Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.013.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Black Ops
Jim Carrey kaže...
pirat kaže...

Ma svaka njemu čast na trudu ALI nema smisla stavljat video koji svi mi vidimo dan-dva ranije.

Al to je samo moje misljenje što se mene tiče ne smeta,preskoči se njegov post i idemo dalje.

legendarno govor jednog balkanca, idemo dalje, pricaj za sebe a ne za sve,,,

i onda meni neki lik pocne pricat sta ima veze ciji post sa cijim, pa bogte ako ovdje pogledas forum se sastoji 80% shita kakavog nigdje nema, bezobrazloga, bahatosti jednog pehnes 10 zasmrde

far away

Što ti u biti želiš?

Pa nije meni bad ić na tu njegovu stranicu i pogledat taj video al nema smisla kad sam taj isti video pogledao dan-dva ranije.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pitam se kolko ti imaš godina. 12?

btw. fora je u tome što ne moraš ćitati.

Cijenim ja njegov trud i sve to ali ja bi to njegovo utrošeno vrijeme rađe radio nešto drugo. Rađe bi igrao neku igru umjesto da se mućim sa nekom stranicom sa koje ja i onako nemam koristi.

Sorry za offtopic.

jack vidi se da te jos majcina sisa prehranjuje, samo uzivaj

Jack Sparrow kaže...

Dečko onda si traži drugi forum ako ti ovdje 80%shit.

Ja ne kužim što onda uopće radiš ovdje?

Ti koji si isto tako bezobrazan i vrijeđaš forumaše, onda kažeš da su drugi bezobrazni i bahati, ajme kolko jadno.

za svoj smrad krivit nekog drugog, ovo je pocelo biti zalosno

btw kome se ispricavas za off topic, meni, saff-u, ili nekome 3, btw koja ti je to vec isprika, stota, mozda koja visa manje uostalom sve jedno apsolutno nema veze, a ima veze da je zalosno onih par ljudi koji se trude da naprave nesto a neki kao ti pljuju po covjeku koji se trudi nesto napravit a ne samo igrat igrice

@pirat - jedno veliko nista, odavno ja digao ruke od ovog foruma, ali ostavite ljude na miru a ne odma post ispod necijeg sa pljuvackom u celu, i to ne samo od ovog markomarko, nego svima drugima koji se ne ulizuju supcicima tipa JS i sl. 

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 21:56 (Jim Carrey).
15 godina
protjeran
Jim Carrey kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pitam se kolko ti imaš godina. 12?

btw. fora je u tome što ne moraš ćitati.

Cijenim ja njegov trud i sve to ali ja bi to njegovo utrošeno vrijeme rađe radio nešto drugo. Rađe bi igrao neku igru umjesto da se mućim sa nekom stranicom sa koje ja i onako nemam koristi.

Sorry za offtopic.

jack vidi se da te jos majcina sisa prehranjuje, samo uzivaj

Jack Sparrow kaže...

Dečko onda si traži drugi forum ako ti ovdje 80%shit.

Ja ne kužim što onda uopće radiš ovdje?

Ti koji si isto tako bezobrazan i vrijeđaš forumaše, onda kažeš da su drugi bezobrazni i bahati, ajme kolko jadno.

za svoj smrad krivit nekog drugog, ovo je pocelo biti zalosno

btw kome se ispricavas za off topic, meni, saff-u, ili nekome 3, btw koja ti je to vec isprika, stota, mozda koja visa manje uostalom sve jedno apsolutno nema veze, a ima veze da je zalosno onih par ljudi koji se trude da naprave nesto a neki kao ti pljuju po covjeku koji se trudi nesto napravit a ne samo igrat igrice

kako mrzim to e..

arghhh.. foru ispuco 532 puta i još jedanput sada..

inače se kaže sorry za off topic moderatorima..

pazi ti ovu provalu e... za svoj smrad krivit nekog drugog... pa to moj djeda u vojsci uvaljivo fore e..

sorry za offtopic modovi, al ovo je tužno..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

halo gdje su admini kad ih trebas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jim Carrey kaže...

@pirat - jedno veliko nista, odavno ja digao ruke od ovog foruma, ali ostavite ljude na miru a ne odma post ispod necijeg sa pljuvackom u celu, i to ne samo od ovog markomarko, nego svima drugima koji se ne ulizuju supcicima tipa JS i sl. 

Niko se nikome ne ulizuje ali mi se čini da bi neko htio da se počinje njemu ulizivati, npr. ti

A to to da te vrijeđam da si šupak kao ti mene neću jer nisam pao na tvoju razinu.

btw. rekoa si da si digao već ruke od foruma, pa bi te molio da ih konačno digneš jer si naporan i dosadan

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.5.2010 22:04 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

ce bit mozda destrukcije?

procito sam negdje da postoji velika vjerojatnost

neki cak govore da se engine promijenio

osobno ja to nisam primjetio kolko vidim sve je jos to na prahistoriji(naravno opet ce se rulja dici da se engine ne smije mijenjati da je on super da je to sve ok,grafika nije bitna,treba cim vise FPS-a)

zaboli me naprijed se mora ici a koristiti quake engine je vec fakat jadno eto rekao sam to

al glavno da je multi dobar to mi je bitno ak je onda kupim mozda

moh je veliki faktor tu također cudno sto EA nije prikazao jos mutli za tu igru

mozda se na E3 nesto desi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Niko se nikome ne ulizuje ali mi se čini da bi neko htio da se počinje njemu ulizivati, npr. ti

A to to da te vrijeđam da si šupak kao ti mene neću jer nisam pao na tvoju razinu.

btw. rekoa si da si digao već ruke od foruma, pa bi te molio da ih konačno digneš jer si naporan i dosadan

kakve su to razine, jesi to naucio od mame ili ??

@I am alive - na ovom  svijetu ima i dobrog i loseg u svemu i svacemu, ali ti si fakat los komicar i jos pokusavas da budes, rade si nadi drugu profesiju

gibam daleko odavde

p.s. : jack drzi se nije tebi lako a i bogami polovici bugovih korisnika

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
16 godina
Jim Carrey kaže...

kakve su to razine, jesi to naucio od mame ili ??

@I am alive - na ovom  svijetu ima i dobrog i loseg u svemu i svacemu, ali ti si fakat los komicar i jos pokusavas da budes, rade si nadi drugu profesiju

gibam daleko odavde

p.s. : jack drzi se nije tebi lako a i bogami polovici bugovih korisnika

To su razine kulture i bontona ako znaš kaj je to ....

A što se tiće mame nju ne spominji jer niti neznaš ako su mi roditelji živi ili nisu i po tome se vidi da nisi baš dobro odgojen i nemaš nikakve kulture.

15 godina
neaktivan

Mir u razredu! Osmijeh

Evo nešto novo, CoD: Black Ops World Premiere Trailer

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
thesekiman kaže...

Bilo par stranica prije. Zapravo, oko tog videa smo se i raspravljali gore Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Iz onog Vahnovog odgovora:
"Weapon Balance. Black Ops is trying to find some place between the skill of World at War weapons with the accessibility of MW2 weapons. Easy to use, difficult to master. I added a guy to my team this year, who is working on this nearly full-time."
Nema vše pušaka kao ACR ,M4 i SCAR za invalide ,a posljedično nema više UMPa
 "Map Preference. We did do some work in this area. Blame Truth wants to go back to the COD2 way. What we have is more simple and requires active participation."
Hmmm,znači kamperčići i snajperčići neće moći dobit puno killova?Odlično :)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
thesekiman kaže...

Bilo par stranica prije. Zapravo, oko tog videa smo se i raspravljali gore Smijeh

My bad Smijeh

vidio sam neko raspravljanje koje je prešlo u offtopic pa nisam listao unazad..

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 11:57 (thesekiman).
15 godina
protjeran
Timon kaže...

Iz onog Vahnovog odgovora:
"Weapon Balance. Black Ops is trying to find some place between the skill of World at War weapons with the accessibility of MW2 weapons. Easy to use, difficult to master. I added a guy to my team this year, who is working on this nearly full-time."
Nema vše pušaka kao ACR ,M4 i SCAR za invalide ,a posljedično nema više UMPa
 "Map Preference. We did do some work in this area. Blame Truth wants to go back to the COD2 way. What we have is more simple and requires active participation."
Hmmm,znači kamperčići i snajperčići neće moći dobit puno killova?Odlično :)

Šta ću igrat sa M1 garand?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

Šta ću igrat sa M1 garand?

M16, AK47, UZI, M40 Belji se, M21 Belji se, Winchesterke i slična oružja koja nisu toliko jednostavna - trebat će ti malo više sati igre da se naučiš služit sa time. Ugl, naoružanje iz Vijetnama i Hladnog rata.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
ja mislim da bi cod 8 trebo bit o domovinskom ratu ovdje. Da bude istinita priča i da gameri širom svijeta vide što se zapravo dogodilo..
16 godina
neaktivan
Marko_Aurelije kaže...
ja mislim da bi cod 8 trebo bit o domovinskom ratu ovdje. Da bude istinita priča i da gameri širom svijeta vide što se zapravo dogodilo..

Misliš bijela tehnika, pločice, kabeli, stolarija i to. Nije baš zanimljivo za svijet a i ispali bi kokošari.

15 godina
protjeran
Nebi ako se naprimje u igri boris za Vukovar.ili Za Dubrovnik ili neke turisticke destinacije, neko nam drugi radi reklamu..
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

M16, AK47, UZI, M40 Belji se, M21 Belji se, Winchesterke i slična oružja koja nisu toliko jednostavna - trebat će ti malo više sati igre da se naučiš služit sa time. Ugl, naoružanje iz Vijetnama i Hladnog rata.

Uz ove tvoje M1A1 Thompson, a za ostala oružja LINK ili LINK No.2.

15 godina
neaktivan

Iz jedne analize: "A sighting of Lee Harvey Oswald's name as well as the rifle he used to kill JFK"
Oplaaaa

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao što smo mislili da je IW najbolji u pravljenju CoD-a, a sa MW2 je dokazao da nije, tako je i sad kad mislimo da je Treyarch shit, a dokazat će se upravo suprotno.

Ovaj najnoviji trailer je brutala, a pošto fejlova iz mw2 u ovoj igri neće biti, mislim da će igra rulat. Izgleda obećavajuće !!!

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 7:59 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

...tako je i sad kad mislimo da je Treyarch shit, a dokazat će se upravo suprotno.

Zašto bi Treyarch bio šit?

Napravio je više nego dobru igru sa COD:WAW.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

Nako MW2 ovo može bit iskupljenje ili kraj provalije za cod.

NAdajmo se dobromeOsmijeh

BMW

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Tsar kaže...

...tako je i sad kad mislimo da je Treyarch shit, a dokazat će se upravo suprotno.

Zašto bi Treyarch bio šit?

Napravio je više nego dobru igru sa COD:WAW.

Meni je CoD WaW bio super, ali puno ljudi govori da je bio shit i da Treyarch nevalja. Meni je ok.

Znam da će nam dokazat da su najbolji s Black Opsom !!!

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
16 godina

meni je cod waw predobra igra i uopče nekužim kako neko može reći da je Treyarch loš kad je napravio predobru igru..... također mislim da i black ops neće ispast loše, ako bude po uzoru na waw (naravno, ne po tematiki) onda se nema što pričat, nego po meni igra godine......

I See Offline People !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
cappy kaže...

MW2 je dobar i bolje napravljen od waw-a.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
15 godina
neaktivan
epic kaže...
cappy kaže...

MW2 je dobar i bolje napravljen od waw-a.

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 15:51 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

COD WaW je bio zakon! Jedino sto mi se nije svidjelo je to da s STG 44 u multiplayeru mozes rulati na svim stazama, ali igra nije bila promašaj kao sto neki tvrde i ne sumnjam da ce i balck ops biti odlican, a to potvrđuje i zanji trailer!

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Death_Shade kaže...

COD WaW je bio zakon!

Svi su oni dobri i nezaboravni ali nikoja kao MW.

Nadao sam se MW2 kao bogu da ce igra nadmašiti samu sebe pa i cod,ali ništa od toga.

Nevjerujem ni da ce bilo koji cod u budučnosti nadmašiti MW.

BMW
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 15:13 (cappy).
15 godina
cappy kaže...
Death_Shade kaže...

COD WaW je bio zakon!

Svi su oni dobri i nezaboravni ali nikoja kao MW.

Nadao sam se MW2 kao bogu da ce igra nadmašiti samu sebe pa i cod,ali ništa od toga.

Nevjerujem ni da ce bilo koji cod u budučnosti nadmašiti MW.

meni cetvorka uopce nije dobra, kroz sve idu metki, jezivo :S, cod 2 je najbolji cod.

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan

Pa realno ej da meci idu kroz zidove.

Inače meni je najbolji CoD2, nekako nevolim one nove puške i to.

Pogledajte ovo

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice