Tallahasee-nemoraš mi vjerovati da mi igra radi perfektno uostalom boli me racku jučer mi je trzalo na prvoj misiji no uskoro je prestalo. Gotovo da više nema trzanja zna tu i tamo, ali dok uopće nema napucavanja. Sve mi se više sviđa igra, a ako si ljubomoran što tebi trza, a meni ne fuck off sa thumb downovima..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigro prvu misiju, (onu di tražiš Castra na aerodromu) sve MAX, 1920x1080 i FPS mi ne pada ispod 40 a 80% vremena je na 60 (vsync on). Naravno, sada me napadnite da lažem, kenjam itd. Naravno da lažem, pa meni su dečki it Trey...bla platili masne pare da na forumu kažem da mi igra radio sasvim OK.
Naravno, sada bi svi tu grafiku iz Crysisa 2, a kada dođe Kriza 2 onda će im se je... ma... jer su ludi i nisu "optimizirali" igru da radi na 8800 GTS i 3870 grafičkim jer nema svatko za GTX580 i ATI69xx
brijem da se BOu vise svidjaju intel+nvidija nego amd+ati(amd)..
Moguće.. meni radi na Max postavkama i FullHD rezi, pri max AA i AF-u bez ikakvog trzanja u SP kampanji
Tallahasee-nemoraš mi vjerovati da mi igra radi perfektno uostalom boli me racku jučer mi je trzalo na prvoj misiji no uskoro je prestalo. Gotovo da više nema trzanja zna tu i tamo, ali dok uopće nema napucavanja. Sve mi se više sviđa igra, a ako si ljubomoran što tebi trza, a meni ne fuck off sa thumb downovima..
Jel sam nesto reko da ti ne vjerujem il si malo paranoican? Evo ti jedan TU . Pravis se pametan a mogao si samo dodat, napisat o kojim se driverima radi. Al ok ocito je to jako tesko, a mozda ne znas. Jos jedan TU da mi se ne ljutis
.
Je li izašao patch za lag?
Decki sta mislite dali bi radio CoD:BO na ovoj konfi:CPU:AMD AThlon || X3 440 3.0 GHz
RAM:4GB DDR3
ATI Radeon HD5570
bi moglo ici sve na max?
da je izasao, vec bi bilo ispisano 5 stranica :)
ja imam skidrow cod bo, šteka i smrzava se , nakon što ugasim igru nema spremljenog a što se tiče preformansa sve je ok i više nego što bi trebalo bit ! može pomoć ?
Da. Link
Ne shvataš, prijatelj ima gtx 480 sli, 12 GB ram-a i amd-ov 6 jezgreni procesor, i opet lagga i ždere hardver, zato pitam da li je izašao patch...
Jel sam nesto reko da ti ne vjerujem il si malo paranoican? Evo ti jedan TU . Pravis se pametan a mogao si samo dodat, napisat o kojim se driverima radi. Al ok ocito je to jako tesko, a mozda ne znas. Jos jedan TU da mi se ne ljutis
.
Joooj neda mi se sada dobivati karton zbog tebe niti se uopće prepucavati ja nečitam koju sam verziju skinuo ko da uopće bitno skinuo sam onu koja je trenutačno najnovija. Ajde sada odi plakati jer ti igra šteka ko luda pa komplekse liječiš na forumu
aj dosta s prepucavanjima s trzanjem i poligonima,dosadni ste.
ajmo malo o gameplayu?oružjima i perkovima?
zasad koristim einfeld i aku74 i čekam ak 47,sviđa mi se što ima puno camo-a i odmah si ih možete kupiti pa pimpanje je dovedeno do maximuma.
fora za pro perkove je da morate odraditi razne challenge da se otvori opcija za kupiti pro perk tako da se ima za namučiti.
nažalost po meni je zvuk u igri loš,onaj zvuk mp5k je užasan ali eksplozije su bombastične.
rc xd mi je več počeo ići na živce i totalno je glupi killstreak i počinjem se živcirati kad ga čujem...
lijepo su napravili za community slike i videe možete uploadati pa ocijenjivati i hvaliti se,zombije sam probao s jebasu odigrati ali lobby još nije dorađen i šteka.
sve u svemu čeka se patch tj puno njih i objektvno je puno balansiranija igra i stvarno treba dosta metaka da se ubije protivnika.pozz i vidimo se ingame!!!
Da. Link
Ne shvataš, prijatelj ima gtx 480 sli, 12 GB ram-a i amd-ov 6 jezgreni procesor, i opet lagga i ždere hardver, zato pitam da li je izašao patch...
Hmm. Ja imam 5850, 12GB RAM-a i i7-975 s 4 fizičke i 4 logičke jezgre. Radi odlično.
jooojj neznan kako ovo prijeć na početku
trebam razorit onu raketu na početku.. Prvo s c4 razbijem zid ovaj viče da nemože zaustavit raketu i da moramo ić na plan b.. Onda uzmem nešto i kad naciljam na raketu piše you failed stop the launch
Odigro prvu misiju, (onu di tražiš Castra na aerodromu) sve MAX, 1920x1080 i FPS mi ne pada ispod 40 a 80% vremena je na 60 (vsync on). Naravno, sada me napadnite da lažem, kenjam itd. Naravno da lažem, pa meni su dečki it Trey...bla platili masne pare da na forumu kažem da mi igra radio sasvim OK.
Naravno, sada bi svi tu grafiku iz Crysisa 2, a kada dođe Kriza 2 onda će im se je... ma... jer su ludi i nisu "optimizirali" igru da radi na 8800 GTS i 3870 grafičkim jer nema svatko za GTX580 i ATI69xx
Kako ne shvaćaš problem ove igre?
Ono kaj nudi u grafičkom aspektu, to isto (ponekad i bolje) daje MW2 stariji manje od godine dana, a DUPLO je zahtjevnije.
trebam razorit onu raketu na početku.. Prvo s c4 razbijem zid ovaj viče da nemože zaustavit raketu i da moramo ić na plan b.. Onda uzmem nešto i kad naciljam na raketu piše you failed stop the launch
Upravo sada sam to prošao pogodiš raketu u mlažnjake.. ili tak neš uglavnom predobra misija igra mi se sve više sviđa..
Upravo sada sam to prošao pogodiš raketu u mlažnjake.. ili tak neš uglavnom predobra misija igra mi se sve više sviđa..
koja je to misija po redu
Pa uzmeš ono naciljaš raketu i pogodiš je.
konstantno 60fps lock.. dodose sinoc sam uletio na server di je bas trzalo .. izasao van.. usao u drugi i sve 5..
pa naciljam i zapucam ali kamera otiđe gore i zadimi se ekran i piše failed
Da. Link
nek predje na intela.. buhahaaha .. ne ne sad stvarno sigurno se dogodi pad napona zbog enormne potrosnje gtx-ica pa padnu i performanse.. problem bi ti sig rijesio jedan radeon 5770 lol
nek predje na intela.. buhahaaha
Koliko znam AMD je bolji za gejmanje a intel za photoshop i te ostale zahtjevnije programe
Trebaš upravljati tim projektilom da se zabije u raketu.
nek predje na intela.. buhahaaha
Koliko znam AMD je bolji za gejmanje a intel za photoshop i te ostale zahtjevnije programe
kako god ti kazes..
desni klik za približit, držim lijevu tipku i dižem miš da bude prema raketi??
raketa ti pada prema doli
kad je lansiras onda stisni 4 da joj das "ubrzanje" i onda lijevi klik kad dodje blizu rakete
patch je taj da kupite nvidia geforce grafu i nema trzanja
evo uspia..