- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haaa, sad pak ja niš ne kužim!?
http://twitter.com/JD_2020/status/42395605129101312
They all got temporarily banned, and rank reset. That's a form of boosting, so be sure not to do it.
Owned.
Ako ima tko da prodaje ENG key neka mi se javi na pm
-------------------------------------------
Nek oni poprave i igru. Ne bi bilo lose da nakon jedno skoro 3-4 mjeseca srede malo igru.
Nek oni poprave i igru. Ne bi bilo lose da nakon jedno skoro 3-4 mjeseca srede malo igru.
Jao ...a kako ce to molim te napravit ... ? 'Popravit igru' ? lol igra je izdana i gotovo joj je xD
Jao ...a kako ce to molim te napravit ... ? 'Popravit igru' ? lol igra je izdana i gotovo joj je xD
Pa da patch idaju neki konkretni. Ali ocito su nesposobni i boli ih ku...
zbog kompletne situacije igre, nakon izlaska mp crysis 2 uopce sam zaoravio na cod. a sta ce tek biti kad izadje c2, formatirat cu ga :D
ja bi volio da cod nema problema al fakat je fuc*ed up igra. pazi ovo. covjek dolazi defuseat bombu, s druge strane boxa je clay, on defusea kad odjedanput clay explodira i ubije ga?!?! ono wtf! a da ne govorim koliko ima takvih primjera u cod-u
ovaj vikend double bodovi
http://www.joystiq.com/2011/03/04/call-of-duty-black-ops-double-xp-weekend-starts-now/
daje neko steam ili cd key za 350 kn?
pm me
..NEVJEROVATNO..jave mi se dva prijatelja danas preko steama i kazu:pogledaj mi playercard kad ono obojici se sj**o rank i moraju od pocetka krenit sa prestizima..jedan je bio 15. ,a drugi 8.prestiz..nisam mogo vjerovat pa reko kao se to desilo,kazu non stop se izbacivalo ono connecting..
reko jel ima pomoci,kazu >NEMA< OMG..treyarch kaze da im nemoze nikako pomoc..
EDIT:ak mi se to desi ima da se objesim za muda*
meni je ta igra nejasna,,cili forum ima jaci komp od mene a laga im a meni nema laga nista u njoj,,reza 1280 puta 1024 sve na max antialiasing 2x athlon 4800+ x2 4 gb ddr2 i nvidia 8600gts,,256mb ddr3 :O,,singleplayer,,,ne prican o multiu
Hipi ulazi u bus i primijeti preslatku časnu sestru. Sjedne on pored nje i upita je: „Da li bi vodila ljubav sa mnom?“–„Ne“– odgovara časna. –„Ja sam udana za Boga!“– digne se i izađe na stanici. Vozač autobusa koji je čuo čitav razgov...or progovori: „Znam kako možeš privoliti časnu da vodi ljubav sa tobom.“–„Stvarno? Kako?“– upita Hipi. – Svakog utorka točno u ponoć, ona odlazi na očev grob moliti se tako da jedino što trebaš učiniti je obući neki dugački ogrtač sa kapuljačom, namazati bradu briljantinom i reći da si Bog. Hipi odluči probati i pojavi se na groblju u utorak navečer kako mu je vozač predložio. –„To sam ja, Bog!“– predstavi se časnoj sestri povlačeći kapuljaču sve dublje prema licu i dubokim, autoritativnim glasom kaže joj: „ Vodi ljubav sa mnom!“. Časna sestra pristane bez otpora, ali ga ipak zamoli da se zadovolji samo analnim odnosom jer nipošto ne želi izgubiti nevinost. „Bog“ i časna tako vode ljubav, a kada su završili, on se uspravi i skine kapuljaču s glave govoreći:“Ha-ha-ha!! To sa ja, Hipi“. –„Ha-ha-ha!!“– uzvraća časna –„To sam ja, vozač autobusa!“
LOOOOOOL kriva tema .. sori hahaha
meni je ta igra nejasna,,cili forum ima jaci komp od mene a laga im a meni nema laga nista u njoj,,reza 1280 puta 1024 sve na max antialiasing 2x athlon 4800+ x2 4 gb ddr2 i nvidia 8600gts,,256mb ddr3 :O,,singleplayer,,,ne prican o multiu
Nije do jačine kompa, već kako koga pogode bugovi.
Btw. dal su se još kome izbrisali SP sejvovi?
postoji li nešto tipa alteriwnet za black ops...pitam čisto me zanima :D
JOS NE
:/...ni za bbc2 pretpostavljam da još nema multi jogurta?
:/...ni za bbc2 pretpostavljam da još nema multi jogurta?
Kak je krenulo to dvoje se ne će igrati online s piratom. Meni se čini da će se prije igre prestati biti popularne nego će oni napraviti svoj Alterhack.
imam problem s igrom u steamu si stavim ime i u igri u playercard se ime vidi ali kad sam na serveru onda pise unknown soldier. sto da radim?
imam problem s igrom u steamu si stavim ime i u igri u playercard se ime vidi ali kad sam na serveru onda pise unknown soldier. sto da radim?
Ugasi pa upali ponovo igru, trebalo bi raditi onda.
CoD Bo no map packs video(vec je bio za mw 2 ,malo su rijeci promijenili lol) :
ma jesam al opet isto
Jel ti ime ima manje od četiri slova?
da