Call Of Duty Black Ops problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call Of Duty Black Ops problem

Ovako...igrica mi užasno šteka,a neznam zašto...u jednom trenutku radi bezprijekorno,sve su brzi potezi,onda nakon 2 minute zašteka užasno,pa opet normalno radi,pa tako opet i opet...imam 3 GB RAM-a ...e sada neznam jel to kaj znači ali napisat ću...kada sam instalirao igricu imo sam pogrešku vezanu uz datoteku d3dx9_43.dll ...skinuo sam ju se neta i igrica je radila normalno,ali onda tjekom misija nije bilo zvuka...skinuo sam DirectX End-User Runtime Web Installer instalirao...nakon toga sam još instalirao nešto šta sam dobio uz CD,neki DXSETUP,ali msm da je to isti program kao i ovaj koji sam skinuo...e sada imam instaliran i program za uzimanje screenshotova i snjimanje videa tjekom igre , neki Fraps , neznam jel to utječe ,ali sam primjetio da mi igrice odkada imam taj program štekaju pomalo...evo , ako treba još neke informacije oko kompjutera dam ih ... gldo sam po forumima i guglo sam,i stvarno neznam zašto ne radi ... hvala !

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty Black Ops problem

Koliko vidim iz teksta imaš problema s DirectX-om. Najbolje bi ti bilo da skineš zadnji DirectX s BUG DVD-a tj. da ga instaliraš pošto vidim da imaš Windows XP. Nakon toga bi trebao rješiti problem. Probaj to pa se javi.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
neaktivan
Call Of Duty Black Ops problem
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice