Htjeo sam pitat dal će to bit slično onom iz rainbow six vegas 2?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte mi objasnite ovo što se tiče preoblačenja lika.
Dal te robe mogu sam kombinirat, kacige, maske... ili su zadane po jedna za svaki perk (ghost, lightweight...)?
Dal ima neki veći izbor odjeće za lika ili samo to od tih par perkova?
Da mozes mjenjat posebno kacigu,hlače itd..to nebi bio cod nego sims tako da...
aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...
America's Army, Alien Swarm, Crossfire, Operation 7 itd.
P.S COD je smece (Osim sve do COD4) a ne BC2.
Frende... Samo djeca koja neznaju igrati takve gluposti pricaju i koji su zesci NOOBovi... I nemaju talenta... NEMOS CROSSFIRE IGRATI ZA BOGA MILOGA... Sve respect al crossfire... Dobro da nisi Counter strike napp..
omg, ides govorit o cs. Kolko je cs veliki, govoriti to sto ima puno turnira, natjecanja i ostalog. Tak da ....
ja sam reko svoje Treyarch nema apojma samo zezne igru...kao npr word at war i zeznut ce black ops...
omg, ides govorit o cs. Kolko je cs veliki, govoriti to sto ima puno turnira, natjecanja i ostalog. Tak da ....
al moramo ipak reći, crossfire je sranje. ako želiš imat dobro oružje moraš davat pare da ga kupiš. bolje kupit cijelu igru i onda lvl upom ili virtualnog kupnjom nabavit oružje.
alien swarm je odlična igra, baš ju je bilo zakon igrat.
ja sam reko svoje Treyarch nema apojma samo zezne igru...kao npr word at war i zeznut ce black ops...
WAW >MW2 naci seres
WAW >MW2 naci seres
Covjek govori istinu... kad usporedjujes kak je iw napravio mw1-2 i WAW i black ops(izgleda lose na youtubeu) znaju zeznuti i to zesce igru... Lik ne sere ti vise seres i pokusavas covjeka bezv shebati...
al moramo ipak reći, crossfire je sranje. ako želiš imat dobro oružje moraš davat pare da ga kupiš. bolje kupit cijelu igru i onda lvl upom ili virtualnog kupnjom nabavit oružje.
Nisi ti ni lud... cheers
Samo optimisti igraju tu igru... Kao cod nema turnire? Ti nisi zdrav...
aj mi frende reci neku igru koja nije zbog love napravljena... CALL OF DUTY JE ZA ZAFRKANCIJU, KUŠŠ ONO... BC2 je za one koji imaju volju za mirnim partijama bez akcije... Igrao sam ga i žešće je smece, naprema CoD-u, u codu ima vise zezancije akcije, paljbi, a BC2 je vise za divljenje grafikom i realnoscu sto IW/Treyarch ce napravit kad im pukne film... Al do tada mw2/cod4/black ops ce bit mnogo mnogo i ponavljam MNOGO zanimljivije za igrati nego dosadni BC2 u kojem samo trckaras uokolo i nadas se da ces naletit na neku budalu u tenku ili da kampira negdje...
to što ti bc2 neznaš igrat je tvoj problem
nije to cod da rushas, nego je bit timska igra
di si ti bio kad sam ja igrao simulacije(BF)... Decko moj... Jos puno palente...
kad je spider- man mogla biti dobra igra-NIKADA, a igre po filmu su uglavnom fail tako da ja samo smatram da je treyarch napravio world at war i trojku
prvi spiderman kojeg sam mazo na plejki a kojeg je radio Neversoft(Tony Hawk's serijal) je bio strava, izradu nastavka je preuzeo Treyarh i serijal je oso u kur4c
istu ili slicnu sudbinu predvidjam i za COD, ne zato sta bi ja tako volio vec zato sto je to surova realnost
Toga se najvise bojim..
Ova tema je prepuna djece koja ni neznaju što znači jedna izrada igre i kako izgleda.
Nedami se raspravljat, mičem se iz teme. Pogotovo onaj gore koji je rekao da je Americas Army shit = pucaj si u glavu.
nisam nikad ni igrao ni nisam nista rekao o cf.
nisam nikad ni igrao ni nisam nista rekao o cf.
dobro, i? spomenut je cf i moro sam reć da je cf sranje, a cs može još proć.
Covjek govori istinu... kad usporedjujes kak je iw napravio mw1-2 i WAW i black ops(izgleda lose na youtubeu) znaju zeznuti i to zesce igru... Lik ne sere ti vise seres i pokusavas covjeka bezv shebati...
Nisi ti ni lud... cheers
Samo optimisti igraju tu igru... Kao cod nema turnire? Ti nisi zdrav...
di si ti bio kad sam ja igrao simulacije(BF)... Decko moj... Jos puno palente...
Toga se najvise bojim..
da ali ne mjenja cinjenicu da je WAW >MW2
ova tema presla je u presiroki luk SVEGA, tak da bude uvijek svađe oko nečega, ovo se mora negdje sasječ u korijen kad izadje igra.
Ovo će svatko napravit,al briga me.
Ja ću sebi lika napravit sve rozo sa penisima svukudan nacrtano.
Ako se može naravno.
Bilo bi zakon da možeš ručno urezat u pušku ili stavit na odijelo šta hoćeš a ne da imaš već postavljeno i onda samo odabereš.
Joj kakvi bi crteža bilo.Kakvih bi bilo remek dijela.
I na čemu ćete vi kupit BO?
Ja kupujem na PS3u radi frendova i PCu zbog prijatelja na Steamu,modding mogućnosti,lakše igrivosti(kb/m) itd.
Bilo bi isto ko i sa onom "igrom" SPORE penisland i titsland u nekih 85% slucajeva. . ., hahaha
Ovo će svatko napravit,al briga me.
Ja ću sebi lika napravit sve rozo sa penisima svukudan nacrtano.
Ako se može naravno.
Bilo bi zakon da možeš ručno urezat u pušku ili stavit na odijelo šta hoćeš a ne da imaš već postavljeno i onda samo odabereš.
Joj kakvi bi crteža bilo.Kakvih bi bilo remek dijela.
I na čemu ćete vi kupit BO?
Ja kupujem na PS3u radi frendova i PCu zbog prijatelja na Steamu,modding mogućnosti,lakše igrivosti(kb/m) itd.
Hahahaha, i onda se netko pita zašto CoD igrači imaju reputaciju kakvu imaju?
Hocel se moci raditi frizura
mislim da da cuo sam da su uposlili najvece modne stiliste za taj dio igre
mislim da da cuo sam da su uposlili najvece modne stiliste za taj dio igre
Cool jos da moze puska u roze jaoooo
Sarcasm?
Hoće se moći određivat veličina Ku..a??? Hahhaha koja su to pitanja jbt!
Hoće se moći određivat veličina Ku..a??? Hahhaha koja su to pitanja jbt!
Ako ti budes mjerio mozda i hoce
Hoću li moći kupiti auto ili kuću umjesto puške jer meni se ne ratuje?
Mislim stvarno.
Bilo bi vrijeme da se sad vratimo na temu,a ne da pričamo o kostumizaciji kura*a i frizurica....
a hoće li bit ćorci ili pravi metci
i jel to ilegalno...
^^ lol
Moglo bi ovdje biti i malo kartona kako se meni cini. Otisli ste malo previse u OT i spam.
Nego jel jos tko narucio igru preko Sophoslab-a?
Moglo bi ovdje biti i malo kartona kako se meni cini. Otisli ste malo previse u OT i spam.
Nego jel jos tko narucio igru preko Sophoslab-a?
ja
oće li bit cijena i dalje 350 kn u sophosu nakon izlaska ili moram ruse kupovat?
Jer posto moj tata vecinu stvari kupi na firmu, mozda dobim i igru...