Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.034.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

To će opet konzolaši igrat odvojeno ili svi skupa ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 12:51 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
perkoxcar kaže...

To će opet konzolaši igrat odvojeno ili svi skupa ?

Nekuzim sta hoces rec.

Konzolasi i pc nece igrat zajedno posto pc ima dedicated servere a i nevidim kak bi se to moglo izvest.

PS3 i xbox360 nece igrati skupa nego odvojeno ps3 na psn a xbox360 na xbox live.

mislim da je danny htio rec da ces moc igrat split screen online,znaci ja i ti kod mene svako ima svoj joystick i igramo protiv tipova iz cijelog svijeta.

Znaci da bi ja i ti igrali zajedno ne treba imat svatko svoju konzolu nego mozemo na jednoj,ali ce bit podijeljen ekran normalno.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
odjavljen
djdomi kaže...

meni je žao što black ops nema nastavak priče. npr. mw2 mi ima najbolji sp jer je cod4 također bio zakon.

sljedeće godine mw3..baš se pitam hoće li srediti bo..ne znam s čim će nastavit.

MW2 nema najbolji SP u Call of Duty serijalu, a nedao bog da kazes da je to najbolji SP ikada.

COD4 i COD1 imaju best SP. A i ocjene po recenzijama ti sve govore. MW2 je vrlo solidan nastavak dobrog COD4 koji je mogao ispasti mnogo bolje.

COD4 ima svojih mana o kojima nebi sada jer to nije tema.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
neaktivan

Ja cu napravit preorder za 260-280kn pa kud puklo da puklo

losije nece biti od mw2 kojeg sam isto kupio Izlanuo se

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

Ma igra će mislim biti predobra. Odličan singleplayer nabijen akcijom koji ne treba biti duži od 6 sati iako to ne bi bilo loše, zombie mod za kojeg sam negdje pročitao da će biti coop do 4 igrača i multiplayer koji mi se po trailerima čini predobar ima dosta inovacija i jedva čekam!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
djdomi kaže...

meni je žao što black ops nema nastavak priče. npr. mw2 mi ima najbolji sp jer je cod4 također bio zakon.

sljedeće godine mw3..baš se pitam hoće li srediti bo..ne znam s čim će nastavit.

MW2 nema najbolji SP u Call of Duty serijalu, a nedao bog da kazes da je to najbolji SP ikada.

COD4 i COD1 imaju best SP. A i ocjene po recenzijama ti sve govore. MW2 je vrlo solidan nastavak dobrog COD4 koji je mogao ispasti mnogo bolje.

COD4 ima svojih mana o kojima nebi sada jer to nije tema.

a cod2? meni je on najbolji u serijalu, nekako mi ima najbolju atmosferu...

bc2: SaPPhir3
15 godina
odjavljen

Kopija COD1 sa drastično boljom grafikom.

S obzirom da su kopije uvjek lošije od originala, bolji je bio COD1 ;( A i malo je dimaničnija atmosfera u COD1.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Mene baš muči to, sumlja da li će BO biti lošiji od MW2. Sjećam se prijelaza s CoD4 na CoD WaW. Za mene je WaW bio pad u kvaliteti i razočaranje. A budući da Black Ops radi Treyarch an ne IW, moram prvo prvo isprobat da bi se uvjerio da valja.

a.k.a. Z[C]onv1ct
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
TopForumaš kaže...

Mene baš muči to, sumlja da li će BO biti lošiji od MW2. Sjećam se prijelaza s CoD4 na CoD WaW. Za mene je WaW bio pad u kvaliteti i razočaranje. A budući da Black Ops radi Treyarch an ne IW, moram prvo prvo isprobat da bi se uvjerio da valja.

valjda kuzis da neces moci isprobat multi ako nekupis igru?

samo kazem..

16 godina

Ako sam dobro shvatio opet misle naplačivati dlc pakete, e u tom slučaju ništa od kupnje za mene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ako sam dobro shvatio opet misle naplačivati dlc pakete, e u tom slučaju ništa od kupnje za mene.

a tako ti je to naguzise nas brate

problem je u tome sto mape dosade nakon cca 6 mjeseca i onda ako oces igrat dalje prisiljen si kupit nove i to za haracku cijenu od 100kn

activision djubrad bila i ostase

17 godina
TopForumaš kaže...

mislim da ni nemoze bit losije.. i ja cu kupit...

jokaCRO ingame
16 godina

Ne samo da je igra skuplja 10€ u odnosu na duge igre, nego i svaki dlc dođe 15€.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

valjda kuzis da neces moci isprobat multi ako nekupis igru?

samo kazem..

Ako po ničem drugom onda se to vidi prema ocjenama na Metacriticu. Ako je ocjena kritičara iznad 90, a ocjena korisnika oko 8.5-9 onda znam da meni igra valja. Što se CoD serijala tiče do sada nikad Metacritic nije bio u krivu. Sve ocjene su točno po mom ukusu.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 17:37 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan

Po svemu ovome dosad viđenome, multiplayer u Black Opsu će u odnosu na multiplayer u MW2 vjerojatno biti ono što je bio multiplayer MW2 u odnosu na multiplayer CoD4.

Drugim rijecima, kao sto je MW2 multiplayer bio zapravo CoD4 multiplayer na steroidima, tako računam, barem zasada sudeci po svim dosad videnim videima, da će Black Ops biti MW2 na steroidima.

Dosta sličnosti, ali još veća hrpa novih stvari koje izgledaju zabavno. I nešto što je mene osobno "zagrijalo" su mape, baš nekako moćno izgledaju. No dobro, ruku na srce, nemaju oni što puno mijenjati u multiplayeru, svakom novom igrom nove mape i neke nove stvarčice i to je to, nemaju neku potrebu nešto drastično mijenjati.

A što se singleplayera tiče, koji meni isto igra veliku važnost, tu budemo vidjeli što se sprema. Jer MW2 i CoD4 zapravo imaju poprilično različite SP-ove, tu se ne može reći isto što i za multiplayer, da je samo na steroidima. Jer u MW2 je bilo i vožnje i atraktivnih lokacija, bijela kuća, pa EMP, puno novoga. Dok opet pak, teško će neka misija u CoD serijalu nadmašiti onu iz četvorke kod Černobila kad idete ti i kolega, koja je to bila atmosfera...

Pa vidjet ćemo kakve nam misije ovdje pripremaju. Black Ops bi značilo u prijevodu "Tajne operacije", što ja odmah tumačim da bi misije mogle biti zanimljive čim su tajne, ono, trebalo bi biti guba, samo što opet ne mora biti, možda su stavili čisto da zvuči zanimljivije. Živi bili pa vidjeli.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ce black ops biti ono sto je mw2 trebao.Mw2 u mp nije donjeo bas puno inovacija osim emblema i titlova.Al u black opsu su napravili skroz novi nacin napredovanja exp+cod points.Create a class 2.0 u kojem sami mozete kreirat embleme,stavljati kamuflaze na facu itd itd.Sto je mnogo ljudi frustriralo u mw2 je air support posto svi su isli na 7-11-25 i kampali do bola.

U black opsu to nece biti slucaj posto nema game ending killstreaka i ne dodavaju se killovi iz rewarda u sljedeci killstreak reward.

Kako smo vidjeli oruzija imaju recoil(napokon) i uklonjen je stopping power i juggernout,nema vise forrest gumpova koji kolju nozem sa 3 metra.

Nadam se najboljem ovoj igri i 100% je kupujem,uvijek sam bio fan serijala i uvijek cu biti.Smijeh

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prema ovome sto vidim izgleda da ce biti sasvim solidna igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nadam se custom map serverima i restrikcijama na određene stvari(gl,last stand),ali ako će se naplačivati dlc ne znam baš..ma ja sam mw2 igrao na standardnim mapama.barebones mi je bio super samo što nisam mogao birati mod igre nego se mijenjao...valjda će se promijeniti sistem na bolje.crackani serveri bi trebala biti solucija za community tweakane servere.org si uzimam sigurno.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hoce li opet ubacivat one dlc-ove svako malo

██████████████████████████████████████████████████████████████████

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
d3stroy3r_cro kaže...

hoce li opet ubacivat one dlc-ove svako malo

Izgleda da hoće.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
odjavljen

Moraš prodat očevinu da bi normalno igrao Black Ops i sve nadolazece DLC-ove.

Kako su pohlepni ovi iz Activiciona, nije normalno.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Weky kaže...

Moraš prodat očevinu da bi normalno igrao Black Ops i sve nadolazece DLC-ove.

Kako su pohlepni ovi iz Activiciona, nije normalno.

A oće se moći igrati bez kupovine DLC-ova, nešt kao COD 4, bilo je novih mapa, ali nisu bile obavezne? Neodlučan Dakle, oću li ja moći kupiti igru i igrat je normalno bez kupovine DLC-ova?

Don't panic, im Bosnian!!
15 godina
odjavljen

Hoćeš.

Nek se ugledaju na Valve, svaki DLC besplatan a konzolaša plaćajte.Smijeh

16 godina
protjeran

eh cod waw je imo preko 3gb novih mapa 

skoro svaki patch je donosio barem 2-3 mape

◕ ◡ ◕ Furi Curi フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Weky kaže...

Hoćeš.

Nek se ugledaju na Valve, svaki DLC besplatan a konzolaša plaćajte.Smijeh

Ništa onda od kupovine, nema šanse da ja kupim igru, za koju ću svaki mjesec/dva morati plaćati 15 €, pih, nek im mati to igra, ipak izgleda da ću ja sebe počastiti Bad Companyem za rođus Izlanuo se

15 godina
odjavljen
hrvatskafarkasevec kaže...

To i je bilo pravo a ne ovo naplaćivat će još malo svako pokretanje igre

16 godina
Weky kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

To i je bilo pravo a ne ovo naplaćivat će još malo svako pokretanje igre

Kako je ta ljudska pohlepa, nema granice, ako se bude moglo igrati bez kupovanja novih DLC-a razmislit ću onda o kupovini, a sve do tada, do kad ću ja morati kupiti svaki prokleti DLC da bih igrao normalno jednu običnu igru, pa nema šanse, nisam budala Viče

17 godina
neaktivan

cod4(dedicated, konzola)+mw2(stvari)=black ops.

ali ne vjerujem da će black ops dobit toliku popularnost kao cod4

sp od mw2 je bio odličan, reći da nije je čista glupost.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

al nece to bit dedicated ko cod4 

to ce određeni host moc hostat dedicated servere ne bilo tko

Mislim da je vec spomenuto koji 

◕ ◡ ◕ Furi Curi フリクリ // http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
djdomi kaže...

cod4(dedicated, konzola)+mw2(stvari)=black ops.

ali ne vjerujem da će black ops dobit toliku popularnost kao cod4

sp od mw2 je bio odličan, reći da nije je čista glupost.

Da, nema šanse da bude popularan ko cod4.

Da SP je odličan ali isto tako je glupo reci da je to najbolji SP ikadaNeodlučan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice