koju graficku da uzmem da je dobra za cod4 ? (netreba nista drugo,samo da mogu igrat cod4 mp ko covjek ?)
ostala konfa ima pod "moj PC"
znam da je off ali tema "cod4" nije aktivna !
koju graficku da uzmem da je dobra za cod4 ? (netreba nista drugo,samo da mogu igrat cod4 mp ko covjek ?)
I ova bi ti bila dovoljna
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=10542
Wii ima svoj Elite, ali je PREJADNO igrat MW3 na njemu, i još grafika..... Na PC je dobra grafika ali nema Elite, ali kada razmisliš jednog dana će doć, a na Wii će još uvijek grafika biti
. Što se tiće broja igrača, BO i MW3 je uvijek pun (barem meni) i uvijek se joinam. Ali naravno, 2 i 4 su najpopularniji samo ih više ima piratskih nego kupljenih (i ja sam igram ih). Stvar je do svakog ukusa pojedinca.
Evo tut za Open NAT type:http://playomania.com/forum/playomania-mehanicar/kako-promijeniti-nat-type-u-modern-warfare-3-port-forwardanjem-!/new/#new
100% radi, probao sam!
Po meni sve dalje od cod4 propada iz razloga sto nemaju nigdje za naci server fileove tj serveri su dosta skupi i automatski par firmi to ima a oni dizu cijene kako zele...
I ova bi ti bila dovoljna
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=10542
slab sam u parama pa pitam jel moze Palit 8400gs za cod 4 ? :)
nista bolje mi ni netreba,hvala :D
Po meni sve dalje od cod4 propada iz razloga sto nemaju nigdje za naci server fileove tj serveri su dosta skupi i automatski par firmi to ima a oni dizu cijene kako zele...
lako za servere...serveri bi se placali da ima recimo kompetitivne igre kao sto je u cod2 ili cod4, al to nije odradjeno, tj. postoje promodovi za mw2 i mw3 al to se nije proslavilo kako je promod za mw2 na alteriwnetu, a promod za mw3 sucka i to zesce...
ali cod2 i cod4 scena pocinju lagano propadati pa cemo viditi sta ce se sljedece igrat...
mozda svi quitaju codove, prestanu se raditi FPS-ovi i svi predjemo na LoL haha
jos danas i sutra, CoD MW3 free na steamu!
Evo hvala Activisionu na ovom free weekendu. Sad svi koji jos nisu igrali ovaj nastavak mogu isprobat. Ja sam isprobao i mogu reci da je ova igra najvece SMECE koje sam ikad igrao. Prvo dok sam usao u igru na max settingsima i 1980x1080 vidio sam uznasnu grafiku od koje ti oci suze. Nedugo zatim iskusio sam lag/crash/2-3 hackera. Nakon dva sata upoznao sam sve mape, i mogu reci da ruznije mape nisam vidio. Spawn points su totalna koma, nekad ti se dogodi da se spawnas ispred neprijatelja, ponekad usred borbe di metci lete oko tebe i nestignes se sakrit. Bez UAV nemozes niti problizno pogodit di se neprijatelj spawna jer kao so rekoh spawn points su totalno random. Oruzja su totalno nebalansirana, za oruzja kojima pise da imaju veci dmg imaju zapravo manji. A za one koje pise da imaju mali dmg a veliki fire rate. ta te mogu ubit s 2-3 metka. Evo to je moje misljenje. Evo i nastavki od najboljeg prema najgorem... MW > MW2 > Black Ops > Prišt na kurc* > MW3
Evo hvala Activisionu na ovom free weekendu. Sad svi koji jos nisu igrali ovaj nastavak mogu isprobat. Ja sam isprobao i mogu reci da je ova igra najvece SMECE koje sam ikad igrao. Prvo dok sam usao u igru na max settingsima i 1980x1080 vidio sam uznasnu grafiku od koje ti oci suze. Nedugo zatim iskusio sam lag/crash/2-3 hackera. Nakon dva sata upoznao sam sve mape, i mogu reci da ruznije mape nisam vidio. Spawn points su totalna koma, nekad ti se dogodi da se spawnas ispred neprijatelja, ponekad usred borbe di metci lete oko tebe i nestignes se sakrit. Bez UAV nemozes niti problizno pogodit di se neprijatelj spawna jer kao so rekoh spawn points su totalno random. Oruzja su totalno nebalansirana, za oruzja kojima pise da imaju veci dmg imaju zapravo manji. A za one koje pise da imaju mali dmg a veliki fire rate. ta te mogu ubit s 2-3 metka. Evo to je moje misljenje. Evo i nastavki od najboljeg prema najgorem... MW > MW2 > Black Ops > Prišt na kurc* > MW3
Slažem se, samo ta grafika od koje ti suze oči, to ti je Imagge Quallity, stavi to na "Native"!, jer ti je vjerovatno automatski stavljeno na Normall pa je zablurano ko *******
Ma da stavi na neznam kaj bit će dobra grafika jedino onome za koga je zx spectrum zadnje što je ikad igrao u životu.
8.5.2012 je tocan datum izlaska DLC-a . Igra je trenutno neigriva zbog cheatera i fuckin free to play weekenda - sramotno .
Dal mi moze netko probat rec u cemu grijesim kod forwardanja portova , dobio sam novi router i od tad mi je NAT strict Thomson TG782(i)
Da ukljucen je , neznam sa starim routerom nikad nisam imo problema do zadnjih mjesec dana kad je krepo . NAT mi je bio open jos od kad je mw2 izaso (tad sam zadnji put namjestip portove na njemu , )
evo riješenje problema , zadnji post u ovoj temi pogledajte ako i vama treba , napokon imam NAT OPEN :D
Slažem se sa svime što je napisano. Razočaran sam igrom i ne pamtim kad sam više bio razočaran igrom o kojoj se toliko pričalo. Probao sam sada igru na besplatnom vikendu preko Steama (misleći je kupiti jer je i 33% na popustu) i kao igrač Battlefielda 3 mogu reći da je igra žešće smeće i da takvo smeće kao COD MW3 ne bi igrao ni da je besplatno. Zašto je igra toliko popularna?
Koliko bude igrača na F2P weekendu? Čisto me zanima.
Koliko bude igrača na F2P weekendu? Čisto me zanima.
59,264
oko 15k vise nego inace
Super što si se javio baš ti s BF3. Probao i razočarao se. Grafika je super, ali nemožeš normalno pucat kao u bilo kojem serijalu CoD-a. @GoxiCity Jesi ti ikada igrao CoD2???? Kada već radiš usporedbe evo jedne: CoD4>CoD2>CoD BO>CoD MW3>BF3 Svi koju se sa BF3 probali igrat MW3, nek prvo odigraju malo četvorke, pa nek onda idu igrat MW3.
EDIT: Normalno da nevolite MW3 kada na BF3 imate 40:10 sa helićem i kampanjem a ovdje 5:15. Za ostala pljuvanja po MW3 ili napravite novu temu ili se javite liječniku.
je*eni F2P weekend: sve puno čitera i nenormalni lagg
najbolje uopće ne igrat dok ne prođe...
Evo da onda i ja rečem a nemam Bf3 i a igrao sam CoD4,2,5,6....Mw3 je (teško)sranje...Happy?
Super što si se javio baš ti s BF3. Probao i razočarao se. Grafika je super, ali nemožeš normalno pucat kao u bilo kojem serijalu CoD-a. @GoxiCity Jesi ti ikada igrao CoD2???? Kada već radiš usporedbe evo jedne: CoD4>CoD2>CoD BO>CoD MW3>BF3 Svi koju se sa BF3 probali igrat MW3, nek prvo odigraju malo četvorke, pa nek onda idu igrat MW3.
EDIT: Normalno da nevolite MW3 kada na BF3 imate 40:10 sa helićem i kampanjem a ovdje 5:15. Za ostala pljuvanja po MW3 ili napravite novu temu ili se javite liječniku.
Ti si probao, ali 300k igrača na sprem 60k govori drukčije.
Nisi navikao na taktičke igre ni na pravi rat.
Umad bro? Mi ne pljujemo po MW3, to su samo nasa misljenja, a tome i sluze forumi jel? Ako nisi skuzio ja sam radio usporedbu "modern warfare-a". CoD 2 je WW2 i igrica je odlicna. Sta se tice WW2, United Offensive mi je najbolji bio. Makar niti CoD2 nije daleko iza njega, i niti World at War nije bio los, United Offenive mi je najbolji cisto zato jer smo to prali u LAN-u i igraonicama, bez perkova, i trebao si skill da budes dobar a ne perkove. U modern warfare ti je lakse kad si najvisi level i imas sve otkljucano. A BF3 necu niti spominjat ovdi jer to je po meni sasvim drugaciji nacin igre. Dok je MW3 "arcade shooter fun", BF3 je realistican i vise takticka igra.
Zašto se ne bi javio ja, koji igram BF3? Mislio sam i COD MW3 kupiti na ovom sniženju, skinuo taj multiplayer koji steam nudi i probao sam ga u najboljoj mogućoj namjeri. Mislio sam da bi bio grijeh propustiti igru koju igra toliko igrača. Ali, to što sam mogao vidjeti je katastrofa i to žešća!?
"Nemožeš normalno pucat" u Battlefieldu? Pa tko ti kriv kad si očito nesposoban. COD MW 3 ima koma grafiku, mape koje me podsjećaju na arkadu, duke nukem 3d i slično. Kao da igram igru staru 3 godine, a ne najnoviji krik FPS-a.
Igrao sam sve codove od jedinice do Black Ops, nakon kojeg sam itekako požalio što sam dao novce. MW2 još kako tako, mada nema te igre koja me je tako jako naživcira ko mw2, a za mw3 što reći. Ha nekom se sviđa, al brat bratu šta je tu novo u odnosu na prijašnja izdanja, osim mapa koje ionako nisu niš posebno? I shvati da nije sve u killovima i scoru (to je više za *určenje), trudiš se pomoći timu na ovaj i onaj način, a u codu jednostavno toga nema (ne kažem da u bf svi igrači idu na objective, ali sigurno puno više timskog rada ima u bf-u).
Itekako možeš normalno pucat ako znaš, samo što ne možeš ispucat cjeli šeržer u jednu točku na mapi bez da ti puška "poludi".
Timski rad u BF-u izgleda ovako: ajmo se sad svi lipo skampati na onaj tamo kamen na kraju mape i ubijati snajperima idiote koji su na drugom kraju mape.
Ajmo se sad lipo svi ukrcati u neku letjelicu ili tenk i ubijati sve živo jer za to je potreban skill. Da da.
Timski rad u BF-u izgleda ovako: ajmo se sad svi lipo skampati na onaj tamo kamen na kraju mape i ubijati snajperima idiote koji su na drugom kraju mape.
Ajmo se sad lipo svi ukrcati u neku letjelicu ili tenk i ubijati sve živo jer za to je potreban skill. Da da.
Očito nisi nikad igrao BF serijal. Početak igre, svi u vozila, uvijek se čeka par njih koji kasne, svi spremni i juriš. Auti krenu u izvidnicu, tenk brani zastavu slijedeću, a ekipa u heliću nadgleda situaciju i stražare s mašinarom......................
Meanwhile in Mw3. Ready up. 5...4......3.......2......1......... Svi se spawnaju i odlete svatko svojim putem.
Očito nisi nikad igrao BF serijal. Početak igre, svi u vozila, uvijek se čeka par njih koji kasne, svi spremni i juriš. Auti krenu u izvidnicu, tenk brani zastavu slijedeću, a ekipa u heliću nadgleda situaciju i stražare s mašinarom......................
Meanwhile in Mw3. Ready up. 5...4......3.......2......1......... Svi se spawnaju i odlete svatko svojim putem.
Ha ha ovo si dobro opisao, budimo realni samo zadrti fanboysi ce napisat da treba vise "skill-a" za MW3 od BF3, MW je cisti arkadni shooter ajde u prethodnim nastavcima si bar morao imat kakve takve reflekse da budes medju prvima a sada je dovoljno uzeti neku od kombinacija za kretene kao FMG Akimbo i setas lagano
COD je dobra igra ako se nekome na starijoj konfi da ulogovat odigrat 30tak minuta bezumnog rusha i ugasit, za sve ostalo tu je BF3
slazem se ja igram cod od kada imam komp i uvijek sam ga volio sada sam ga se valjda zasitio i bas mi dođe da malo BF zaigram