Call Of Duty: Black Ops 3

poruka: 244
|
čitano: 50.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Polako ali sigurno se skida, a sutra spektakl

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Ma jebes jogurt verziju COD-a.To je kao da kazes da je drkanje isto ko jebanje 

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Call Of Duty: Black Ops 3
hari85 kaže...
ZGamer kaže...

je al bez multia to nije to tak da ipak preferiram ovakvu verziju 

Nadam se da imas makar 16 giga rama brale, igra ima uzasne memory leakove isto kao arkham knight.

Igrao sam BETU sa svojih 8GB rama i sve je radilo ok na HIGH bez trzanja i ostalih sranja.

15 godina
neaktivan

Meni se skinula igra za jedno 3,5 sata i sad možda isprobam nakon ponoći kako radi i izgleda sve skupa.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxis kaže...

Meni se skinula igra za jedno 3,5 sata i sad možda isprobam nakon ponoćikako radi i izgleda sve skupa.

Kako to misliš isprobaš nakon ponoći, pa igra se otključava za 8 sati na Steamu, ili imaš jogurt, ali to onda ne prikazuje stvarno stanje i stabilnost igre, jer jogurt nije kao orginal.

15 godina
neaktivan

Mislim da sam negdje pročitao da počinje u ponoć da nije dobar timer na steamu.Nisam siguran idem malo pronjuškati ako si u pravu onda čorka pa sutra bacim oko na igru.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemam jogurt kupio key na cdkey. com

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na steam forumu od bo 3 pišu da je steam zbugiran i da je global launch poslije ponoći. Na stranici Bo3 piše ovaj timer koji si ti spomenuo ali sad više ni sam ne znam što je istina. Ako je ponoć ok ako nije ništa zato jedino me zabrinjavaju poruke o memory leaku i stuteru.  Meni je isto beta radila ok ali sve je moguće pa i da su zasrali stvar a ne dodatno optimizirali.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim po netu opet PC port u rasulu.

Novi COD - stari problemi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isprobao igru u ponoć bio sam u pravu što se tiče vremena. Nemam problema s igrom radi sve ok mp,zombi ,sp. Ja sam zadovoljan ono što sam očekivao to sam dobio.Za 250 kn ima i više sadržaja nego što sam platio.

Igra se fluidno i ako se netko boji letenja i skakanja po mapi mogu mu odmah reći da to nije izraženo kao u Adwanced Warfare i gameplay više vuče na old school Cod naravno s modernim điđama. Sve u svemu meni je igra dobra mislim da je Treyarch odradio solidno posao.

sake08
Moj PC  
4 1 hvala 2
15 godina
maxis kaže...

Isprobao igru u ponoć bio sam u pravu što se tiče vremena. Nemam problema s igrom radi sve ok mp,zombi ,sp. Ja sam zadovoljan ono što sam očekivao to sam dobio.Za 250 kn ima i više sadržaja nego što sam platio.

Igra se fluidno i ako se netko boji letenja i skakanja po mapi mogu mu odmah reći da to nije izraženo kao u Adwanced Warfare i gameplay više vuče na old school Cod naravno s modernim điđama. Sve u svemu meni je igra dobra mislim da je Treyarch odradio solidno posao.

E to mi je drago za čuti. Jedva čekam probati kada dođem kući sa posla.

Nego reci koje drivere imaš za grafičku, zadnju betu koja je jučer izašla ili neke druge.

17 godina

Ja moram priznati da sam se po prvi puta odlucio ne kupiti COD odmah nego skidan yogurt verziju da prodem igru i onda vidim hocu li kupiti ili ne.

Uglavnom ako se odlucim za kopnju s obzirom da sve Codove do sada imam origigi da li cu moci ovo skinuto prebaciti u steam folder ofc obrisac yogurt shem da mi ne skida ponovo 40 i kusur gb?

Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
maxis kaže...

E to mi je drago za čuti. Jedva čekam probati kada dođem kući sa posla.

Nego reci koje drivere imaš za grafičku, zadnju betu koja je jučer izašla ili neke druge.

Imam amd 7970 i zadnje drivere 15.7  nisam stavio zadnju betu.Još kad dođu novi driveri ....

sake08
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ja moram priznati da sam se po prvi puta odlucio ne kupiti COD odmah nego skidan yogurt verziju da prodem igru i onda vidim hocu li kupiti ili ne.

Uglavnom ako se odlucim za kopnju s obzirom da sve Codove do sada imam origigi da li cu moci ovo skinuto prebaciti u steam folder ofc obrisac yogurt shem da mi ne skida ponovo 40 i kusur gb?

Tnx

Gotovo sam siguran da ćeš moći . Možda ćeš trebati pokrenuti  verifiy integrity of game cache na local content od igre ali trebalo bi raditi.

sake08
12 godina
  • Memory leak. Uses all 16 GB of RAM in less than a few hours play

• Frequent crashes

• VRAM being maxed out, including those with 12 GB of VRAM

• Overclock instability, BSOD. The guy had to go into BIOS in order to make his computer boot up properly after running this game

• Frequent FPS drops, despite high end rig

• Treyarch have said that any i5 CPU is going to experience frame drops. You need to lock the game to 2 cores. (lol what year is it Treyarch?)

• Don't buy the game or refund it until it is fixed.

auuu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 13:48 (Fanu).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Evo ja upravo instaliram,pa cu javit dojmove.

1 0 hvala 0
17 godina

...fix ako kome bude trebalo: 

To improve in-game framerate and reduce stuttering and hitches:

Go to game folder\players (ex. C:\CODBlackOpsIII\players)

edit config.ini

search for "WorkerThreads" change the "4" between the quotes to "2"

it first looks like this:

//Thread count for handling the job queue

WorkerThreads = "4" // 2 to 4

should be like this:

//Thread count for handling the job queue

WorkerThreads = "2" // 2 to 4

Afterwards save and run the game.

Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina

kod mene radi dobro 80-100 fpsa

1440p / max postavke

i7 5820k - 4.4

titan x 1500/2000mhz

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni igra u meniju tako šteka da ne mogu ni pokrenuti kampanju. Konfa je pod moj PC. AW mi je radio na high/1080P 60-80 FPS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Evo dojmovi.Igra ko igra je sasvim uredu.Oni koji govore da je ovo AW2 ocito nisu igrali igru,jer podsjeca puno vise na bo2 nego na AW.

Sto se tice optimizacije.Trenutacno je katastrofa.Uzasno steka u meniju na pocetku,a za vrijeme match-a stutter-a drasticno.Komp pod Moj PC.Pricekajte da izade koji patch,pa onda kupite,jer igra inace djeluje dosta dobro.Ipak je day 1,pa cu im progledat kroz prste,ali cinjenica je da ce COD uvijek ostat konzolaska igra koliko god mi,ili oni to poricali.

Btw ono sto me uzasava je cinjenica da mi je igra u beti radila toliko dobro,a sad na punom izlasku ovako lose.

Idem jos probat ovaj fix sto je kolega postao.Nadam se da ce barem malo popravit stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 17:28 (IvanDado).

2 0 hvala 0
15 godina

Toliko očekivanja, pa opet razočarenje. Igra je opet ne optimizirana, na AMD Catalyst 15.10 Beta, meni je trzo do bola, a kamo li ući u kampanju, instalirao sam AMD Catalyst 15.11 Beta, puno je pri pomogao, meni je radio ok, i igra prvih pola sata i onda očito memory leak i dolazi do konstantnog trzanja i neigrivosti. Pokušao sam online igrati - NEMOGUĆE jer javlja error i tako večini na forumu. Šta reći jad i bjeda. Očito nisam naučio lekciju od CoD: AW, a to je ne kupovati igru odmah nego nakon 6 mjeseci kada sve uspiju zakrpati.

Gade mi se. Pozdrav od mene duboko razočaranog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...

Toliko očekivanja, pa opet razočarenje. Igra je opet ne optimizirana, na AMD Catalyst 15.10 Beta, meni je trzo do bola, a kamo li ući u kampanju, instalirao sam AMD Catalyst 15.11 Beta, puno je pri pomogao, meni je radio ok, i igra prvih pola sata i onda očito memory leak i dolazi do konstantnog trzanja i neigrivosti. Pokušao sam online igrati - NEMOGUĆE jer javlja error i tako večini na forumu. Šta reći jad i bjeda. Očito nisam naučio lekciju od CoD: AW, a to je ne kupovati igru odmah nego nakon 6 mjeseci kada sve uspiju zakrpati.

Gade mi se. Pozdrav od mene duboko razočaranog.

Ja sam lekciju naucio na ghostsu za sva vremena :D. Od tad ako vec uzimam cod uzmem ga za konzolu i mirna bosna, zanima me do kad ce ljudi kupovat cod za pc, ja osobno nemam muda vise to napravit :).

11 godina
IvanDado kaže...

Evo dojmovi.Igra ko igra je sasvim uredu.Oni koji govore da je ovo AW2 ocito nisu igrali igru,jer podsjeca puno vise na bo2 nego na AW.

Sto se tice optimizacije.Trenutacno je katastrofa.Uzasno steka u meniju na pocetku,a za vrijeme match-a stutter-a drasticno.Komp pod Moj PC.Pricekajte da izade koji patch,pa onda kupite,jer igra inace djeluje dosta dobro.Ipak je day 1,pa cu im progledat kroz prste,ali cinjenica je da ce COD uvijek ostat konzolaska igra koliko god mi,ili oni to poricali.

Btw ono sto me uzasava je cinjenica da mi je igra u beti radila toliko dobro,a sad na punom izlasku ovako lose.

Idem jos probat ovaj fix sto je kolega postao.Nadam se da ce barem malo popravit stvar.

potpisujem...

The Time is always righT
17 godina

Meni igra radi vrhunski na visokim postavkama bez ikakvih memory leakova i slično igrao sam sada preko sat vremena u komadu i uživao sam.. evo par screenova

Igra mi je instalirana na ssd-u i iskljucen je vsync no bez obzira na to ne ide iznad 60 fpsa.. dakle fps je lockan na 60 zna mi u momentima doci na 45 ali to je sve super na 1440p rezi.. Postavke na kojima igram sam okacio u screenovima

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni ce se instalirati za koju minutu pa cemo vidjeti kako se vrti. Vidim da je vec bilo ljudi sa GTX 970 ovdje na forumu koji su imali probleme, ali sada cu vidjeti kako se i7 nosi s time.

17 godina

Ovisi na koj rezi igraš na momente mi je igra otisla na 6gb vrama, pogledaj po screenovima a krece se od 4.2vrama pa na više dakle do 6gb vrama to se vidi na ovim screenovima ako bolje pogledate..

A sami ram mi nije prelazio više od 9 gb zauzeća

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 21:43 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni isto radi na full hd rezi isto na high postavkama neke stvari isključio  i fps sam postavio na 85 . Imaš u postavkama klizač pa možeš odrediti koliko hoćeš fps pod advanced postavkama dolje. Zna se dogoditi pokoji laganiji lag ali zanemarivo s obzirom da je igra tek krenula pa dok se serveri i sve podesi biće bolje.

Sad vidim da mi je skinuo neki update možda su već ubacili neki fix.

Meni je isto ful igrivo nema štekanja ni u maniju ni u igri.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je to je fix za i5 procesore  !

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Evo uspio sam popravit stvar.Onaj fix sto je kolega postavio je dosta pomogao,ali izgleda da stuttering izaziva neka od grafickih opcija kad je postavljena na Extra.Ne znam koja tocno,ali kad sam sve stavio na High stutter mi je nesto,vratio sve na Extra opet poceo,ali malo manje nego prvi put valjda zbog tog fixa.Tako da ono,nek neko proba istu stvar,mozda vam i pomogne.I da,nema vise laga u meniju.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice