- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

^^ Opa čak i bolja grafika od MW3.... uzevši u obzir da je ovo niskobudžetna igra, a COD mlati tone $$$$. Sramota.......
^^ Opa čak i bolja grafika od MW3.... uzevši u obzir da je ovo niskobudžetna igra, a COD mlati tone $$$$. Sramota.......
? O čemu ti?
O zastarjelom engine-u u svakoj COD igri!
EDIT- Ruku na srce, no BO2 će 100% koristiti isti engine kao mw3,mw2,bo... Čak su i rekli u onom intervju za PC Gameru ..
EDIT- Ruku na srce, no BO2 će 100% koristiti isti engine kao mw3,mw2,bo... Čak su i rekli u onom intervju za PC Gameru ..
Ne znam jesi li ozbiljan ili se šališ. Ili možda nisi pogledajo BattleShip trailer
Ne znam jesi li ozbiljan ili se šališ. Ili možda nisi pogledajo BattleShip trailer
Da znam igra je užasno Lame. " Most anticipated fps shooter of the year"- Moš mislit, no opet po nekim prizorima čak se i grafika ne razlikuje od današnjih cod igara.
Da znam igra je užasno Lame. " Most anticipated fps shooter of the year"- Moš mislit, no opet po nekim prizorima čak se i grafika ne razlikuje od današnjih cod igara.
Ideš iz krajnosti u krajnost.
U CoDu bez Scavangera, vjerojatnost da nestaneš bez municije je puno veća (a nemojmo zaboraviti da u MW3 Scavanger je u istom tieru ko i Blind Eye, koji je takoreći must have za bilo koji jači level igranja).
Također, s obzirom na brzinu padanja neprijatelja (2-3 metka i mrtav), nož je jedino emergency button.
Jako, jako rijetko (nikad?) da će netko bazirati svoj gameplay oko noža.
Nož u CoDu je u 99% slučajeva čisto oružje protiv noobova jer ili dozvole da im igrač sprintom doće do leđa, ili dozvoljavaju da ih igrač duže vrijeme prati, ili ako campaju znači da si nisu uopće osigurali prilaz kojim netko može doći.
U CoDu je to high-risk high-reward weapon, pogotovo jer ima recovery time.
ja sam zapravo se vecinom orijentirao na igru nozem u mw2 :DD tj. na trollanje sto je najcesce ukljucivalo da mi je u ruci bio magnum sa tactical knifeom, ugl sa knifeom sam napravio JAKO puno killova, tj. vecinu na mw2 haha(imam oko 300 i nes sati mw2)
Black Ops 2 : Dobra grafika,ali zašto roboti???
svejedno,nadam se da neče biti nekih ludih laserskih pljuca...
Ne brini. U traileru se vide XM8 i AN-94 koje nisu nikakve laserske pljuce. Obje su bile u Battlefield bad companyu
a gdje si ti to vidio dobru grafiku ? samo me to zanima
Ne znam jesam jedini, ali za ovaj COD sam najmanje zainteresiran od svih dosad
pa grafa je ok,nije FANTASTIČNA ali je dobra
Samo na ovom forumu je mala zainteresiranost.
Čudni smo mi balkanci.
pa grafa je ok,nije FANTASTIČNA ali je dobra
ne nije dobra
slabe teksture i manjak poligona
to je bila dobra grafika 2008. godine :)
Čudni smo mi balkanci.
Da, problem je u nama a ne u igri. -_-
" narod"
" narod"
aj reci koji su to forumi ? mozda Call of duty Black Ops 2 forum LOL
kako nas ovi iz Treyarcha žene za 50eura i tako unazad već par godina
kako nas ovi iz Treyarcha žene za 50eura i tako unazad već par godina
Ne ženi nas Treyarch, ženi nas Kotick i Activision
Čudni smo mi balkanci.
Pa, 11 stranica topica i nije baš toliko malo...
This is just a beginning, i mw3 je imao tako pa gle samo 80 str naspram bf3 1130 str.
This is just a beginning, i mw3 je imao tako pa gle samo 80 str naspram bf3 1130 str.
131*
Čudni smo mi balkanci.
Naravno da je mala zainteresiranost na svim forumima za igru kad se desetogodišnjaci neznaju ni registrirat..
Čudni smo mi balkanci.
Naravno da je mala zainteresiranost na svim forumima za igru kad se desetogodišnjaci neznaju ni registrirat..
dobro sta ti glumis? ako ti smeta cod onda sta dolazis u svaku cod temu, bila to cod4/mw3/bo2...postajes naporan
nisam siguran jel si preveliki hater ili jednostavno nemas zivot...
daj odrasti vise i odi iz ove teme ako te cod zivcira, znas nisu svi igraci coda desetogodisnjaci...
obavezno svi fanljubići bf3 kod okuliste.....stvarno ta loša grafika našteti vidu.... tražite odštetu od activisiona..... mw3 nije za osjetljive dušice

Trebalo bi napraviti temu "BF vs CoD" i tamo preseliti sve offtopice.
Jedini problem bi bio što bi teme kao moja, o samoj igri, imale samo jedan post (i to onaj prvi)