I akcija! Sad samo trebam doc doma sa posla i nema me cijeli dan :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvi dojmovi!?..nis posebno,kao mw2..malo sam vise ocekivo na razini grafe..
Ako jos tko nije narucio neka proba sa ove stranice.Jedan hrvat ju je otvorio.Posaljite mu mail pa mozete i preko opce uplatnice mu uplatiti novac.
Cijena je dosta jeftina a i dobit cete popust od par dolara jer ste iz hrvatske :)
hmmm svi ovi korumpirani game portali im daju ocjenu 9 a igraci 7 ili 8...
mislim da su igraci u pravu...
a da naprave novi engine bili bi definitivno najbolji ali ove bi godine bf3 trebao zasluzeno uzet nagradu fps igra godine..
Od IGN nisam niti očekivao manju ocjenu... Čudno da nije 9.5/10
Prije četiri godine MW dobije za grafiku 9, a MW3 četiri godine kasnije uz malo ulicaknu grafiku 8.5!!!
Evo igrao sam 2ure MP, nisam niti tako SP.
Predobro je, a pogotovo onaj kill confirmed :D
Uzga sam se, kako je dobar ;)
Sad vrime za lec
Kako si igra kad na steam-u sat još odbrojava? Po steam-u bi to tribalo bit u 8h ????
Sad mi ništa nije jasno ... ;)
Neman pojma, samo sam usa u MP i find game i igrao... :D
Kakvi su zahtjevi, jel zahtjevna ko bo? Popodne stiže i moja !!!!!!!!!!!!!!
Kakvi su zahtjevi, jel zahtjevna ko bo? Popodne stiže i moja !!!!!!!!!!!!!!
Možda 10% više nego BO.
Koliko ja čujem, ova je igra nažalost prilično loša - preporučam da probate prije kupnje (kod frenda ili nešto). Ne vjerujte recenzijama.
Ne, onaj odgovor iznad je thuglife-ovo mišljenje, zašto ti jednostavno recimo ne probaš igru, ne pogledaš par desetaka klipova na youtube i malo ju proučiš prije nego kažeš da ostaješ na mw2 i cod4. Recimo meni se igra dopada i ja je kupujem, dok mi se mw2 nije dopadao.
Ne, onaj odgovor iznad je thuglife-ovo mišljenje, zašto ti jednostavno recimo ne probaš igru, ne pogledaš par desetaka klipova na youtube i malo ju proučiš prije nego kažeš da ostaješ na mw2 i cod4. Recimo meni se igra dopada i ja je kupujem, dok mi se mw2 nije dopadao.
Ma gledam ja sad gameplay-e al nezz nekako mi igra izgleda cudno, kretanje vojnika i tak to. A grafika izgleda identicno mw2 grafici i ima par novih oruzja al opet nedovoljno.
Jos cu vidjeti...
Ma gledam ja sad gameplay-e al nezz nekako mi igra izgleda cudno, kretanje vojnika i tak to. A grafika izgleda identicno mw2 grafici i ima par novih oruzja al opet nedovoljno.
Jos cu vidjeti...
Kretanje je sve 5, grafika je ok, oruzja i nove mogucnosti su super koje su nedostajale u mw2, meni se isplati, ti vidi.
Ah sad me i prijatelj nagovara da uzmem igru, pa cu najvjerovatnije i ja uzet :P
ps: da li zna netko oce li imati mw3 support za xbox controller???
Moras otvoriti portove na ruteru, nezz tacno koji su portovi za cod, kod mog rutera to vec ima samo odaberem call of duty :D
Koji modem imas?
Obicna, ama bas obicna run an' gun pucacina bez glave i repa. Nista posebno ili vrijedno pozora. Ama bas sve vec vidjeno i sa istom grafikom, oruzjima, zvukovima, atmosferom, i glasovima jos od MW-a. Ko kupi nek se pozove na to da ga je privukla fenomenalna reklama, sve ostalo je toliko vec ispeglano da je to presmjesno.
Sto se mene tice, isplati se uzet. Isti stari osjecaj coda, kretanje, pucanje, eksplozije itd.. ako volite cod, nemate problema. Dajem cistu desetku igri
Sto se mene tice, isplati se uzet. Isti stari osjecaj coda, kretanje, pucanje, eksplozije itd.. ako volite cod, nemate problema. Dajem cistu desetku igri
Stari osjecaj CoDa? Mislis na codove 1, 2, 4, 5? Ili na poluproizvode za americku balavurdiju i one koji se tako osjecaju, MW2 i BO?
Cod opcenito, dok igras sve codove, imas taj jedan te isti osjecaj. Nacin kretanja, pucanja, skrivanja, objektivi itd. A to se tice istih zvukova kao u mw3, jedino sto sam zamjetio da ima isti zvuk je ump45, a vidio sam bar 30+ pusaka...tak da, totalni bullshit sto se tice toga. I ni malo mi ne lici igra na mw2, jest da koristi isti engine ( mislim ) ali vidi se jasno da je potpuno druga igra. MP je isti ko i u svim ostalim codovima, agresivan, brz i arkadan. Jos je pre rano za komentirat bugove ili op oruzja. Vidit cemo uskoro, i nije mi zao sto sam ju kupio, dobio sam tocno ono cemu sam se nadao :D
Nemas jedan te isti osjecaj ako si igrao recimo CoD 2 cetiri godine i onda doleti jedna sramota zvana MW2.
Osjecaj je daleko od istoga.
Cod opcenito, dok igras sve codove, imas taj jedan te isti osjecaj. Nacin kretanja, pucanja, skrivanja, objektivi itd. A to se tice istih zvukova kao u mw3, jedino sto sam zamjetio da ima isti zvuk je ump45, a vidio sam bar 30+ pusaka...tak da, totalni bullshit sto se tice toga. I ni malo mi ne lici igra na mw2, jest da koristi isti engine ( mislim ) ali vidi se jasno da je potpuno druga igra. MP je isti ko i u svim ostalim codovima, agresivan, brz i arkadan. Jos je pre rano za komentirat bugove ili op oruzja. Vidit cemo uskoro, i nije mi zao sto sam ju kupio, dobio sam tocno ono cemu sam se nadao :D
Po čemu?
( Ne zezam se, ozbiljno pitam, jer meni samo na pamet padaju drugi KSovi i drugi sparkling esej koji se pojavi kad nekoga propucaš )
Moram se složiti..igra ima kontinuitet,i to što lokalnim curicama smeta stariji engine,što igra nije kako su oni sanjali da treba biti,iako je i recenzije u svijetu i što se tiče portala i igrača,ocijenjuju prilično visokom ocijenom..NE-mi na balkanu znamo bolje od cijelog svijeta....Viđao sa mkako ameri igraju FPS ARMA-u,Americas Army..i slično ,kojima akcenat nije na fensi-šmensi ljuljanju listova na drveću udaljenom 500 metara,nego na objektivnosti u igri i stvarnoj fizici.Curicama isto nije okay,ako se ne može rušiti sve živo oko njih,jer je to kuuul..iako ossobno smatram da je akcenat na ubijanju žive i mehaničke neprijateljske sile,a ne rušenju ove ili one zgrade,mada prznajem da to spada u realizam.Istinskim igračima ipak mislim da je bitnije isplanirati dobru taktiku,i bez što manje rumpanja tipa Rambo,se prikradu i ubiju neprijatelja ili mu polupaju tenk.U stvarnosti neće normalni vojnik definitivno potrošiti cijeli arsenal da poruši cijeli zid kuće i ubije neprijatelja,nego će gledati to što racionalnije napraviti..toliko o realizmu-curice moje..
sry ....ali ovo izgleda kao DLC za MW2 po cijeni cijele igre
Ajme kako sam popi*dio - idem gledati map recone za MW3 i prije svake mape je*ena prokleta BF 3 propaganda... U pi*ku materinu dosadnu da mi odvrtiš još 10 tih reklama prije jedne MW3 mape nebi ti kupio tu igru zato jer je smeće u usporedbi sa MW3. Inače MW3 naručen
Žao mi je jedino kaj nisam imao para za Hardened...