Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.345.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Evo official survival mode reveal trailer {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
luka94 kaže...
roko121roko kaže...

Skroz se slažem sa vama, znam da će on sad reć da sam ja BF Fanboy ali najbolji suprotni primjer jest upravo Battlefield.

(...)

Molim zaključak, koja igra je repetitivnija?

P.S.

Smatram da bi MW3 bio bolji da Activision nije otpustio trećinu IW-a, a onda je druga trećina dala otkaz.

da te ispravim BF2 modern combat je bio prvi bf za konzole,i prvi bf sa SP om je isto(bar kolko vidim)

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_2:_Modern_Combat

Uups skroz sam zaboravio. Zapravo me je sram budući da imam BF2: MC za Playstation 2... {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
moderator
Jebasu123 kaže...

Bit će to dobra igrica.

Ako će bit para,onda uz BF uzimam i COD.

Al najviše me je8u ti DLCovi, ser* ih ko na traci i svaki je po 100kn.

سمندری ڈاکو
16 godina
meni se isto cini da ce bit dobra i da cu je uzet vidjet cu prvo singl ali mislim da ce bit najbolji COD i oceju bit vozila nesto sam cuo da ce bit??
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
17 godina

MW 2.5 i još nedaju dedicated servere nego će biti p2p

16 godina
moderator
Wolf88 kaže...

Čekaj to je potvrđeno?

سمندری ڈاکو
15 godina
Modern Warfare 3

Meni se ova grafika skroz sviđa i ako ću je vrtit na mojoj konfi onda super. Po ovome traileru mi se čini vrlo zabavno i to je meni najbitnije.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Heh,ne izgleda loše ali sve je to viđeno,naravno neće mi to smetati ako bude optimizirana i mali broj bugova u startu igre,pa ako čujem dobre komentare nabavit ću je,moram vidjeti kako će SP završiti,kakav će MP biti i naravno COOP more {#}({#})

2 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Wolf88 kaže...

Čekaj to je potvrđeno?

Koliko sam pratio dedicated serveri su u razmatranju

16 godina
moderator
Wolf88 kaže...

Ako je tako onda je i moja kupovina na razmatranju :)

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
Wolf88 kaže...

Ako je tako onda je i moja kupovina na razmatranju :)

{#}

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Zabavno zgleda,s ekipicom igrat i zajebavat se :D

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

mw2 najvece smece u cod serijalu....

prodo bi ju za 5 kuna ali nemrem kad imam jos nekoliko igra na steamu...

nadam se da ce mw3 bit bolji i da ce bit dedicated servera...

smc
Moj PC  
1 9 hvala 0
14 godina
Modern Warfare 3

je igro ko mw3 alpha ili bf3 alpha verziju?????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
robimarko kaže...

je igro ko mw3 alpha ili bf3 alpha verziju?????????????????

Ja sam igrao bf3 alpha :)

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Da ti pravo kažem meni je MW2 drugi najdraži CoD u serijalu,stvarno mi je bio zabavan kad igras sa pravom ekipom {#}, OP GL i bez Dedicated Servera(što je glavni uzrok lagga) mi je  jedino smetalo,ipak vi ste pretjerali sa time da mw2 nevalja i da je najgori(to je BO -_-")

EDIT: i zaboravih, oni ci*ani(čitaj pi*de) sa hackovim su mi dizali živce

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 22:37 (shady1024).

2 0 hvala 0
16 godina
ja sam igro bf 3
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Da ti pravo kažem meni je MW2 drugi najdraži CoD u serijalu,stvarno mi je bio zabavan kad igras sa pravom ekipom {#}, OP GL i bez Dedicated Servera(što je glavni uzrok lagga) mi je  jedino smetalo,ipak vi ste pretjerali sa time da mw2 nevalja i da je najgori(to je BO -_-")

EDIT: i zaboravih, oni ci*ani(čitaj pi*de) sa hackovim su mi dizali živce

pa da stvar je bas u tome... 

igra je mogla bit dobra da je bilo dedicated servera...

ovak si dobio lagg, hrpu idiota koji pucaju sa gl, koriste last stand i ostala sranja i jos uz sve to je bilo pun hurac citera..

smc
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

AL pobogu,ne shvaćam ih.Uvedu nekakva "sranja" i sve ostalo ostave isto.Oružja,mape i priču naprave novu,grafika potpuno ista,sve isto.Gdje je razlog da ju kupim?I još izdaju dlc-ove svakih 2 mj po 80-100 kn.Da nebi.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Tommy_123 kaže...

AL pobogu,ne shvaćam ih.Uvedu nekakva "sranja" i sve ostalo ostave isto.Oružja,mape i priču naprave novu,grafika potpuno ista,sve isto.Gdje je razlog da ju kupim?I još izdaju dlc-ove svakih 2 mj po 80-100 kn.Da nebi.

Pa dobro, malo uljepšaju grafiku, dodaju neka nova oružja (ipak nema baš sad toliko oružja da bi bili inovativni, da stave sve u jedan CoD onda ne bi imali šta u drugi {#}), SP je uvijek super (meni bar), pun akcije i svega što me tjera da igram, a MP isto nije loš, ali samo da stave dedicated servere i nešto novoga i dobro. Za DLC-ove me boli neka stvar, jedino da su besplatni {#}

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 0:28 (sako9800).
14 godina
Modern Warfare 3

ja bi najsretniji kad bi napravili rea make cod UO, bez onih djidja midja (mislim na prekove) levelovanja, i regeneriranje energije. CoD 1, 2 su mi najdrazi CoDovi ikada, ovo danas sto izlazi nikako mi se ne svidja

sjecam se i to dobro, kad sam igrao u lanu cod 2, kako se tad igralo za razliku od danas, tad nisi se sikirao koji je ko level, ko kakvu pusku, prekove ima, a sad uveli od CoD4 ona nepotrebna sr anja, prnes dobijes 1000 pointsa, al svako ima svoj ukus

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa dobro, malo uljepšaju grafiku, dodaju neka nova oružja (ipak nema baš sad toliko oružja da bi bili inovativni, da stave sve u jedan CoD onda ne bi imali šta u drugi {#}), SP je uvijek super (meni bar), pun akcije i svega što me tjera da igram, a MP isto nije loš, ali samo da stave dedicated servere i nešto novoga i dobro. Za DLC-ove me boli neka stvar, jedino da su besplatni {#}

Slažem se osim da uljepšaju grafiku...

Prije je bolje reći JAKO MALO uljepšaju grafiku, a s BlOpsom grafika je čak pala a igra je zahtjevnija od MW2...

A ako bi se usudili dat nam paket tekstura u normalnoj rezoluciji, tko zna, možda nam Activision čak dopusti da platimo za njega -.-

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

..izgleda PRE..jedva cekam zaigrat..

ste vidli koliko ima pogleda za jedan dan,nevjerovatno..{#}

16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Naslov teme bi  trebao biti Modern Warfare 3 pljuvanje po COD-u ,jer  cinjenica je da je omjer  COD i BF fanova  , naovom forumu 1:100000056  .

Ne kužim zašto uopce komentirate onda u ovoj temi , slobodno vi govorite sto i kolko hocete , ali to nije ništa drugo nego provociranje , i rasisticko vrijeđanje vrlo ultra male mnogo malobrojne manjine koja preferira COD   .

CoD fanovi? Kakvi cod fanovi? Tko god kaze da je CoD MW2 ili BO dobar cod i na temelju toga se proglasi fanom, nije cod fan. CoD fan nemože reći da su te igre dobre, zato sto nisu. Vecina cod fanova su postali battlefield fanovi, jer kad su vidjeli u sta se cod pretvara, jednostavno su odustali (ukljucujuci mene). Ta igra ide u krivom smjeru. I nemoj mi sad sr*at o broju prodanih primjera jer to nije nikakvo mjerilo kvalitete igre. Koga god poznam da je te igre kupio i rekao da su mu dobre, ili nije bas najpametniji (tocnije, glup je) ili je mlađi od 13 god.

Ako u ovom codu smanje snagu GL-a, maknu commando knife, last stand, martydom i slicna sr*nja, izbalansiraju killstreakove, optimiziraju igru (iskreno nevidim kaj se tu ima optimizirat, grafika stara 4 godine, fizika 0 bodova), mozda, ali samo mozda igra bude dobra. I naravno da ubace dedicated servere.

14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

nisam zaostao nego kada je izašo cod bo odma su dal datum mw3 prebrzo rade nastavke

po mom mišljenju još 10 call of duty-a će izać nikad kraja :))))

i na ovoj drugoj temi nema ni linka ni ništa vjerojatno još nije bio najavljen mw3 nije dao izvore ni ništa

da ćujem komentare šta niko nezanima mw 3

Za cod bi trebali uzeti bar 1 god da usavrse!...od coda 4 su nastavci smece sve losije i losije.
Super je za igrati u sp al prića je losa i mp mi nije nesto. 

Radije cu cekati god vise ali neka onda igra bude odlicna.

Arian RIčko
15 godina
neaktivan

Potpuno se slazem.

16 godina
@cheezl Mislis 12 godina, Q3? :D
Neaktivan.
14 godina
protjeran
Ja sam se pomirio s tim da cod izlazi zbog amera i njihovih xboxica, zgrcu pare na racun njihove gluposti.
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Za cod bi trebalo napraviti sasvim novi engine, koji bi za razliku od trenutnog donjeo nešto novo i neviđeno.
Neka na engine potroše 2-3 godine rada, i još 2 godine da na njemu slože novi cod, vjerojatno bi izgledalo na nešto.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
*LN* gogi kaže...

Za cod bi trebalo napraviti sasvim novi engine, koji bi za razliku od trenutnog donjeo nešto novo i neviđeno.
Neka na engine potroše 2-3 godine rada, i još 2 godine da na njemu slože novi cod, vjerojatno bi izgledalo na nešto.

Ne isplati im se. Niti ce se ikada cod raditi duze od dvije godine.

http://tridizajn.com/index.php
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice