- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odlican je lik...evo kak se igra sa controllerom
A za nas beta?
A za nas beta?
To nije public beta,on se nekako dokopao bete od activisiona/treyarcha itd.. ne postoji public beta
Ako će već davati nekome neka nam svima daju!!!! Đubrad!!
kako zakon dok raketa pocne lansiranje
cijeli ekran mu se tresao
a i nece se onda bomba moci postaviti niti defusati kad se to dogodi jer raketa te ubije ako stojis odispod
EDTI:pitam se kad ce poceti leakati gameplay na justin.tv
mw2 (nekim cudom)mp se igrao tjedan dana prije nek je izasao i likovi su streamali tamo
da bar ima public (DROOLS )
Pa dali su nekima određenima da testiraju servere na xbox live,psn itd itd.Samo je netko snimio gameplay i stavio na youtube.Nekuzim sta je tu cudno,skoro svaku igru neko dobije na testiranje i pusti malo leaka
Pa dali su nekima određenima da testiraju servere na xbox live,psn itd itd.Samo je netko snimio gameplay i stavio na youtube.Nekuzim sta je tu cudno,skoro svaku igru neko dobije na testiranje i pusti malo leaka
jedan od tih testera je izjavio da tactical mask pro perk daje igracu NVG
dali to znaci da ima NOCNIH MAPA?
I ja bi isto 
A za noćne mape.. Zašto ne?
jedan od tih testera je izjavio da tactical mask pro perk daje igracu NVG
dali to znaci da ima NOCNIH MAPA?
i want this, i want this!!!
kolko ima dobrih videa u zadnje vrijeme. al muči me ipak pc...zato ne idem na preorder. al dao bog da mogu igrat.
sam ne kužim onaj video. jel to neki novi mod? final killcam je u tom modu, a nije s&d.
valjda neki drugačiji demolition jer postoji killcam.
Vjerojatno nema final killcama u demolitionu,pa je vjerojatno to stavio u theater modu da ima.Tj snimio zadnji killcam.
Vjerojatno nema final killcama u demolitionu,pa je vjerojatno to stavio u theater modu da ima.Tj snimio zadnji killcam.
tm ima i to? omg, pa ovaj black ops je all in one: igra, "photoshop"(emblemi ^^) i video editor..
Final killcam-zadnji kill.Game wining killcam-kill koji je dobio igru.
O tome smo vec pricali,theater mode ce ti biti kao demo player u codu4,ali ingame ne neki 3rd party program.Moces mjenjat kutove kamere,usporavati i ubrzavati video,npr bacis tomahawk u zrak i pogodis nekog slucajno,u theatre modu pratis tomahawk i gledas kako ga je ubio kao throwing knife killcam u mw2.
BTW evo malo tdma od danas,stavljeno prije 3 sata,cijela runda u njoj cete viditi gunship koji nije overpowered,rc xd koji se moze unistit jednim metkom i koliko sam skuzio jako je bucan tako da nije overpowered.
O tome smo vec pricali,theater mode ce ti biti kao demo player u codu4,ali ingame ne neki 3rd party program.Moces mjenjat kutove kamere,usporavati i ubrzavati video,npr bacis tomahawk u zrak i pogodis nekog slucajno,u theatre modu pratis tomahawk i gledas kako ga je ubio kao throwing knife killcam u mw2.
BTW evo malo tdma od danas,stavljeno prije 3 sata,cijela runda u njoj cete viditi gunship koji nije overpowered,rc xd koji se moze unistit jednim metkom i koliko sam skuzio jako je bucan tako da nije overpowered.
postaj cim vise ovih leakova
ja searcham ovo popodne samo za to :D
mw2 (nekim cudom)mp se igrao tjedan dana prije nek je izasao i likovi su streamali tamo
Pa su onda resetirali svima statse ako me sjećanje služi.
Fak tip je morao obrisati videe zbog activisiona.Nista onda nadajte se da ce osvanut negdje drugdje i strpimo se jos tih 23 dana
Fak tip je morao obrisati videe zbog activisiona.Nista onda nadajte se da ce osvanut negdje drugdje i strpimo se jos tih 23 dana
da onaj sniping video je izbrisan jer activision polaze autorska prava
malo gay ako se mene pita no bit ce jos leakova ovaj 7minutni je predobar i lik ima skilla
malo gay ako se mene pita no bit ce jos leakova ovaj 7minutni je predobar i lik ima skilla
Da ali je i taj tdm od 7 minuta obrisan
nadam se da je netko skinio pa ce uploadat,ako nadem stavljam link for sure
Nećete vjerovat gledao ga prije 1 minutu.
Da ali je i taj tdm od 7 minuta obrisan
nadam se da je netko skinio pa ce uploadat,ako nadem stavljam link for sure
ja sam ga vidio bilo je prezakon
i da nista ne izgleda zasada da je overpowered
puske mi jedino imaju premalo recoila no tako je bilo i u svakom codu ;)
Šta je recoil ?
Šta je recoil ?
trzanje puske (nisana), da nema recoila, metci bi isli u jednu tocku, a ne u neki krug (okvir nisana)