Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.031.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
mixa kaže...
ranko091 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

instaliro je igru i nakon uvodne spice nema zvuka u igri

nekuzim sta vama nije jasno

ako ima uvodna špica, onda mora imat i igra... ako ne, onda guglaj ili updejtaj drivere za zvuk prvo...

Uvodna spica ima,ali kad pocne igra uopste nemam tona.Vidim po netu dostina se zale na isti problem,ali nisam uspio naci resenje neki crack...

Nisi jedini :( . U cutscenama mi ima zvuka, ali u igri sve zanijemi. Također u subtitlovima pise nešto kao: "generic_cuban_male_speech_2" ili tako nesto.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan

Frend je imao isti problem i ovo mu je pomoglo jednostavno sam googlao,nije mu odma proradilo nego kad je restarto pc.

Odite u direktoriji igre mapa redist i pokrenite vcredist,neznam hoce li vama pomoc ali njemu je.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mixa kaže...

Uvodna spica ima,ali kad pocne igra uopste nemam tona.Vidim po netu dostina se zale na isti problem,ali nisam uspio naci resenje neki crack...

I tako, na kraju ovog dana, završavamo još jednu raspravu o Black Opsu i crackovima.

15 godina
neaktivan
mixa kaže...

Molim za pomoc instalirao sam je ali nemam tona u igri,u uvodnoj spici imam ali kad krene nema?

sry, nisam koncentrirano čitao pa nisam ni shvatio riječ ton kao zvuk.Isto kao riječ spici, moja greška.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
16 godina
neaktivan

jel ima kakav cfg ili nesto da sredim ovaj lagg! vani je sve super ide ljepo a kad krenem pucat u nekoj zgradi to je neigrivo! 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

jel ima kakav cfg ili nesto da sredim ovaj lagg! vani je sve super ide ljepo a kad krenem pucat u nekoj zgradi to je neigrivo! 

ja kombinirao na najmanje moguće, jedino što djeluje, da igraš u windowed modu. TJ. isključiš full screen i da ti bude rez. 800x600......inače lagga.....barem meni

16 godina
neaktivan
pbandov kaže...
Luxy2501 kaže...

ja kombinirao na najmanje moguće, jedino što djeluje, da igraš u windowed modu. TJ. isključiš full screen i da ti bude rez. 800x600......inače lagga.....barem meni

uh.. a idem probat.. igra je super ali ju lagg vjesto unistava
EDIT: nece... nepomaze.. a imam dovoljan komp 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 17:35 (Luxy2501).
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
pbandov kaže...
Luxy2501 kaže...

uh.. a idem probat.. igra je super ali ju lagg vjesto unistava
EDIT: nece... nepomaze.. a imam dovoljan komp 

ni to nepomaže ? ayayay, nzm stvarno.....čekati pečeve pa da oni imaju neki fix....ovak neznam

16 godina
Po meni je zalosno da se raspravlja o tome da li imas ili nemas dobar komp kod ovakve grafike,pa takvu grafiki su imale igre 2006. I bile su bolje optimizirane.
Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina

Mene zivcira sto mi se pogorsalo stanje sa novim patchom. Uglavnom pad fps nagli.

Inace se ne primjeti,ali sam nakon duze pauze odlucio opet igrati snajpom i ne ide. Jednostavno previse varira fps.

Cesto za cisti pogodak nista ne registrira, dok za neke recimo promasaje daje headshot, pa traljavi hitmarkeri...

Zalosno, nadam se da ce sljedeci patch to dovest u red.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TheSekiMan ukrade ti mixa avatar :D
Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hm, nešto mi se desilo sa igrom. Stavio sam neki cfg (ne da budem pro uber skillzor 360 720 noscope fatassguy L96A4) i ne mogu diving to prone now {#}...

0 0 hvala 0
16 godina

danas ti treba cfg da budes manje pro? undefined

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

danas ti treba cfg da budes manje pro? undefined

Igra šteka i lagga kako neće ni jedna igra koja bude izdana ove godine.

Trebao mi je cfg.

15 godina

Mod tools i veliki patch najava, i jedan mali patch uskoro:

http://twitter.com/pcdev

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Mod tools i veliki patch najava, i jedan mali patch uskoro:

http://twitter.com/pcdev

FALA KUFCU{#} nadam se promodu{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
Kad dolazi First strike za PC
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

nadam se nikad!!! a i nece nam dati, jer je cod losa igra zbog losih igraca....samo losi igraci mogu tako pljuvati po igri (pod losi ne mislim na skill i trebalo bi biti pod navodnicima)

15 godina
xyan kaže...
CoKsA kaže...

nadam se nikad!!! a i nece nam dati, jer je cod losa igra zbog losih igraca....samo losi igraci mogu tako pljuvati po igri (pod losi ne mislim na skill i trebalo bi biti pod navodnicima)

Bas si me podsjetio na totalno debilan ( bit cu blag) community u codu. Samo ovakve spike : noob, camper,tard,nolifer,looser,bitch,stupid f...,a.. sh..,glitcher, no skills, pro fore...ITD...

Povraca mi se od publike koja ga igra. Ne kazem da su sva djeca, ali i oni koji nisu poprime takvo ponasnje nakon nekog vremena. Ja osobno malo-malo poludim kada takva sranja moram slusat.

U bc2 totalno druga prica i ugodnija ekipa ako uzmemo prosjek. Puno ugodniji sto je najvaznije. To mi najvise fali u okruzenju u danasnjim cod serijalima. Vrjedanje je 90% komunikacije sto je zalosno.

15 godina
neaktivan
maggotmaster kaže...
TheSekiMan ukrade ti mixa avatar :D

Haha skuzio sam :)

Citam njegove postove i nikako ne kontam kad sam ja to napisao :)

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
17 godina
xyan kaže...
CoKsA kaže...

ajd ti malo ohladi.. flejmas ovdje kao sto si flejmao i na serveru, vrijedajuci i psovajuci ljude koji su bili predobri za tebe..

hvala bogu sto si ti dobar igrac pa spasavas igru.

jokaCRO ingame
15 godina

Najvise me veseli ovaj mod tools. Ako to bude ispalo kako treba igra ima ogroman potencijal na duze staze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Bas si me podsjetio na totalno debilan ( bit cu blag) community u codu. Samo ovakve spike : noob, camper,tard,nolifer,looser,bitch,stupid f...,a.. sh..,glitcher, no skills, pro fore...ITD...

Povraca mi se od publike koja ga igra. Ne kazem da su sva djeca, ali i oni koji nisu poprime takvo ponasnje nakon nekog vremena. Ja osobno malo-malo poludim kada takva sranja moram slusat.

U bc2 totalno druga prica i ugodnija ekipa ako uzmemo prosjek. Puno ugodniji sto je najvaznije. To mi najvise fali u okruzenju u danasnjim cod serijalima. Vrjedanje je 90% komunikacije sto je zalosno.

cg_chattime 0 najbolji counter!

15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
xyan kaže...
CoKsA kaže...

ajd ti malo ohladi.. flejmas ovdje kao sto si flejmao i na serveru, vrijedajuci i psovajuci ljude koji su bili predobri za tebe..

vidim kako vam je popunjen server 0/18...svaki dan skoro!a ti idi dalje i banaj ljude okolo...a za ovu moju izjavu postoje izvori...ne mogu trenutno naći na bug onlineu, al uglavnom ide ovako da se Activision zali na igrače, da su cry baby, da sve valja s igrom, i da zbog losih igraca je to losa igra...

15 godina
neaktivan
xyan kaže...

.a za ovu moju izjavu postoje izvori...ne mogu trenutno naći na bug onlineu, al uglavnom ide ovako da se Activision zali na igrače, da su cry baby, da sve valja s igrom, i da zbog losih igraca je to losa igra...

Mislim da su sa GameReporta krivo interpretirali ono što je Josh Olin izjavio, mislio je na to kako igrači koče napredak igara, teško prihvaćaju nove stvari i tehnologiju, ilitiga žive na staroj slavi (CoD2, CoD4) a sve novo teško prolazi.

Možda sam i ja u krivu, ali nisam nigdje uspio pročitati artikal gdje Josh Olin direktno kaže: 'Igrači, Black Ops je loš zbog vas!'

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 12:46 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...
red_bull kaže...
xyan kaže...
CoKsA kaže...

vidim kako vam je popunjen server 0/18...svaki dan skoro!a ti idi dalje i banaj ljude okolo...a za ovu moju izjavu postoje izvori...ne mogu trenutno naći na bug onlineu, al uglavnom ide ovako da se Activision zali na igrače, da su cry baby, da sve valja s igrom, i da zbog losih igraca je to losa igra...

Kad Activision prestane srat, smatrat igrače budalama i napokon izda poštenu igru možda mu 70% zajednice više ne će biti nabrijani klinci i oni koji su zaostali na toj intelektualnoj razini.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
xyan kaže...
red_bull kaže...
xyan kaže...

Nemoj da ovdje postam chat logove sa tvojim porukama di ljude vrijedas kad te su te klali ko picu.. nazivas ih cheaterima noobovima itd.. A sto se tice bananja banao sam cheatere i one koji su krsili pravila samo da uniste drugima uzitak. Ti nisi bio banan unatoc spammanju, psovanju, vrijedanju... I sto se tice popunjenosti servera prekida se placanje najma zbog masovnog odljeva igraca jer igra i dan danas pati od djecjih bolesti. Ja ju osobno rijetko uopce vise pokrenem.

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
xyan kaže...
red_bull kaže...
xyan kaže...

Nemoj da ovdje postam chat logove sa tvojim porukama di ljude vrijedas kad te su te klali ko picu.. nazivas ih cheaterima noobovima itd.. A sto se tice bananja banao sam cheatere i one koji su krsili pravila samo da uniste drugima uzitak. Ti nisi bio banan unatoc spammanju, psovanju, vrijedanju... I sto se tice popunjenosti servera prekida se placanje najma zbog masovnog odljeva igraca jer igra i dan danas pati od djecjih bolesti. Ja ju osobno rijetko uopce vise pokrenem.

pa sta, svakome se dogadja zuta minuta....ako sam tebe vrijedjao zao mi je, ali za ostale mi nije

16 godina
neaktivan

kako mi idu na zivce djecurlija (nisam ni ja bogzna kolko star) kad mi vicu "haxoru prijavio sam te itd" , onda kad ih ja stvarno prijavim zbog "offensive languag" odma bjeze sa servera.. i tako neispadnem nist bolji od njih ali se smirim {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice