sve mape i bete su mi OK, osim one špilje.

Kaj ste se uzyebali oko mog dojma? I zakačili se za to kak se meni subjektivno čine mape, kad postoji veći/pravi problem oko biranja modova.

Tallahassee kaže...

... bila open beta, pojedine mape sasvim ok ovisno o modu... grafika nije bila kricava, a i u postavkama grafulje mozes podesit boje kako ti volja... next...

Kakvo riješenje, nemam riječi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 18:43 (Promster).
14 godina

Teško da ću bit budan u tri ujutro ali bome sutra popodne budem :-)  Ovaj put ću i single play odigrat ali zabrinut sam dal ću uhvatit radnju jer nisam igrao single play komponentu još od MW2.  Koliko nastavaka je otad prošlo, pojma nemam kaj se događalo u međuvremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Promster kaže...

Koje sve? Velim da mi se 'par' mapa činilo kao one klasične iz prošlih CoD-ova (gdje možeš ići lijevo, desno ili sredinu i to je to), sve mape i bete su mi OK, osim one špilje.

Kaj ste se uzyebali oko mog dojma? I zakačili se za to kak se meni subjektivno čine mape, kad postoji veći/pravi problem oko biranja modova.

Nismo se uzjebali nego pogledati stream dva i to zaključiti iz toga je zanimljivo. Opće poznato je da neki streameri još dodaju boje i sharpness da to sve bude još primamljivije za gledati.

u svakom slučaju cod je cod i od toga se ne može pobjeći. Mape su uvijek bile takve i bit će. Meni su sve iz bete bile solidne, onako codovski i ne očekujem ništa više od toga, ali čekam da sam zaigram, ne na temelju streama.

nhf, ništa loše nisam mislioo, pozz

ali kapa dolje kako ovo izzgleda, vi sretnici koji ćete moći na ultra, zavidim jako

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 20:11 (fila2208).
12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

ajmo dečki, vjerujem da netko sa foruma može uletit u tih 300 i pokupit te patike

... bfv je ljestvicu postavio vise, rank je brutalan a i tenisice...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 21:04 (Tallahassee).
14 godina
fila2208 kaže...
Promster kaže...

Nismo se uzjebali nego pogledati stream dva i to zaključiti iz toga je zanimljivo. Opće poznato je da neki streameri još dodaju boje i sharpness da to sve bude još primamljivije za gledati.

u svakom slučaju cod je cod i od toga se ne može pobjeći. Mape su uvijek bile takve i bit će. Meni su sve iz bete bile solidne, onako codovski i ne očekujem ništa više od toga, ali čekam da sam zaigram, ne na temelju streama.

nhf, ništa loše nisam mislioo, pozz

ali kapa dolje kako ovo izzgleda, vi sretnici koji ćete moći na ultra, zavidim jako

Ne bih se složio da je ovaj CoD samo još 'jedan u nizu', kakve dobivamo zadnjih 7-8 (ili koliko već) godina, jer tad nebi ni razmišljao o kupovini. Ovo mi djeluje ozbiljnije, normalnije bez blještavih điđa-miđa. I kaj se tiče mapa, čuo sam kaj su developeri rekli, tj. da je fokus na poboljšavanju mapa, da dobe na vertikalnosti itd., da nebudu shit kakve su bile u WWII (doslovno svaka na isti kalup).

Nema nikakvih HF, nemaš brige, sve pet.

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Valentin17 kaže...
Friday kaže...

Uz koju karticu?

Ma ja sam umjesto ADM procitao AMD a ne pamtim da sam igdje vidio ista procitano da se dijele kodovi (a bas sam se nagledao AMD kartica zadnjih dana). Nema veze, svejedno sam vec bio napravio preorder

Nvidia rtx serija grafički, ja sam 2060 uzeo i ovlašteni partneri dobili su kod da dijele kupcima, u hrvatskoj je to ADM trgovina.

Htio sam samo reći da sam preko toga i sve radi...no, nažalost još se skida (mala brzina) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice