Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.181.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
PLASMAorLCD kaže...

Meni nije zao malo viska novca za Steam, a i onako ne kupujem bas cesto original igrice, posebno za PC.... Steam mi je odlican servis koji me nikad nije iznevjerio, imam download i brzi nego na drugim servisima, nikad problema, nema zajebavanja sa dostavama i slicno, kupi i igraj, i ja cekam preorder :D

Pa BO će se kao i MW2 moći registrirati i koristiti preko Steama bez obzira gdje i na koji način nabaviš cd-key. Bar su meni tako rekli kad sam pitao za preorder. Znači ne trebaš dati višak novca, kupiš najjeftinije što nađeš i samo poslje toga registriraš na Steamu i koristiš sve njegove pogodnosti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Meni nije zao malo viska novca za Steam, a i onako ne kupujem bas cesto original igrice, posebno za PC.... Steam mi je odlican servis koji me nikad nije iznevjerio, imam download i brzi nego na drugim servisima, nikad problema, nema zajebavanja sa dostavama i slicno, kupi i igraj, i ja cekam preorder :D

Pa BO će se kao i MW2 moći registrirati i koristiti preko Steama bez obzira gdje i na koji način nabaviš cd-key. Bar su meni tako rekli kad sam pitao za preorder. Znači ne trebaš dati višak novca, kupiš najjeftinije što nađeš i samo poslje toga registriraš na Steamu i koristiš sve njegove pogodnosti.

da evo ja sam napravio preorder na eplati

dobim key registriram product na steamu te skinem igru tad preko njega

nema frke uopce

17 godina

Kao što sam već prije pitao,  u onim mod toolsima koje će izdati uz igru će se moći raditi samo modovi ili i mape?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kao što sam već prije pitao,  u onim mod toolsima koje će izdati uz igru će se moći raditi samo modovi ili i mape?

iako browsam i citam sluzbeni cod BO forum nisam nasao dosad odgovor na to pitanje

a pitanje je jako dobro posto ak ce se moci raditi mape netrebaju nam dlc-ovi

ali upravo iz tog razloga sumnjam da ce se moci izgubili bi pare onda a znamo svi da boby to sigurno nece dozvoliti

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina

Pa zato i pitam jer ako će biti moguće raditi i mape u mod toolsima, onda tražiti nekakvu naknadu za mape je čista glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Moj preorder za xbox360 verziju je pao. ^^
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ipak mw2 a i BO vise naginje ka xbox360 nego bilo kojoj platformi tako da mislim da je ovo dobar deal

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Zasto za xbox 360?

Nikad nisam kuzio kako mozete igrati pucacine na konzolama?!?!

Fuck The Shut Up
18 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Zasto za xbox 360?

Imao sam MW2 na PC i na Xboxu pa mi je xbox bio nekako draži. To je jednostavno takva igra, za opustit se, bezumna.

To na xboxu pikam.

A kako možemo? Super dobro. Začudio bi se da samo probaš.

16 godina
upravo dobio mail od game.co.uk:
'We are delighted to inform you that we have been able to reduce the selling price of Call of Duty: Black Ops to 29.99 GBP
Your credit / debit card will be charged with the new, lower price upon despatch of your order, even if the price goes up again before launch!'
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Perkan777 kaže...

Zasto za xbox 360?

Imao sam MW2 na PC i na Xboxu pa mi je xbox bio nekako draži. To je jednostavno takva igra, za opustit se, bezumna.

To na xboxu pikam.

A kako možemo? Super dobro. Začudio bi se da samo probaš.

Igro sam na frendovom pleju dvojci ali nikako nemogu cak ni sebe ubiti a kamoli nekog drugog!

Tomo Yoda kaže...
upravo dobio mail od game.co.uk:
'We are delighted to inform you that we have been able to reduce the selling price of Call of Duty: Black Ops to 29.99 GBP
Your credit / debit card will be charged with the new, lower price upon despatch of your order, even if the price goes up again before launch!'

Do kad ce to trajati?

Fuck The Shut Up
18 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Igro sam na frendovom pleju dvojci ali nikako nemogu cak ni sebe ubiti a kamoli nekog drugog!

Play 2 i PS3/Xbox360 nisu ni blizu slični. Al nećemo o tome, da ne bude off topic.

16 godina
Perkan777 kaže...

Do kad ce to trajati?

i ja sam probao igrati CoD na ps2 i to je bilo jednostavno neigrivo.

a valjda je to drukčije na ostalim konzolama,,, 

ne znam do kad će trajati to sniženje. moj je savjet da što prije ubodeš preorder: ako porastu cijene, tebi ostaje ista; a ako se smanje, tebi se isto smanjuje. 

cijene, naravno :) 

17 godina
protjeran
Tomo Yoda kaže...
Perkan777 kaže...

Do kad ce to trajati?

i ja sam probao igrati CoD na ps2 i to je bilo jednostavno neigrivo.

a valjda je to drukčije na ostalim konzolama,,, 

ne znam do kad će trajati to sniženje. moj je savjet da što prije ubodeš preorder: ako porastu cijene, tebi ostaje ista; a ako se smanje, tebi se isto smanjuje. 

cijene, naravno :) 

Majku mu nemam verificirani paypal na kojem dobivam pare od Lockerza!Da li netko zna neki servis da mi isplate pare na devizni?

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan

http://www.mapmodnews.com/index.php?topic=Video-Black-Ops

Call of Duty: Black Ops leaked Gamescom demo video (13 min). After 3 minutes view gets better.

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja cu kupit igru preko Eplati.com =D.

http://www.eplati.com/?page_id=526

btw: vidim da su se svi zapalili za cod7! Cool

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 16:24 (DoDSrcolomac).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

uuuu, vidim na eplati dođe samo 269 kn...nisam još siguran da ću kupiti, ali ako budem to će vjerojatno biti tamo.A ako napravim preorder na game.co.uk vjerojatno neće doći isti dan kada igra izađe ?

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hanter kaže...

uuuu, vidim na eplati dođe samo 269 kn...nisam još siguran da ću kupiti, ali ako budem to će vjerojatno biti tamo.A ako napravim preorder na game.co.uk vjerojatno neće doći isti dan kada igra izađe ?

Ne, poslat ce ti ga na dan izlaska.

Dakle tjedan dva od izlaska.

Na epalti je samo key, dok je na gameu boxed (nije neka prednost, ali meni kao kolekcijoneru ta kutija znači).

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan

Ma meni kutija nije ni bitna, a i nestrpljiv sam Belji se

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Malo offtopic - drago mi je da je Weky na forumu 

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 19:22 (Joe Cooker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Weky kaže...
Hanter kaže...

A ako napravim preorder na game.co.uk vjerojatno neće doći isti dan kada igra izađe ?

Ne, poslat ce ti ga na dan izlaska.

Preordere pošalju par dana prije izlaska s ciljem da stigne na dan izlaska, ali svejedno zbog "agilnosti" Hrvatske Pošte najčešće dođe sa zakašnjenjem.

16 godina
odjavljen

Da, imaš pravo - Barem sam ja dobio takav dojam da su mi ga poslali na dan izlaska.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
A CD key će doći odmah na dan izlaska ili se i to mora čekati?
16 godina
odjavljen
Wicked_Sick87 kaže...
A CD key će doći odmah na dan izlaska ili se i to mora čekati?

Mislim da da (na dan izlaska).

Onda ideš na Steam, Acitvate Retail CD Key, i onda skineš igru sa Steamovih servera.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Dobro, hvala! To me zanimalo.
18 godina
neaktivan

Pa kaj neće Steam ko i obično imati pre-load i onda se igra samo aktivira kad službeno izađe? Kladim se da bi se čak i steamu srušili ili bar zagušili serveri da omoguće skidanje tek nakon puštanja igre u prodaju jer bi ljudi masovno navalili na download.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mah, neće se srušiti. Ako se sa MoHom sada nije srušio, neće ni sa BO
17 godina
moderator

Ovdje piše sve što se trenutno zna o novom COD-u.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

Ima gdje slike oružja ili graf jačine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice