Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 413.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops 2
nul-3 kaže...

Kakvi crni roboti zombiji. Igra ima djelova i u 1980tim, tako da će se lagano dati ubacit normalni zombiji. A što se tiče futurističkih karakonđula, mislim da bi to bio fail veći.

ajde ajde dobro {#}.. a

...

...

...

...

aaaaaaaaaaaa moze li crni roboti zombiji na konjima u 1980tim? {#}

15 godina
Abomb kaže...
nul-3 kaže...

Kakvi crni roboti zombiji. Igra ima djelova i u 1980tim, tako da će se lagano dati ubacit normalni zombiji. A što se tiče futurističkih karakonđula, mislim da bi to bio fail veći.

ajde ajde dobro {#}.. a

...

...

...

...

aaaaaaaaaaaa moze li crni roboti zombiji na konjima u 1980tim? {#}

To je CoD a ne Serious Sam

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...
Bera kaže...

Da, Call of Duty je glavna igra na konzolama, kažeš 250 000 igrača online, reci mi onda koliko u  ovom trenu ljudi igra League of Legends ili World of Warcraft npr.? Barem 10x više. Te dvije igre pojedu sve vaše cod statistike.

Kaki LoL, kaki WOW? Šta ti trabunjaš?

Moje COD statistike? Molim te. Nije svatko ovdje fanboy. Igram širok spektar naslova, uključujući i toliko spominjani BF3. Problem ste vi klinci koji uvijek morate zauzimati strane.

I barem 10x više? Durr hurr dobra ti je statistika. 250 000 je za prethodni COD (Black Ops), MW3 je još aktivniji. I LOL je F2P naslov, normalno da će ga mali Mirko igrati kad si ne može priuštiti Starcraft 2.

Sve ti govori kad je na konzolama naigraniji naslov Mw3 ili BO. Sve ti govori.......

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
protjeran
Bera kaže...
gringo88 kaže...
Bera kaže...

Da, Call of Duty je glavna igra na konzolama, kažeš 250 000 igrača online, reci mi onda koliko u  ovom trenu ljudi igra League of Legends ili World of Warcraft npr.? Barem 10x više. Te dvije igre pojedu sve vaše cod statistike.

Kaki LoL, kaki WOW? Šta ti trabunjaš?

Moje COD statistike? Molim te. Nije svatko ovdje fanboy. Igram širok spektar naslova, uključujući i toliko spominjani BF3. Problem ste vi klinci koji uvijek morate zauzimati strane.

I barem 10x više? Durr hurr dobra ti je statistika. 250 000 je za prethodni COD (Black Ops), MW3 je još aktivniji. I LOL je F2P naslov, normalno da će ga mali Mirko igrati kad si ne može priuštiti Starcraft 2.

Sve ti govori kad je na konzolama naigraniji naslov Mw3 ili BO. Sve ti govori.......

dosadan si vise...reko sam ti vec triput sta de ide i ne da mi se opet svadjat jer dobivam kartone zbog tako pametne osobe kao sto si ti...

flejmas svaki cod u najmanje detalje, ukljucujuci i bo2 koji izlazi tek za pol godine al ti si je*eni ekspert i znas da ce igra bit sranje

naporan si sa tim hejterskim forama, ak ti smeta odi u bf3 temu i suti

sry na off topicu :DD

a sto se tice igre, ovo je cod od kojeg najmanje ocekujem ali tko zna mozda bude nesto super :)) sjetimo se da su svi govorili kako ce cod4 suckat jer radnja nece biti drugi svjetski rat...

ugl pricekajmo bar do e3 da vidimo kako ce to izgledat, nemojmo osudit igru koja ce mozda bit dobra zbog videa od 2min koji pratkicki nije pokazao nista osim lose grafike, sto i nije toliki problem jer grafika ipak nije najvaznija(nekima)

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 20:42 (MalenoSelo).
16 godina

MalenoSelo, nemoj me krivo shvatiti, ali mozes li mi odgovoriti na jedno pitanje? Na cemu ti temeljis svoj optimizam i vjeru da COD:BO2 moze biti dobra igra? Ja osobno ne vidim niti jednu jedinu mogucu pozitivnu stranu u ovom trenutku. Ti?

Nema ovo veze sa hateanjem COD-a, jer COD zadnjih par nastavaka nista ne zasluzuje za PC, a kamoli pohvale. Igre su FAIL, po meni. :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...

MalenoSelo, nemoj me krivo shvatiti, ali mozes li mi odgovoriti na jedno pitanje? Na cemu ti temeljis svoj optimizam i vjeru da COD:BO2 moze biti dobra igra? Ja osobno ne vidim niti jednu jedinu mogucu pozitivnu stranu u ovom trenutku. Ti?

Nema ovo veze sa hateanjem COD-a, jer COD zadnjih par nastavaka nista ne zasluzuje za PC, a kamoli pohvale. Igre su FAIL, po meni. :)

Black Ops radi treyarch, koji je 7x bolji od IW-a, tj. današnjeg IW-a

13 godina
protjeran
sardax kaže...

a neznam, po onom sta se vidjelo(malo se vidjelo) moze bit jos svasta bar po meni :))

slazem se da su zadnji nastavci bili losiji nego inace(iako je po meni mw2 cist oke osim nekoliko stvari koje su me jako zivcirale) ali nesto pokusavaju, stavljaju buducnost, strike force, mozda i bude nesto od toga

meni bi bilo dovoljno da imaju normalne dedicated servere kao na cod4, normalnu konzolu i normalan gameplay(da ne ce bit pre futuristicki, znaci da mi ne uzme sad tamo jetpack i preleti cijelu mapu i pobije suparnicki tim) nego da se moze normalno igrat samo su malo modernija oruzja i gotovo. to bi vec bio napredak od proslih nekoliko nastavaka

ne brini sumnjam i ja da ce se to dogodit jer sam to ocekivao od svakog novijeg coda(gdje su to i obecivali) i dobio sam ku*ac. al znate onu nada umire zadnja ;) vidjet cemo sve

ugl. pustite se vi coda i bf idemo svi na Assassins Creed 3 :))

We work in the dark to serve the light, we are assassins! :DD

15 godina
MalenoSelo kaže...
sardax kaže...

a neznam, po onom sta se vidjelo(malo se vidjelo) moze bit jos svasta bar po meni :))

slazem se da su zadnji nastavci bili losiji nego inace(iako je po meni mw2 cist oke osim nekoliko stvari koje su me jako zivcirale) ali nesto pokusavaju, stavljaju buducnost, strike force, mozda i bude nesto od toga

meni bi bilo dovoljno da imaju normalne dedicated servere kao na cod4, normalnu konzolu i normalan gameplay(da ne ce bit pre futuristicki, znaci da mi ne uzme sad tamo jetpack i preleti cijelu mapu i pobije suparnicki tim) nego da se moze normalno igrat samo su malo modernija oruzja i gotovo. to bi vec bio napredak od proslih nekoliko nastavaka

ne brini sumnjam i ja da ce se to dogodit jer sam to ocekivao od svakog novijeg coda(gdje su to i obecivali) i dobio sam ku*ac. al znate onu nada umire zadnja ;) vidjet cemo sve

ugl. pustite se vi coda i bf idemo svi na Assassins Creed 3 :))

We work in the dark to serve the light, we are assassins! :DD

Neće*

16 godina
neaktivan

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina

Kolko god igra bila loša, kupit ću je jer je preorder stotinjak kuna na nekim stranicama...

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nekako sam uvjeren da console/dedicated servere/mod toolse ipak necemo vidit :)
Necemo AC3, jos je samo 5 dana ostalo xD
13 godina
protjeran
sardax kaže...

ahh i ja sam uvjeren, al sam vidio da ce bit dedicated serveri negdje(nezz jel pouzdano), konzola ak ce bit bit ce neka jadna a mod toolsi nema sanse hahahaha

do ceg je ostalo 5 dana? :D

16 godina
neaktivan

Nekako se nadam da će biti dedi servers i konzola najmanje a mod tools tek kasnije jer ipak Treyarch bar malo mari za PC..

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bit će dedi servera ipak igru radi 3arch.

0 0 hvala 0
16 godina
MalenoSelo kaže...
sardax kaže...

ahh i ja sam uvjeren, al sam vidio da ce bit dedicated serveri negdje(nezz jel pouzdano), konzola ak ce bit bit ce neka jadna a mod toolsi nema sanse hahahaha

do ceg je ostalo 5 dana? :D

Diablo III :) 

Jebasu123 kaže...

Nekako se nadam da će biti dedi servers i konzola najmanje a mod tools tek kasnije jer ipak Treyarch bar malo mari za PC..

Hm, a ipak mozda si u pravu. Ipak je ovo COD:BO, ne BO2, jer to je ISTA IGRA, nista se nece promijenit. Tako, dedie ces imat, ali ces imat i sve boljke iz BO vezane za DEDIE. Mod toolse, naravno, zaboravimo... Ista igra. 

gringo88 kaže...

Bit će dedi servera ipak igru radi 3arch.

Yep, samo jer ih je bilo u BO!

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Yep, samo jer ih je bilo u BO!

I u WAW.

15 godina

Black Ops I je stvarno po meni dovršen posao. Sve štima i dobro je napravljeno.

Samo su iz početka zeznuli PC verziju, bugova na sve strane, lag sa 40 pingom. No par patcheva i sad je sve OK

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
ogi219 kaže...

Kopija Battlefielda 2142, igra je teski promasaj

Misliš li na BO2 ili na BF?

Jer BF nije promašaj a BO2 još nije vanka pa mi nije jasno kako si to zaključio.

Ma mislim da je black ops 2 teski promasaj, ne Battlefield 2142...

League of Legends: croogy1802
15 godina
neaktivan

Baš me zanima što će staviti ovaj put da nam unište igru. Mw2- gl, Mw3- akimbo ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ljudi pre ozbiljno pristupaju ovoj igri....

Kao i prije,ova igra ce posluzit za ispraznit stres na 12-godisnje nooobove koji ce te nakon dobrog ass woop-a nazvat noobom i hakerom, i izaci ces sa servera sretan i ponosan, i puno bolje volje...

Tako da... Chill people... gledajte stvari optimisticnije...

I da, ocekujem od BO2 novi tip noobova....... MECH NOOB!{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Ja mislim da ljudi pre ozbiljno pristupaju ovoj igri....

Kao i prije,ova igra ce posluzit za ispraznit stres na 12-godisnje nooobove koji ce te nakon dobrog ass woop-a nazvat noobom i hakerom, i izaci ces sa servera sretan i ponosan, i puno bolje volje...

Tako da... Chill people... gledajte stvari optimisticnije...

I da, ocekujem od BO2 novi tip noobova....... MECH NOOB!{#}

Nešto mi govori da si ti ipak na drugoj strani ass whoop-anja :)

13 godina
neaktivan

Treyarch je previshe glup jer je odabrao buducnost.Ima nekih milijardu ratova sto su se zbili i oni će napravit totalno s*anje od CoD-a

AKO MI NEKO PONOVO NAPRAVI BUNKER ISPOD KUCE LICNO CU GA ZADAVIT!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
galaxysun kaže...

Treyarch je previshe glup jer je odabrao buducnost.Ima nekih milijardu ratova sto su se zbili i oni će napravit totalno s*anje od CoD-a

Miljardu ratova što su se zbili?

Boy do I feel silly now.

Al, fakat, bash su previshe glupi, bilo bi bolje da su joj 5-6 puta silovali 2. svjetski rat, 2-3 puta ono kvazihladnoratno stanje, onda malo po modernome švrljali ( jer 3 moderna CODa od kojih su dva gotovo identična nisu dosta ), glupani.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
galaxysun kaže...

Miljardu ratova što su se zbili?

Boy do I feel silly now.

Al, fakat, bash su previshe glupi, bilo bi bolje da su joj 5-6 puta silovali 2. svjetski rat, 2-3 puta ono kvazihladnoratno stanje, onda malo po modernome švrljali ( jer 3 moderna CODa od kojih su dva gotovo identična nisu dosta ), glupani.

Ohoho.... imaju još oni ratova. Npr. Rat na Balkanu, Korejski rat, onda terorističke borbe u Meksiku, Africi, Rat između Sjeverne i Južne Koreje.....

EDIT- Zaboravio sam nadopisat, nema veze ako su većina ovih "Modern" ratova, da se to lijepo ispolirat, no oni bi vjerovatno samo copy paste puske iz prethodnog.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 17:14 (Bera).
16 godina
neaktivan

Ohoho.... imaju još oni ratova. Npr. Rat na Balkanu, Korejski rat, onda terorističke borbe u Meksiku, Africi, Rat između Sjeverne i Južne Koreje..... I

Vidi stari, da bi se svidio globalnoj publici rat također mora biti ogroman, globalan, ili nadaleko poznat. Što nekog malog 13o godišnjeg amera koji nezna ni gdje je Europa briga za Balkan i Koreju, za Meksiko su možda i čuli ali sumnjam da je ikoga previše briga za taj rat. To mora biti nešto svima blisko, opipljivo, zanimljivo.

13 godina
thuglife kaže...

Ohoho.... imaju još oni ratova. Npr. Rat na Balkanu, Korejski rat, onda terorističke borbe u Meksiku, Africi, Rat između Sjeverne i Južne Koreje..... I

Vidi stari, da bi se svidio globalnoj publici rat također mora biti ogroman, globalan, ili nadaleko poznat. Što nekog malog 13o godišnjeg amera koji nezna ni gdje je Europa briga za Balkan i Koreju, za Meksiko su možda i čuli ali sumnjam da je ikoga previše briga za taj rat. To mora biti nešto svima blisko, opipljivo, zanimljivo.

I mora biti gdje su Amerikanci bili direktno uključeni u rat. A i balkan je dan danas osjetljivo područje, koga staviti za negativce? Nije to tako jednostavno kao što se misli.

Aut vincere, aut mori!
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
thuglife kaže...

I mora biti gdje su Amerikanci bili direktno uključeni u rat. A i balkan je dan danas osjetljivo područje, koga staviti za negativce? Nije to tako jednostavno kao što se misli.

Crnogorce

16 godina

Pa dobro vas 4-5 sta zadnje postove pisete, jeste li vi nepismeni? Sta citirate stalno prethodne postove? TO SE NE CITIRA! Naucite vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi sta mislite koji ce engine bit u  ovome nastavku....

Po traileru mi se cini  graficki dosta slicnim black opsu te mislim da bi ovo moga bit neki modificirani black ops engine...

Iskreno ocekivo sam novi engine ,sve potpuno novo da malo osvjeze al opet nista..:P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
n'aix kaže...

Ljudi sta mislite koji ce engine bit u  ovome nastavku....

Po traileru mi se cini  graficki dosta slicnim black opsu te mislim da bi ovo moga bit neki modificirani black ops engine...

Iskreno ocekivo sam novi engine ,sve potpuno novo da malo osvjeze al opet nista..:P

Isti engine kao i Black Ops, bez ikakavih modifikacija.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice