Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 710.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
Tallahassee kaže...
Colossus7 kaže...

Sisaj kur*c gušteru forumski, takve poput tebe smo jeli za predjelo na serverima, misle da su FPS isus dok ne naleti na ekipu koja ga demontira.

..... imas srece.... meni 100 puta benignije ne prolazi..... imas pm.... da ne opterecujemo populaciju....

Tallahassee kaže...

.... a ima realism mode koji me i najvise zanima... headshot je instakill..... kad smo BR prespavali, koji nije valjao, koji je kurac, za pickice, ROFL..... sad dodjite momcine da vam mjeru uzmemo.... a takve cekam.....

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2019 17:30 (Colossus7).
15 godina
Colossus7 kaže...

Da, jer bolji hardver je mjerilo skilla, a tek ovi svi živi dodatci, perkovi i killstreakovi, pa onda mrki kad opališ 30:3 KD ratio  od čega je 15 killova uz 2 rocket i helić koji spreja preko cijele mape rokneš SS i staviš na forum, odmah da ukažeš svoju dominaciju i da te upišemo u hall of fame.  

Nisi se ti šalio, ti si krenuo sa pasivnim prcanjem *starog prdonje koji živi u prošlosti* kroz zadnja 3 posta ,u nekoj iluziji da si bolji igrač i Cod isus.

Samo pazi obavezno do tad nabavi 240hz monitor i najaču nvidia grafu, jer to nesmije štekati i padati ispod 100fpsa na max details dok dominiraš. Miš obavezno onaj bežični od 16000 dps, sa podlogom koja ga puni dok igraš, da ne bilo da je kriva prazna baterija. Stolica ergonomska pod default, za bolju cirkulaciju, eksterna zvučna 7.1 kanal obavezno, da čuješ njuba kad prilazi na 30 metara, te 32" ekran ultrawide da bolje vidiš svoje žrtve, kempera moraš vidjeti preko drugog kraja mape.

Podloga mora bit znaš već kakva, to si već doktorirao, jedno 5-6 ih stoji u ladici raznih, nisu pasale jebiga nekako ne leži baš, uvijek ima bolja u dućanu koja će odključati taj pro potencijal :D

Kažem ti da jedeš shoruda jednom rukom i ti kažeš da te prcam. Pa ne kužim šta još više želiš oh ti veliki fps mp bože 

ovo ostalo se uopće neću obazirati, jeo sam ljude sa 800x600 i 30fps na bf3, ali jebeš mu mater, sigurno postoji razlog zašto najbolji igrači ujedno i igraju na miljardu fps i najjačem hardveru.

Poanta je bila da se cijeli hardver razvio, miševi su precizniji i bolji, imaš više fps, veći ekran, i ugodnije je igrati, ako naravno imaš lovu, nego prije.

ali dobro, kome ja pričam, isti je vjerojatno već kupio cod i već uigrava cod4 samo da se ne sramoti kad se nađe na domaćem serveru ako bude dedicateda ili se skupi nekako domaći lobby.

off with you, sretno :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina

Aha, evo pišam kreatin i twinlabs vitamine dok se podloga usijala od treninga, i znojim try hard mošus dok iščekujem okršaj sa lokalnim skillerima. 

ekipa pozz. NHF.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ova tema je sve :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
protjeran

.... koloseume samo za tebe.... nemoj da te struja ubije kad zarulje odsarafis.... pa da ja onda umrem od srece.... BLJ....

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tallahassee kaže...

.... koloseume samo za tebe.... nemoj da te struja ubije kad zarulje odsarafis.... pa da ja onda umrem od srece.... BLJ....

Sine, Rokeri s Moravu su viša institucija za tebe i ovog panja Philla Anselma kojeg si stavio kao avatar, u muzičkom i bilo kojem drugom smislu.

I reko si da nećeš smarati ekipu ovdje sa dramom, nego ćeš me ownati na PM. Drži se toga, jer nisi još sazrio za Monkey Island swordfight.

14 godina

Ajmo djeco smirite malo strasti. 

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D

0 0 hvala 0
13 godina

Ovo bi mogla biti odlična tema kao nekad BF3. Samo da bude domaćeg communityja koji domaći cheater i eto ga.... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina

@ Valentin druže sudija evo nećemo više :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2019 22:16 (Colossus7).
10 godina

izašao story trailer 

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Sve poslije COD4 nije imalo smisla više...

Ovo sve poslije samo sranja s 85 razlicitih pušaka ,i mapama većim od Hrvatske.

Kako objašnjavate to , da se COD2 i COD 4 igrao kompetitivno 5, i više godina nakon izlaska igrice? A ovi novi codovi niti do Božića

Na vrhuncu cod2 i cod4 ,u razdoblju od 2009-12, godišnje bi se održavalo na desetke lanova kod nas , za mladje gamersject yt...

I dalje smatram,da su se ovi u Activisionu držali old school style 2 i 4, mogli su imati igru koja bi parirala CS-u, barem bi se upola godinama igrala kao CS.

2 0 hvala 0
14 godina
kad se sjetim cod4 promod, 3000+ sati na xfireu, to su bili dani
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
heyHOOO kaže...

Ovo sve poslije samo sranja s 85 razlicitih pušaka ,i mapama većim od Hrvatske.

Kako objašnjavate to , da se COD2 i COD 4 igrao kompetitivno 5, i više godina nakon izlaska igrice? A ovi novi codovi niti do Božića

Na vrhuncu cod2 i cod4 ,u razdoblju od 2009-12, godišnje bi se održavalo na desetke lanova kod nas , za mladje gamersject yt...

I dalje smatram,da su se ovi u Activisionu držali old school style 2 i 4, mogli su imati igru koja bi parirala CS-u, barem bi se upola godinama igrala kao CS.

PA dovoljno je pogledat da je COD4 zadnji bio koji je imo dedicated servere...Sve ovo poslije je bilo neko peer to peer console govno.

17 godina

Gadno sranje... PS4 ima neki mod koji će biti ekskluzivno dostupan samo PS igračima na godinu dana, a Xbox i PC kifla, a platili smo istu cijenu.

Dosta ljudi otkazuje narudzbe.

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d8t44h/ive_cancelled_my_preorder/

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
191x7 kaže...

To neće biti oni pravi dedicated serveri(server browser i to),to bude slično kao što Rainbow Six ima...

Al dobro, bar nije igrač host servera.

سمندری ڈاکو
10 godina
Dodinho kaže...

Gadno sranje... PS4 ima neki mod koji će biti ekskluzivno dostupan samo PS igračima na godinu dana, a Xbox i PC kifla, a platili smo istu cijenu.

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d8t44h/ive_cancelled_my_preorder/

ne slažem se nikako s tim al to je samo survival mod u spec ops, dakle nije kompletan spec ops

edit: mislim i dalje je loše i bijedno, ljudi su platili jednak novac a tek će moći to igrati za 1 godinu, dakle to nije mjesec dana nego cijela godina, novi CoD će izaći dotada, svakako šupački potez

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 10:05 (Cansee).
13 godina
Dodinho kaže...

Vrlo mi ide na živce današnja ekonomska politika izdavača, ne samo igara nego svega živoga.... Sve je na isti kalup tkzv ekskluzive...

16 godina
Soldier977 kaže...
Dodinho kaže...

Vrlo mi ide na živce današnja ekonomska politika izdavača, ne samo igara nego svega živoga.... Sve je na isti kalup tkzv ekskluzive...

Nemoj kupit pa neće :D

10 godina

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d8vnxa/thegamingrevolution_supply_drops_will_have/

evo naravno da sad izlaze i druga govna, activision će izjebati sve što može, ovo će biti live service u svom najgorem obliku, ovo je po meni puno gore od te ekskluzivnosti za ps4, tako da mi se čini da i ja refundam.

baš sam vjerovao naivno ko malo dijete da su ovog puta mislili raditi te stvari drugačije, ne zato jer su dobrotvori nego zato da privuku što više igrača, ali ne, oni opet sve po starom

u igri kao igri sam baš uživao i radovao se, ali ove svinjarije ne namjeravam trpiti

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Zato igra i ne vrijedi 60€ nego 28€ preko Rusije. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Sp kampanja jogurt verzija i ciao.Ova igra ne vrijedi 50e da me hebeš....25€ bi max dao za nju.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
heyHOOO kaže...

Meni ništa poslije Laser Squada nema smisla.... 

15 godina

Lol ja bi rekao da čekamo god dana na neke mp sheme ili nešto, ali jedan mod unutar spec ops menija....boli me kiflić iskreno.

Nije ok, nije u redu, ali šta je u redu. Svaki dan nas kradu, lažu, rugaju...ako sam dao svoju dnevnicu da igram cijelu zimu mp i odigrat ću i super kampanju ovu ja sam zadovoljan. Spec ops niit zombiji me ne zanimaju kao ni BR:

NIje fer, nije ok, da ali danas više ništa nije, a pogotovo u gaming svijetu. Smećari bili smećari ostali. Activision i EA se bore ko je veće smeće, neizvjesno jako.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Cansee kaže...

https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/d8vnxa/thegamingrevolution_supply_drops_will_have/

evo naravno da sad izlaze i druga govna, activision će izjebati sve što može, ovo će biti live service u svom najgorem obliku, ovo je po meni puno gore od te ekskluzivnosti za ps4, tako da mi se čini da i ja refundam.

baš sam vjerovao naivno ko malo dijete da su ovog puta mislili raditi te stvari drugačije, ne zato jer su dobrotvori nego zato da privuku što više igrača, ali ne, oni opet sve po starom

u igri kao igri sam baš uživao i radovao se, ali ove svinjarije ne namjeravam trpiti

To smo svi znali da budu igru zagadali sa svojim predatorskim govnima samo do koje mjere, ocito ideju do daske pa kako i nebi kad su sa nikad gorim mtx u Black Ops 4 zaradili 800 milja, 

treba kriviti budaletine koje to podrzavaju i kupuju dabove,floss dance i pink unicorn skinove.

Šteta igra je zabavna za mozak na pašu i napucavanje i SP bude valjda top ali uvijek moraju usrati na neki nacin.

Taj Activision,EA,Bethesda i Take Two su jebena rak rana.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2019 15:19 (dad0r).
17 godina

Treba otić do Rusije....

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Došao od tamo, platio revolutom i prošlo bez problema :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da vam dam povoda da barem Sp kampanju odigrate u nadloazecem Modern Mia Khalifa Warfare-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Lagana anketica, hvala.

6 Skočio do Rusije na votku
4 Uzeo preko službenog sitea
7 Uzet ću key
18 Neću uzimat uopće
12 Čekam full game prvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Uzeo preko allkeyshopa najeftiniju trenutnu EU verziju ...130 kuna razlike ne vrijedi puta do Rusije,votka je ok 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice