Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.183.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ja ću uzet key na eplati, također. Meni je draže igre čuvat na steamu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Jebasu123 kaže...
john_ryder kaže...
CroVandal kaže...

na game.co.uk 250kn sa kutijom :-))

kolka je carina za to?

Nebi ti trebali carinit nije bas 250kn vise je 300 zbog 3 funte postarine a igra dode 287 ako se ne varam.

Ja cu uzet samo key sa ePlati i to je to.Mozes igrat na dan izlaska,ovako cekas po 2 tjedna.I meni je draze imat kutiju al sta je tu je.

cek malo sad sam se zbunil sta nije carina ako dode vise od 1000 kn (predmet)????

17 godina
neaktivan

Evo jedan zanimljiv članak, nisam znao gdje postati pa ću ovdje, budući da se veže CoDa.

Link.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odkud  vam pare tolikacke ???? Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Carina i pdv se naplacuje za sve posiljke iznad 160kn. Ima vec godinu dana otkad su to uveli..

1000kn je ako osobno nosis preko granice.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
17 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

Carina i pdv se naplacuje za sve posiljke iznad 160kn. Ima vec godinu dana otkad su to uveli..

1000kn je ako osobno nosis preko granice.

Tocno ali meni nisu carinili god of war 3 od 300 kuna,mozda je to sreca al vjerojatno zato sto ne pise nista na posiljci.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan

E narode ja bi isto uzeo preko E-Plati ali nisam nikad uzimao preko njih pa me zanima na koji se način plaća. Jel mi treba kreditna kartica ili se  moze platiti preko opće uplatnice?

Sory ako je O.T.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ja brijem fakat ovisi o sreci s tom carinom..

ja narucio 3 bf bc2, sve ocarinili.. narucio 2 company of heroesa, ocarinili ali nista mi nisu naplatili.. i narucio jedan cod6 taj nisu ni carinili. 

pa ti budi pametan. to je kako im dodje. mislim za taj neki sitnis da je nesto skuplje sigurno bez greske oni to naplate. 

i btw to sto to cijena ne pise na posiljci nije nikakva fora, na battlefieldima mi nije pisala cijena, lagano sam dobio obavijest da im moram faksirati ili postom poslati potvrdu o vrijednosti posiljke da je mogu cariniti. nisu oni pali s kruske. 

17 godina
neaktivan
TopGun kaže...

E narode ja bi isto uzeo preko E-Plati ali nisam nikad uzimao preko njih pa me zanima na koji se način plaća. Jel mi treba kreditna kartica ili se  moze platiti preko opće uplatnice?

Sory ako je O.T.

Ako imas kreditnu karticu onda mozes ustedit kojih 20 kuna.A ako zelis preko ePlati uzet onda moras uplatit u PBZ-u ili pošti na racun,sa uplatnicom.269kn je igra i po meni vrlo isplativo posto dobijas key na dan izlaska,mozda i ranije zavisi kad dobije keyeve,ali meni je rekao najkasnije dan izlaska.

16 godina
neaktivan

E hvala to sam htio cuti, veceras pada i moj preorder (onaj u gameshopu se otkazuje). Jeftinije je 130 kn i imam key isti dan, di ces bolje.

16 godina
neaktivan

analiza singlplayer trailera

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
TopGun kaže...

E hvala to sam htio cuti, veceras pada i moj preorder (onaj u gameshopu se otkazuje). Jeftinije je 130 kn i imam key isti dan, di ces bolje.

di ces radit preorder?

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan

Na eplati.

16 godina

Može li neko potvrdit da ce Capture the flah biti u cod-u 7?

http://www.forums.xbox360-content.com/showthread.php?6290-Call-Of-Duty-Black-Ops-MP

CTF Junky™ ︻┳═一 ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ ▄▀▄▀▄▀ http://www.bug.hr/forum/userposts/kiki30o0/8389.aspx?sort=desc ▄▀▄▀▄▀
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:38 (KIKI3ooo).

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam ipak narucio na game.co. imam karticu za njihove bodove pa cu si radije sam uzet i nesto ustedjet nego nekom placat.. mada nemam nista protiv e nabave. uzimao sam i kod njih..

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Samo jedno pitanje u vezi uplate. Kada se dobije e- mail sa upustvima, tamo stoji da pod svrhu uplate napišem ime proizvoda. Pa sad, da li u ovom slučaju pišem Call of Duty: Black Ops?

0 0 hvala 0
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Samo jedno pitanje u vezi uplate. Kada se dobije e- mail sa upustvima, tamo stoji da pod svrhu uplate napišem ime proizvoda. Pa sad, da li u ovom slučaju pišem Call of Duty: Black Ops?

da.

nazoves ga, reces da si uplatio i kad pogleda, ide daljni dogovor;)

XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Da. Napises ovako pod svrhu uplate : Call of duty : Black Ops Preorder.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

Vidam da se ekipa polako skuplja...  Hoće li možda biti i bug server (kao za bc2 - R.I.P.)

mogao bih i ja preorder napravit Smijeh

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mozda i ja uzmem, ako ce biti velik odaziv bug igrača. :)

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam napravio preorder sad.Samo jos cekamo 25 dana do izlaska i onda ekipa na steam i prašimoNevinašce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

analiza singlplayer trailera

toliko faila u jednom traileru :S nije zakhaev ono nego je to reznov  i jos nekoliko stvari su srali

16 godina
neaktivan

Ja sam planirao uzeti ali necu biti pri nekim parama tako da neznam. Ako jos netko hoce uzet mozemo se dogovorit na PP da jedan uzme a da mu drugi pomognu (onaj tko pomogne dobija admin status na serveru ili tako nesto).

18 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Ja sam planirao uzeti ali necu biti pri nekim parama tako da neznam. Ako jos netko hoce uzet mozemo se dogovorit na PP da jedan uzme a da mu drugi pomognu (onaj tko pomogne dobija admin status na serveru ili tako nesto).

To ti je radio i Danny sa BC2. On je prvotno pokrenuo server i plaćao, a kasnije su mu se pridružili i drugi. Što se tiče adminski ovlasti, bilo bi jako dobro da nisi jedini admin.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:39 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

Da naravno da bi bilo glupo imati samo jednog admina. Nitko nemoze stalno biti gore, a za slucaj da se pojavi cheter da ga se moze banat ili barem votat kick.

BTW ako niste znali CoD BO ce se moci skinut sa Steam ako budes imao sam key. POTVRĐENO OD STRANE EPLATI.

18 godina
neaktivan

Samo savjet. Ako budeš uzimao server svakako ne smiješ biti jedini admin, jer administriranje servera je komplicirano. Međutim, nikako admin status ne smiješ davati random ekipi bazirano na donacijama. Donacije nebi trebale biti kupovanje admin statusa nego dobrovoljno pomaganje u održavanju servera na kojemu svi igrate.

Admin status daj još dvojici ili trojici, ali neka to budu ljudi koje poznaješ, do kojih možeš u bilo kojem trenutku doći bilo kakvim kontaktom i ponajvažnije, ljudi kojima vjeruješ. Samo tako možeš funkcionirati, drugačije ne.

Ovo ti je samo moj savjet, što i kako ćeš činiti sasvim je na tebi. Apsolutno podržavam ovu ideju i ako odlučiš za to možeš računati na moju donaciju tu i tamo iako BO neću igrati na PC.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Samo savjet. Ako budeš uzimao server svakako ne smiješ biti jedini admin, jer administriranje servera je komplicirano. Međutim, nikako admin status ne smiješ davati random ekipi bazirano na donacijama. Donacije nebi trebale biti kupovanje admin statusa nego dobrovoljno pomaganje u održavanju servera na kojemu svi igrate.

Admin status daj još dvojici ili trojici, ali neka to budu ljudi koje poznaješ, do kojih možeš u bilo kojem trenutku doći bilo kakvim kontaktom i ponajvažnije, ljudi kojima vjeruješ. Samo tako možeš funkcionirati, drugačije ne.

Ovo ti je samo moj savjet, što i kako ćeš činiti sasvim je na tebi. Apsolutno podržavam ovu ideju i ako odlučiš za to možeš računati na moju donaciju tu i tamo iako BO neću igrati na PC.

Ja cu ti takoder pomoci sto se tice svega,ako treba financijski i napunit cu server,makar mislim da to nece biti potrebno(mislim domacom ekipom) =)

eplati.com
18 godina
neaktivan

Nakon razočaravajućeg MoHa ja bi odmah napravio preorder na CoD i napravio bi to da iza BO stoji IW. Ali mene još uvijek muči sumnja da bi Treyarch mogao opet napraviti nešto slično WaW, tj. nešto što je meni neigrivo.

I onda još sve te ekspanizije koje će sigurno izaći, a čije cijene će određeni kreten(i) dići u nebesa, pa me vjerojatno očekuje učestalo kickanje s servera ako ne ću kupovati nove mape i tome sl. ...

....hmmmm....kupiti ili ne kupiti......

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da ce black ops biti sve sto je mw2 trebao biti! mislim naravno na multiplayer no vrijeme ce pokazati ja cu ga sigurno kupiti jer mi je svaki cod koji sam kupio donio stotine sati zabave :-)

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
ZC_Someone kaže...

Nakon razočaravajućeg MoHa ja bi odmah napravio preorder na CoD i napravio bi to da iza BO stoji IW. Ali mene još uvijek muči sumnja da bi Treyarch mogao opet napraviti nešto slično WaW, tj. nešto što je meni neigrivo.

I onda još sve te ekspanizije koje će sigurno izaći, a čije cijene će određeni kreten(i) dići u nebesa, pa me vjerojatno očekuje učestalo kickanje s servera ako ne ću kupovati nove mape i tome sl. ...

....hmmmm....kupiti ili ne kupiti......

u tome i je sranje danasnjeg gaminga.. ak nemas dlcove uvijek postoji sansa da si u manjini i da neces upast u server koji bi htio ak nemas mape isl.. gamad..

jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice