cek da ukljucim ili iskljucim antialising...sada mi je iskljucen
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cek da ukljucim ili iskljucim antialising...sada mi je iskljucen
ostavi tako.
kao prvo nice kill :))))))))))
kao drugo omg movie cfg stavis na rezu 1280x720 ili 1280x960 il kak vec ( i da nije onak full screen nego window), u cod4 playeru ono sto najvise uspori to stavis timescale na 0.25 i sa frapsom snimas usporeno, otvoris u vegasu projekt stavis 1280x720 sa onoliko fps kolko si snimao(preporuceno 60) i onda ono sta si snimao usporeno ubrzas u vegasu(drzis ctrl i ko da skracujes clip) i onda da ti sound bude normalan desni klik na zvuk properties i lock to stretch :))
e hvala.. napravil sam sad minimovie... puno bolje izgleda ovako kako si reko..ali sam zaboravio lockat stretch :/
kao prvo nice kill :))))))))))
kao drugo omg movie cfg stavis na rezu 1280x720 ili 1280x960 il kak vec ( i da nije onak full screen nego window), u cod4 playeru ono sto najvise uspori to stavis timescale na 0.25 i sa frapsom snimas usporeno, otvoris u vegasu projekt stavis 1280x720 sa onoliko fps kolko si snimao(preporuceno 60) i onda ono sta si snimao usporeno ubrzas u vegasu(drzis ctrl i ko da skracujes clip) i onda da ti sound bude normalan desni klik na zvuk properties i lock to stretch :))
e hvala.. napravil sam sad minimovie... puno bolje izgleda ovako kako si reko..ali sam zaboravio lockat stretch :/
aj linkaj mi :))
Koji bi lock ja mogo s svojim lapom?
proc: AMD Turion(tm) II Dual-Core Mobile M520 2.30GHz
3GB rama
graf:ATI Mobility Radeon HD 4300/4500 Series
stavi na 125 pa koliko ti uvati
odlicna grafa
oke sada cu ispast idiot ali , kako da lockam fps? zelio bi ubraz si malo MP , al neznam kako .
Nekuzim se bas u ovaj informatički dio , ja upalim cod i igram , al evo sad kad citam ovo da stvarno fps i slicne stvari imaju veze s brzinom metka i slicnim stvarima , zelio bi si malo popraviti
oke sada cu ispast idiot ali , kako da lockam fps? zelio bi ubraz si malo MP , al neznam kako .
Nekuzim se bas u ovaj informatički dio , ja upalim cod i igram , al evo sad kad citam ovo da stvarno fps i slicne stvari imaju veze s brzinom metka i slicnim stvarima , zelio bi si malo popraviti
esc-options-i dolje imas fps
u konzolu kucaj /com_maxfps 125 ili koliko vec zelis,.. i /cg_drawfps 1
... inace, osim samog fps-a, bilo bi pozeljno nastimat i cl_maxpackets
msm da je super kombinacija maxp stavit na 66, a fps lock na 125.. naravno, ako se moze stavit veci lock (250, 333...itd) onda razmjerno ide i manji(veci?) cl_maxpackets.
Moze se sve nac na netu..iako ja nemam volje jer sa ovom kantom nemogu lockat ni na 50. Iako mislim da ako je antilag ukljucen, da ovo pada u vodu..nisam siguran, googlajte ako imate dobar comp i internet brzinu, isplatit ce se
aj linkaj mi :))
EDIT: zaboravil sam spojit clipove pa ima par sec razmaka -.-"
not funny ako nije brzo :)
not funny ako nije brzo :)
a jbg.. :D

ajde pls ako imas vremena..
ajde pls ako imas vremena..
ajde slozit cu nes navecer
evo opet imam problem..naime... kada snimam sa frapsom u full sizeu video mi lagga kad napravim render...a kad snimam u half sizeu video ima katastrofa kvalitetu... el se može to ikako fiksat..? evo primjer
Prvi video je half size a drugi full
kolko fps u frapsu i kolko fps u projectu i kolko fps u renderu u vegasu??
Fraps: 30 fps-a
projekt je ak mislis ono 29.970 a ovo render je isto 29.970
sve stavi 60 ak mozes...ak ne stavi ovo ne 29.970 nego upisi 30
hvala..budem probo kad cu imat neki klip za editirat... u frapsu onda snimam u fullsize ili half? jer ja sam bio stavio 50 fps-a u frapsu al on u igri snima sa 15fps-a.. i u vegasu stavim 60 il 30?
hvala..budem probo kad cu imat neki klip za editirat... u frapsu onda snimam u fullsize ili half? jer ja sam bio stavio 50 fps-a u frapsu al on u igri snima sa 15fps-a.. i u vegasu stavim 60 il 30?
naci sve 60 i full size
Meni se punkbuster ne zeli ucitati,promjenim postavke u multiplayeru,ali se opet ucitava sa izgasenim punkbusterom
i el znade neko program prek kojeg se prebacuje na cl_avidemo 200 .. imo sam ga al sam zaboravio kak se zove :/
i el znade neko program prek kojeg se prebacuje na cl_avidemo 200 .. imo sam ga al sam zaboravio kak se zove :/
kakav program? pa samo upišeš u konzolu cl_avidemo 200 i snimaš.
al video lagga... to normalno?
EDIT: kad upisem u consolu onda lagga..

kaj si ti očekivo? to okida ss-ove u visokoj kvaliteti jako brzo.
to znaci da ti okine 200 slicica u sekundi jako visoke kvalitete kao sto je i djdomi rekao...nije li ocito da ce laggat, al s avidemom nemas sound pa ti preporucam da si sa cfg factory skines movie soundpack i onda ces morat svaki metak ispucani ili nesto stavljati u vegasu tako zvukove
meni se to ne da radit sva ta sranja jednostavno sa frapsom dernes i gotovo