Bezveze otvorio novu temu, nisam vidio ovu. Eh sad da li postoji koji server sa ovim modom Dobby's zombie mod zato što je ROTU prejednostavan i predosadan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra je odlična, odlična priča, grafika, netreži previše zahtjeva, samo nemožete igrati sve na high na Intel HD Graphics kao ja, zbog previše detalja, npr. u prvoj misiji pada kiša, a vama na sve najjači detalji, velika rezolucija i to. Ipak treba malo bolju grafičku, dobra je 512MB ram i procesor netreba baš jaki, preporučljiv je Dual-Core. U svemu, odličan CoD!
:D
hrvatski serveri su najbolji
na meksičkim su neki amateri,američki su neki za pro
hrvatski serveri su najbolji
na meksičkim su neki amateri,američki su neki za pro
A švapski... švapski su za ništa, osim ako ne želite biti nazivani šupkom na deset načina.
zna ko fix za rusenje cod4 na win 8 pro x64?
Compatibility? Desni--Propertis--Compatibility--Run with XP + Run as admin
probal sam i to al dalje isto sve....
iako sam okorjeli Battlefield fan, ali CoD 1, 2, i CoD 4 jednostavno ne mogu dosaditi, opet krenuo rukati CoD4, jos da nema citera, sve bi bilo perfektno
iako sam okorjeli Battlefield fan, ali CoD 1, 2, i CoD 4 jednostavno ne mogu dosaditi, opet krenuo rukati CoD4, jos da nema citera, sve bi bilo perfektno
Vjeruj mi, ja otkako igram preko Gamerangera niti jednog čitera nisam sreo. (Aimbot, za wallhack nisam siguran).
Cao ekipa evo imam jedan problem,naime danas sam reinstaliro cod4 jel sam imao nekakvih problema,i kad sam ga reinsaliro i pokrenuo patch 1.6 (instalaciju) pojavio mi se neki 1628 instalation complited (tako nesto) i nece mi instalirat 1.6 patch,imam w7 molim vas pomozite.....
Cao ekipa evo imam jedan problem,naime danas sam reinstaliro cod4 jel sam imao nekakvih problema,i kad sam ga reinsaliro i pokrenuo patch 1.6 (instalaciju) pojavio mi se neki 1628 instalation complited (tako nesto) i nece mi instalirat 1.6 patch,imam w7 molim vas pomozite.....
Kakvih si problema imao?
Jesi li imao 1.7 patch prije reinstalacije?
zna li neko neke dobre komande/bindeve za konzolu?
Pozdrav,
opet problemi s igrom >.< .
Opet zahebava hebeni fps ja mislim da bi ovaj moj komp mogo bar 60 fps lock na svakoj mapi(mp).
Ima li pomoci?
smanji rezoluciju, detalji na minimum i probaj tako. ako ne radi, googlaj fps cfg. nema tu znanosti. ako ni jedno ne upali, komp ocito ne moze 60fps :/
smanji rezoluciju, detalji na minimum i probaj tako. ako ne radi, googlaj fps cfg. nema tu znanosti. ako ni jedno ne upali, komp ocito ne moze 60fps :/
ma sve je na low reza je 640x480 probo yitch 3 al nema razlike fps nije lockan al fora je u tom ako stavim sve high imam samo 4 fps manje na svim mapama nego kad je sve na low
ako imas nofce, kupi neki quad iz 775 serije. kolko sam upoznat, cod4 voli kvadove (kao dokaz, na staroj 9800gt sam dobio skoro 30 fps prelaskom s athlona 5200+ na phenom II 965)
ako imas nofce, kupi neki quad iz 775 serije. kolko sam upoznat, cod4 voli kvadove (kao dokaz, na staroj 9800gt sam dobio skoro 30 fps prelaskom s athlona 5200+ na phenom II 965)
Nemoze quad na moju plocu ali planiram kupiti neki AMD x4 i jeftinu plocu.
moja ploca i proc zajedno 1100kn. ako stavis athlona umjesto fenoma, cjena pada malo ispod 1000kn. mozda nades i fm2 soluciju za te pare sto ti preporucam posto je novija arhitektura i malo naprednjija.
Nezz koji je bog tom CoD-u vise >.<
Ako su teksture low i sve ostalo iskljuceno onda je fps od 10-30, a ako je reza 1024x768, teksture extra i sve ukljuceno osim shadows onda ide od 30-60 jedva.
Neznam jel to do igre ili do kompa?
Ako su teksture low i sve ostalo iskljuceno onda je fps od 10-30, a ako je reza 1024x768, teksture extra i sve ukljuceno osim shadows onda ide od 30-60 jedva.
Si probao skintui kakv cfg?
Probao sam onaj yitch 2 i 3 ali kako sam gore napisao fps pada sto je grafika na nizem nivou.
Probao sam onaj yitch 2 i 3 ali kako sam gore napisao fps pada sto je grafika na nizem nivou.
Ja vise stvarno neznam sta je sa tom hebenom igrom. Ako spustim sve postavke na low ili cak iskljucim onda neradi na vise od 10 fps a ako sve ukljucim i stavim najvisu mogucu rezoluciju onda je 30-50 fps. Ko tu koga zahebava?
Windowse reinstalirao, driveri za graficku su 314.xx a za ostalo neznam.
Kao sto sam rekao sto vise spustim postavke u igri imam manje fps-a.
NEKUZIM DI JE *EBENA LOGIKA!?!?
Tu nesto grdo nevalja.Sto si sve napravio do sad?
Tu nesto grdo nevalja.Sto si sve napravio do sad?
Evo ovako kad sam imao staru grafu(Radeon x300 128 mb) je na tom serveru (TG toujane) radilo oko 60 fps stalno sve na low a ako bi malo povisio onda odma pada, i jedan dan mi do*izdilo i trazim neku bolju grafu za komp i naiso sam tu na forumu na GT 520 1gb i ja mislim da s tom grafom moze 60 fps lock bez problema i stavim grafu u komp, reinstall windowse i standard drivere stavim i onda CoD instaliram i kad vidim da je fps gori nego prije mislio sam nesto zakucati u zid >.<
Skenirao sam cijeli komp Malwarebytesom i Avastom ali nije naso nista pa sam formatirao sve diskove u kompu i stavio clean install winsa ali opet nikakve promjene -.-
Ja polako gubim zivce s ovom igrom.Neznam do cega je ovaj problem s fps-om.
A kako ti je u drugim igricama?
I ako koristis Xfire probaj ga ugasit i onda se spoji na neki server.
Nisam bas probao nis drugo igrati aj mi reci nes sta je zahtjevno otprilike ko CoD4 da skinem i probam.
Xfire sam probao ugasit al nema pomaka nikakvog.
Promijeni igru ili odi van. Neznam više što da ti kažem.