Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.029.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Jel se vi možete spojit na steam??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops

Da, sad sam na njemu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
CoKsA kaže...

ja se prije nisam mogo.uđem u black ops i pise steam network problem da ja vidim koliko imam prijatelja online ono 0 odem restatirat steam i onda mi je radilo.ali jos nije bilo prijatelja meni s u se tek sad priključili

moj steam profil:http://steamcommunity.com/id/76561198011071624x
15 godina
marino708 kaže...
CoKsA kaže...

ja se prije nisam mogo.uđem u black ops i pise steam network problem da ja vidim koliko imam prijatelja online ono 0 odem restatirat steam i onda mi je radilo.ali jos nije bilo prijatelja meni s u se tek sad priključili

i meni su se sad

15 godina
neaktivan

Bok , planiram uzeti black ops, dali se isplati uzeti black ops i hoce li mi lagat, postoji li rizik.

I zanima me koliko patcheva ima, koliko su teski jer nemam flat vezu pa mozete li mi odg. plsss?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bera kaže...

Bok , planiram uzeti black ops, dali se isplati uzeti black ops i hoce li mi lagat, postoji li rizik.

I zanima me koliko patcheva ima, koliko su teski jer nemam flat vezu pa mozete li mi odg. plsss?

Možda bi ti netko i odgovorio da napišeš kakav ti je komp.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Bera kaže...

Možda bi ti netko i odgovorio da napišeš kakav ti je komp.

Nezz namapmet komponente ali grafa je neka dobra nvidia od 1 gb, dual core procersor ne znam model ali dobar je, as rock maticna, 2 gb rama, ne marite za komp on je jak, zanima me pathcevi KOLIKO SU TEŠKI????

15 godina
neaktivan

Laganini. Ko perce.

A laggat ce ti sigurno. Ili ti nesto drugo nece biti u redu. Do sljedec patcha kad ce ti se popraviti. Pa ce ti se sljedecim opet nesto s*ebati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ljudi serveri za black ops se gase za playstation 3 ....uskoro

0 0 hvala 0
15 godina
Zašto se svako malo nemogu spojit na steam??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Laganini. Ko perce.

A laggat ce ti sigurno. Ili ti nesto drugo nece biti u redu. Do sljedec patcha kad ce ti se popraviti. Pa ce ti se sljedecim opet nesto s*ebati.

Znaci koliko sam ja razumio patchevi nisu veliki, dajte mi tocnu brojku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zasto ce mi laggat ako frendovima s istom konfom ne laga.

15 godina
neaktivan

Sto zelim da kazem je da ti moze lagat, a i ne mora. Ne znas.

Sta ja znam koliki su? Mali su to patchevi, znam da jedan bio 17Mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jeli su se popravile sta preformanse black opsa sa novim atijevim driverima??

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!! [url=http://www.userbars.be][img]http://img64.imageshack.us/img64/6718/40997.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..eo napokon video..znaci rekli smo 47-0..{#}

16 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

svaka cast za rezultat, al sa takvim napovima kakvima igras i nije pretesko. meni se gadi igrati na nonhardcore serverima jer je sramota kako su oruzja degradirana, pa jedan kalas koji je bio bog i batina u cod4, ovdje je slabiji od mp5. a na hardcoreu, ipak imas neku prednost koristenja assault weapona nad smg-evima.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Nezz namapmet komponente ali grafa je neka dobra nvidia od 1 gb, dual core procersor ne znam model ali dobar je, as rock maticna, 2 gb rama, ne marite za komp on je jak, zanima me pathcevi KOLIKO SU TEŠKI????

Tip misli kao Black Ops je kaši mačalj, ono, neće mi štekat. Gle, grafa nVidia može biti i GT200 sa 1GB - pa što?

"dual core procersor ne znam model ali dobar je..." čim si napisao procersor tu odma znaš koliko je sati - uostalom, kako znaš da je dobar kad ne znaš napisati procesor pravilno? Možda je Pentium D E2700? I ova 2GB RAMa te guše, meni sa 3GB učitava mape kao da je jučer umro. Patchevi će ti sve zajedno nekih 100-150MB uzeti.

15 godina

cijeli steam folder od prijatelja koji ima black ops kopiraj kod sebe i neka se on logira pa ces vidjeti kako ide kod tebe igra!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina
neaktivan

MW2>BO

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I jeli vise sve Napokon rjeseno?

Koliko dode org eng Key?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malada kaže...

I jeli vise sve Napokon rjeseno?

Koliko dode org eng Key?

pa baš i nije.

eng verzija 350

ruska 130

14 godina
protjeran
_CR7_ kaže...

Svaka chast, al zbog kampera kao shto si ti mi se zgadila igra ...

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
15 godina
maggotmaster kaže...
_CR7_ kaže...

Lol. Kontam te na neki nacin. Previse lagan setup. Uvjek s tim videima ili klanje ili ak74 ili famas ili aug ili neka kombinacija toga...

Zalosnosto se tice balansa igre da samo 2-3 oruzja dominiraju.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
maggotmaster kaže...
_CR7_ kaže...

Lol. Kontam te na neki nacin. Previse lagan setup. Uvjek s tim videima ili klanje ili ak74 ili famas ili aug ili neka kombinacija toga...

Pa covjek je sve killove melee napravio..

15 godina
neaktivan

uvijek su mi svima popularna oruzja isla na zivce, i zato igram sa AK47 i M4. zalosno mi je to sad sta je u BO-u kalas izgubio na jacini, i to dosta....pa uopce se ne vidi razlika izmedju 7.62, 5.56 i 9mm omfg :-S mrzim sta je opcenito u zivotu u posljednje vrijeme prevladao jedan populacionistički trend, a sve zbog zarade. pogledajte samo skijanje, recimo, kad stari mestri poput ante kostelica i slicnih, postave stazu, onda samo najkvalitetniji i najvjestiji mogu proc stazu i pobijediti, a kad slazu ovi "populacionisticki" nastrojeni, to izgleda ko da se svaka baba spusti z brega i uvrsti se u prvih 30. isto je i u COD-u. svaka susa moze danas imati perfect score. gledam malo to, pa samo se sa ak74 i famasom igra, malo tko ima drugacije oruzje :-S pa sta nije logicno, da ako odredjeno oruzje nije za svakog, da ima odredjene prednosti, ako onaj tko vlada njime zna iskoristiti? na kraju ispada da je isto da li te pogodi sa 50 m u igrici, sa mpl-om, mp5, famasom, ili ak47...pa bi ja lijepo zamolije 3archovce da mi sa pancirkom stanu na 50m i da ja njih gadjam sa svime time, i na kraju sa kalasem pa da vide. i jos mi nekaj nije jasno u non-hardcore modu. pa zar nije realno da ako te pogodi netko u glavu da padnes mrtav? gadjam lika i 2x ga moram u glavu da umre, totalni bullshit glupi....a on legne ispod busa i dere dole po spawnu i 2x te pogodi u stopalo i umres :-S omfg pa sta ste ucinili, gadovi glupi

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemogu se ulogirat u steam acc! neko mi je jbni email promijenio i pass! u pcku ! a na njemu mi black ops!

!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Luxy2501 kaže...

nemogu se ulogirat u steam acc! neko mi je jbni email promijenio i pass! u pcku ! a na njemu mi black ops!

!

Opet?{#}

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...

..to kampanje??..pa jel nije kampanje kad se negdje izvalis i nemrdas s mjesta?!..

17 godina
Luxy2501 kaže...

!

u bemti misa!!! dam ti ja svoj za 250 kn

{#}

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Ne brini se,kad dođe balans patch za ak74 na pc,većina će prijeći na aug ili famas.

Treyarch se posro na shotgune,submachine i snajpere {#}

15 godina
_CR7_ kaže...
maggotmaster kaže...

..to kampanje??..pa jel nije kampanje kad se negdje izvalis i nemrdas s mjesta?!..

Evo sad naletio na Steam forumu na jedan video bas dobar za primjer.

Evo jedan video od solidnog igraca pa ti usporedi sa svojim i vidi koja je razlika.

Nema kempanja, noobovskih killstreakova itd.

omg lol vidi se da covjek ima skill, ne stoji sakriven iza lutke cijeli match jesus

BE HAPPY xD : )
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice