Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.035.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Htjeo sam pitat dal će to bit slično onom iz rainbow six vegas 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Tsar kaže...

Dajte mi objasnite ovo što se tiče preoblačenja lika.

Dal te robe mogu sam kombinirat, kacige, maske... ili su zadane po jedna za svaki perk (ghost, lightweight...)?

Dal ima neki veći izbor odjeće za lika ili samo to od tih par perkova?

Da mozes mjenjat posebno kacigu,hlače itd..to nebi bio cod nego sims tako da...

spawn camper
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
HardcoreRaver kaže...

aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema  CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch  ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...

America's Army, Alien Swarm, Crossfire, Operation 7 itd.

P.S COD je smece (Osim sve do COD4) a ne BC2.

Frende... Samo djeca koja neznaju igrati takve gluposti pricaju i koji su zesci NOOBovi... I nemaju talenta... NEMOS CROSSFIRE IGRATI ZA BOGA MILOGA... Sve respect al crossfire... Dobro da nisi Counter strike napp..

Addicted to Gaming
15 godina

omg, ides govorit o cs. Kolko je cs veliki, govoriti to sto ima puno turnira, natjecanja i ostalog. Tak da ....

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam reko svoje Treyarch nema apojma samo zezne igru...kao npr word at war i zeznut ce black ops...

antifriz
17 godina
neaktivan
null kaže...

omg, ides govorit o cs. Kolko je cs veliki, govoriti to sto ima puno turnira, natjecanja i ostalog. Tak da ....

al moramo ipak reći, crossfire je sranje. ako želiš imat dobro oružje moraš davat pare da ga kupiš. bolje kupit cijelu igru i onda lvl upom ili virtualnog kupnjom nabavit oružje.

alien swarm je odlična igra, baš ju je bilo zakon igrat.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
Tomm95 kaže...

ja sam reko svoje Treyarch nema apojma samo zezne igru...kao npr word at war i zeznut ce black ops...

WAW >MW2  naci seres 

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Tomm95 kaže...

WAW >MW2  naci seres 

Covjek govori istinu... kad usporedjujes kak je iw napravio mw1-2 i WAW i black ops(izgleda lose na youtubeu) znaju zeznuti i to zesce igru... Lik ne sere ti vise seres i pokusavas covjeka bezv shebati...

djdomi kaže...
null kaže...

al moramo ipak reći, crossfire je sranje. ako želiš imat dobro oružje moraš davat pare da ga kupiš. bolje kupit cijelu igru i onda lvl upom ili virtualnog kupnjom nabavit oružje.

Nisi ti ni lud... cheers

djdomi kaže...
null kaže...

Samo optimisti igraju tu igru... Kao cod nema turnire? Ti nisi zdrav...

ph3nom_gamer kaže...
HardcoreRaver kaže...

aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema  CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch  ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...

to što ti bc2 neznaš igrat je tvoj problem

nije to cod da rushas, nego je bit timska igra

di si ti bio kad sam ja igrao simulacije(BF)... Decko moj... Jos puno palente...

dado8 kaže...
Frentt kaže...

kad je spider- man mogla biti dobra igra-NIKADA, a igre po filmu su uglavnom fail tako da ja samo smatram da je treyarch napravio world at war i trojku

prvi spiderman kojeg sam mazo na plejki a kojeg je radio Neversoft(Tony Hawk's serijal) je bio strava, izradu nastavka je preuzeo Treyarh i serijal je oso u kur4c

istu ili slicnu sudbinu predvidjam i za COD, ne zato sta bi ja tako volio vec zato sto je to surova realnost

Toga se najvise bojim..

Addicted to Gaming
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 20:56 (HardcoreRaver).
16 godina
moderator

Call of Duty Black Ops (Gameplay HD) -

Call of Duty: Black Ops 2 (HD) -

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ova tema je prepuna djece koja ni neznaju što znači jedna izrada igre i kako izgleda.

Nedami se raspravljat, mičem se iz teme. Pogotovo onaj gore koji je rekao da je Americas Army shit = pucaj si u glavu.

Operation Flashpoint
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
djdomi kaže...
null kaže...

nisam nikad ni igrao ni nisam nista rekao o cf.

XFIRE; mypet
17 godina
neaktivan
null kaže...
djdomi kaže...
null kaže...

nisam nikad ni igrao ni nisam nista rekao o cf.

dobro, i? spomenut je cf i moro sam reć da je cf sranje, a cs može još proć.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
HardcoreRaver kaže...

Covjek govori istinu... kad usporedjujes kak je iw napravio mw1-2 i WAW i black ops(izgleda lose na youtubeu) znaju zeznuti i to zesce igru... Lik ne sere ti vise seres i pokusavas covjeka bezv shebati...

djdomi kaže...

Nisi ti ni lud... cheers

djdomi kaže...

Samo optimisti igraju tu igru... Kao cod nema turnire? Ti nisi zdrav...

ph3nom_gamer kaže...

di si ti bio kad sam ja igrao simulacije(BF)... Decko moj... Jos puno palente...

dado8 kaže...

Toga se najvise bojim..

da ali ne mjenja cinjenicu da je WAW >MW2  

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 22:09 (DrNasty).
15 godina

ova tema presla je u presiroki luk SVEGA, tak da bude uvijek svađe oko nečega, ovo se mora negdje sasječ u korijen kad izadje igra.

XFIRE; mypet
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo će svatko napravit,al briga me.

Ja ću sebi lika napravit sve rozo sa penisima svukudan nacrtano.

Ako se može naravno.

Bilo bi zakon da možeš ručno urezat u pušku ili stavit na odijelo šta hoćeš a ne da imaš već postavljeno i onda samo odabereš.

Joj kakvi bi crteža bilo.Kakvih bi bilo remek dijela.

I na čemu ćete vi kupit BO?
Ja kupujem na PS3u radi frendova i PCu zbog prijatelja na Steamu,modding mogućnosti,lakše igrivosti(kb/m) itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi isto ko i sa onom "igrom" SPORE penisland i titsland u nekih 85% slucajeva. . ., hahaha

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DreadlockBro kaže...

Ovo će svatko napravit,al briga me.

Ja ću sebi lika napravit sve rozo sa penisima svukudan nacrtano.

Ako se može naravno.

Bilo bi zakon da možeš ručno urezat u pušku ili stavit na odijelo šta hoćeš a ne da imaš već postavljeno i onda samo odabereš.

Joj kakvi bi crteža bilo.Kakvih bi bilo remek dijela.

I na čemu ćete vi kupit BO?
Ja kupujem na PS3u radi frendova i PCu zbog prijatelja na Steamu,modding mogućnosti,lakše igrivosti(kb/m) itd.

Hahahaha, i onda se netko pita zašto CoD igrači imaju reputaciju kakvu imaju?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Hocel se moci raditi frizura Cool

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Torp3do kaže...

mislim da da cuo sam da su uposlili najvece modne stiliste za taj dio igre

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Torp3do kaže...

mislim da da cuo sam da su uposlili najvece modne stiliste za taj dio igre

Cool jos da moze puska u roze jaoooo Smijeh

15 godina
neaktivan

Sarcasm? Smijeh

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Hoće se moći određivat veličina Ku..a??? Hahhaha koja su to pitanja jbt!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Hoće se moći određivat veličina Ku..a??? Hahhaha koja su to pitanja jbt!

Ako ti budes mjerio mozda i hoce Smijeh

16 godina

Hoću li moći kupiti auto ili kuću umjesto puške jer meni se ne ratuje?

Mislim stvarno.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator

Bilo bi vrijeme da se sad vratimo na temu,a ne da pričamo o kostumizaciji kura*a i frizurica....Belji se

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

a hoće li bit ćorci ili pravi metci
i jel to ilegalno...

^^ lol

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moglo bi ovdje biti i malo kartona kako se meni cini. Otisli ste malo previse u OT i spam.

Nego jel jos tko narucio igru preko Sophoslab-a?

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Moglo bi ovdje biti i malo kartona kako se meni cini. Otisli ste malo previse u OT i spam.

Nego jel jos tko narucio igru preko Sophoslab-a?

ja

17 godina
neaktivan

oće li bit cijena i dalje 350 kn u sophosu nakon izlaska ili moram ruse kupovat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ima preorder za ikskutiju?

Jer posto moj tata vecinu stvari kupi na firmu, mozda dobim i igru...
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice